Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 22éves lány vagyok,a barátom...

22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy ő még fiatal,nem akarja magát lekötni,majd 30évesen jöhet a baba,vagy később.Pedig megvan a kellő segitség,és nem lenne hiány,semmibe.A lényeg az,hogy én 13évesen kaptam egy kezelést,ami 5 évig tartott,azért hogy legyen gyerekem,mert nem volt petefészkem se.Műteni nem lehetett,mert halált okozott volna.Most 22leszek,és csütörtökig abba a tudatban voltam hogy nekem nem lehet gyerekem soha.A petefészkem a végén kialakult,de néhány mm eltéréssel,de megvannak.Az orvosnál már voltam,és csütörtökön lenne az abortusz,amibe bele fogok örülni.Azt mondta a doki,hogy vákummal szivják,ami kockázatos,és azt is hozzá tette,hogy mivel volt ez a kezelésem,tegyem össze a két kezem hogy ilyen hamar,teherbe estem,ráadásul,eddig minden oké a magzattal,vagy embrióval.És ha elvetetem,megvan rá az esély hogy nem lehet több.Ezt elmondtam a barátomnak,de csak egyet hajt,hogy én kibaszok vele,ő nem akarja lekötni magát,meg ha megtartom,ő felköti magát.Anyósom sir,mert félti a fiát,ő is azt mondta vetessem inkább el,a nővére terhes,és ideges,sir,hogy mi lesz a párommal,mert ha valamit a fejébe vesz,megcsinálja.napok óta sirok.Szeretem a párom,és nem tudnék nélküle élni,de félek hogy nem lehet több babám...:( Attól rosszab nincs,amikor 21évig az ember abba a tudatban él,hogy ő soha nem élheti meg az anyai szerepet,és párnapja,az orvos 10hetes terhességet állapit meg,és még se tarthatom meg.Ebbe bele halok annyira szenvedek.Kérlek segitsetek,hogy mit csináljak,hogy meg enyhüljön???
2008. szept. 15. 13:57
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/254 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Az én "nagy fiam" holnaphoz 1 hétre lesz 6 hónapos és pont ma mondtam,hogy olyan mintha tegnap született volna... Nagy huligán a lelkem... :D Örülök,hogy jól vagytok. Apukáról lehet valamit tudni? Látogatja a picit?

További sok boldogságot kívánok nektek egymáshoz! :)

Brigi

2009. márc. 22. 19:16
 172/254 A kérdező kommentje:
Apukáról csak annyit, hogy kb egy hete folyamatosan kapom az sms-eket,hogy megbánta hogy akkor elhagyott,és szeret, meg minden.De én egyenlőre elutasitottam.nem tudom mit tegyek vele kapcsolatban.ti vissza fogadnátok? A kicsi miatt jó lenne.Majd még irok,csak szopizás lesz nem soká:) sziasztok.
2009. márc. 22. 20:36
 173/254 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom,visszafogadnám-e,ezt neked kell tudnod,hogy azok után amit művelt szereted-e még. Mindenesetre ha úgy döntesz,hogy visszafogadod,akkor se rögtön! Bizonyítson,hogy igenis fontosak vagytok neki,és komolyan gondolja. Mert mi van ha,visszafogadod aztán mégsem tetszik neki az apuka szerep? Akkor lelép megint? Mondd meg neki,hogy ha komolyan gondolja,először is vegye a nevére a saját fiát. (ha csak nem tette már meg,ezt nem írtad) Aztán lehet róla beszélni hogyan tovább. Sok szerencsét! Puszi Tomi babának! Brigi
2009. márc. 28. 10:18
 174/254 A kérdező kommentje:
sziasztok. a nevét már megkaptuk:) leültem vele beszélni,és mondtam neki hogy bizonyítani kell de nagyon.azt mondta mindent megtesz.de félek attól hogy megint azt teszi velem, most már velünk.amúgy jól vagyunk:D puszi nektek.
2009. márc. 31. 09:37
 175/254 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szorítok neked, hogy minden rendben menjen!!!! És hogy van a kis trónörökös? :)

Az én kisfiam 8,5 hónapos. Már mászik, lépeget, próbál kapaszkodás nélkül állni, mondja, hogy baba meg mamam. És van 4 fogunk. És gyönyörűen ül egyedül. Ma hintáztunk egyet a játszón. :) Olyan gyorsan nőnek.....

2009. ápr. 1. 16:37
 176/254 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen:) Igen tényleg gyorsan fejlődünk,nem is gondoltam volna.Nagyon jól van a kis trónörökös.Élvezi hogy mindenkinek ő a kedvenc:) Már elmúltunk 1 hónaposak.De még most is olyan mintha tegnap született volna. Az esti fürdetést imádja nagyon.Néha amikor kiveszem,elkezd pityeregni.Most nem tudom,azért mert nem akar kijönni,vagy mert pár mp-ig,fázik,amig be nem takarom.Szopizni,még szopizunk hálistennek.Remélem sokáig igy is marad.És szépen vissza hozta a súllyát,amit a kórházban elvesztett.Jaj egy csoda minden pillanat.És amikor látom ahogy az apukája foglalkozik vele,elérzékenyülök.Mindenki ilyen hatásnak van kitéve a baba születése után? Ugy döntöttem,ha ugy alakúl hogy pár héten belül,rendbe jön a volt párommal az életünk,és sikerül megint vele lenni,akkor megkereszteljük a picit.:) Ha megmondjátok hogy kell ide belinkelni a képet,akkor küldök Tomi babáról képet.Én nem tudom hogy kell:S
2009. ápr. 2. 09:56
 177/254 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam az utolsó válaszoló is. Sajna szerintem nem lehet ide képet belinkelni... :( De estleg ha gondolod priviben küldhetsz.Kíváncsi vagyok rá!!! Biztos édes. Bár egyből nem tudsz így sem képet küldeni, de ha gondolod írok neked én privit és akkor megtudod az email címem és oda küldhetsz. Írd meg jó-e így neked. :)
2009. ápr. 3. 17:43
 178/254 anonim ***** válasza:
100%
[link] Szia! ide tudsz feltölteni képet,és belinkelni. Sok sikert! És várjuk a kispasi fotóját! :) Brigi
2009. ápr. 3. 18:53
 179/254 A kérdező kommentje:

Sziasztok. A képet megtudjátok nézni,ha az előttem iró linkjére rá kattintatok.Ő az én pici fiam,Tomi béby,aki szopizás előtt van,és látszik is,mert ilyenkor a keze mindig a szájába van:) Köszi a segitséget.

Az apa képzeljétek sirt,és azt mondta hogy megbánt mindent,szeret,és vissza akar hozzánk jönni.Nem gondoltam hogy a fiunk ennyire meg lágyitja majd a szivét.Azt mondta hogy ő első perctől kezdve akarta,csak megijedt,vagy nem is tudja mi történt vele.Na most megyek,elég késő van:S

Majd várom a válaszokat a drágámhoz:)

2009. ápr. 5. 00:27
 180/254 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ez így sajna nem elég. Amikor feltöltöd a képet,az oldal alján van,hogy "link a képhez" azt kellene ide bemásolni,mert rengeteg publikus kép van ezen az oldalon. Én jó pár oldalt végignéztem de nem találtam. :(
2009. ápr. 5. 09:34
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!