22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?
Szia! Az én "nagy fiam" holnaphoz 1 hétre lesz 6 hónapos és pont ma mondtam,hogy olyan mintha tegnap született volna... Nagy huligán a lelkem... :D Örülök,hogy jól vagytok. Apukáról lehet valamit tudni? Látogatja a picit?
További sok boldogságot kívánok nektek egymáshoz! :)
Brigi
Szia! Szorítok neked, hogy minden rendben menjen!!!! És hogy van a kis trónörökös? :)
Az én kisfiam 8,5 hónapos. Már mászik, lépeget, próbál kapaszkodás nélkül állni, mondja, hogy baba meg mamam. És van 4 fogunk. És gyönyörűen ül egyedül. Ma hintáztunk egyet a játszón. :) Olyan gyorsan nőnek.....
Sziasztok. A képet megtudjátok nézni,ha az előttem iró linkjére rá kattintatok.Ő az én pici fiam,Tomi béby,aki szopizás előtt van,és látszik is,mert ilyenkor a keze mindig a szájába van:) Köszi a segitséget.
Az apa képzeljétek sirt,és azt mondta hogy megbánt mindent,szeret,és vissza akar hozzánk jönni.Nem gondoltam hogy a fiunk ennyire meg lágyitja majd a szivét.Azt mondta hogy ő első perctől kezdve akarta,csak megijedt,vagy nem is tudja mi történt vele.Na most megyek,elég késő van:S
Majd várom a válaszokat a drágámhoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!