Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 22éves lány vagyok,a barátom...

22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy ő még fiatal,nem akarja magát lekötni,majd 30évesen jöhet a baba,vagy később.Pedig megvan a kellő segitség,és nem lenne hiány,semmibe.A lényeg az,hogy én 13évesen kaptam egy kezelést,ami 5 évig tartott,azért hogy legyen gyerekem,mert nem volt petefészkem se.Műteni nem lehetett,mert halált okozott volna.Most 22leszek,és csütörtökig abba a tudatban voltam hogy nekem nem lehet gyerekem soha.A petefészkem a végén kialakult,de néhány mm eltéréssel,de megvannak.Az orvosnál már voltam,és csütörtökön lenne az abortusz,amibe bele fogok örülni.Azt mondta a doki,hogy vákummal szivják,ami kockázatos,és azt is hozzá tette,hogy mivel volt ez a kezelésem,tegyem össze a két kezem hogy ilyen hamar,teherbe estem,ráadásul,eddig minden oké a magzattal,vagy embrióval.És ha elvetetem,megvan rá az esély hogy nem lehet több.Ezt elmondtam a barátomnak,de csak egyet hajt,hogy én kibaszok vele,ő nem akarja lekötni magát,meg ha megtartom,ő felköti magát.Anyósom sir,mert félti a fiát,ő is azt mondta vetessem inkább el,a nővére terhes,és ideges,sir,hogy mi lesz a párommal,mert ha valamit a fejébe vesz,megcsinálja.napok óta sirok.Szeretem a párom,és nem tudnék nélküle élni,de félek hogy nem lehet több babám...:( Attól rosszab nincs,amikor 21évig az ember abba a tudatban él,hogy ő soha nem élheti meg az anyai szerepet,és párnapja,az orvos 10hetes terhességet állapit meg,és még se tarthatom meg.Ebbe bele halok annyira szenvedek.Kérlek segitsetek,hogy mit csináljak,hogy meg enyhüljön???
2008. szept. 15. 13:57
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/254 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Hát egy kis vasgyúró! Tüneményes! :-))

Apukával mi a helyzet? Sztem érezni fogod, hogy komolyan gondolja-e a dolgot. De ha tényleg úgy bánik a kisfiával ahogy írtad, nem hiszem hogy megjátssza magát! Azért azt sajnálhatja, hogy nem kísérte végig a terhességedet, mert az én párom imádja, hogy kismami vagyok! Remélem rendeződnek a dolgaitok, vigyázz magadra meg a Pici Fiadra!!! :-)

Detti

2009. ápr. 8. 11:07
 192/254 A kérdező kommentje:
Sziasztok.A párom azt mondta sajnálja hogy igy történt,tudja hogy miatta,és hogy ő rontotta el.Mert mindig ugy akarta,hogy az első gyermeke születésénél,bent lesz a kórházba,és ő vágja el a köldökzsinórt.Ezt én is sajnálom hogy nem lehetett bent velem.De a kisfiam keresztanyukája mellettem volt a szülésnél.Azt mondta szeretne venni egy házat,és már a nyáron velünk akar lenni,ugy hogy együtt.Nem mondtam neki semmit,időt kértem tőle,de igent fogok neki mondani,már csak a kisfiam érdekeit nézve is,meg hát valahol szeretem,ami nem lenne ezek után helyes.Remélem,és nagyon bizok benne,hogy megváltozik,és normális család lehetünk.Ma is jön a manóhoz,munka után.Ha nem mindennap,de minden másnap jön és látogatja a kicsit.Ez jólesik nagyon,hogy igy cselekszik,és hogy érzi ő is,mit veszitett el majdnem,és én mit veszitettem el,miatta majdnem.Itt a kisfiamra gondoltam:) De szerencsére ugy látszik minden jól alakul.:)
2009. ápr. 8. 12:40
 193/254 anonim ***** válasza:
100%

Gyönyörű a fiad!!! Meg is könnyeztem... :)

Apukával meg haladjatok megfontoltan, drukkolok nektek, aztán ki tudja, lehet, hogy a kistesónál már ő vághatja el a köldökzsinórt...?! :))

Judit

2009. ápr. 9. 16:08
 194/254 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy:) köszi szépen. Jaj istenem,az maga lenne a legnagyobb boldogságom, ha a manókámnak testvére lenne,az apukájától. Tegnap este beszéltünk,és nehezen de kimondtam neki,hogy kezdjük ujra,de sokat kell bizonyitania.Kicsit tartok tőle, de a kisfiut nagyon szereti,és álltása szerint engem is:) És elkezdett könnyezni,majd magához ölelt.Szerintetek a baba változtatta meg ennyire? Ja,és rá kérdeztem hogy miért nem tette meg azt hogy felköti magát,azt válaszolta hogy a fia miatt.Hát ezt a történetet egy filmbe lehetne irni,én ugy érzem.Nem mindennap történik meg ez velem se.Azt hittem nem fog rendeződni az életem,és egyedül maradok,de nem. És ez a lényeg most már. Na megyek,mert hallom a drágám hangját:):) Sziasztok.
2009. ápr. 9. 17:19
 195/254 anonim ***** válasza:
100%

Sok sikert! :)

Legyetek boldogok, és ha lesz esküvő (ha még nem volt), kérünk egy publikus meghívót ^^

2009. ápr. 11. 16:28
 196/254 anonim ***** válasza:
81%

Most komolyan azon gondolkozol, hogy adsz még egy lehetőséget annak az embernek, aki zsarolással akart rávenni arra, hogy megöld a kisfiadat?

Te tudod... Csak kicsit morbid...

A kisfiad nagyon aranyos, örülök, hogy a világra engedted, hogy jöjjön! Márhogy élve.

Nagyon boldog életet kívánok Nektek!

2009. ápr. 15. 19:44
 197/254 A kérdező kommentje:
őszintén szólva sokat gondolkozok a mai napig ezen, de nagyon megváltozott,szinte sokkal jobban oda figyel rám, mint amikor együtt voltunk.Mintha kicserélték volna,és látom rajta hogy első helyen a saját családja van, az az én,és a kisfia. Egy esély mindenkinek jár,még ha nem is nagyon érdemli meg.Lehet nem örültök neki,de szeretném ha az én babámat a saját apukája nevelné,nem számára egy vad idegen. Remélem nem fogom megbánni,a döntésemet.Minden jót nektek:) puszi, és köszönjük.
2009. ápr. 16. 10:10
 198/254 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki megérdemel mégegy esélyt. Legalább is ezt mondják. Szerintem, te látod, hogy mennyit változott és egy próbát mindenképpen megér. Szerintem én is ezt tenném a helyedben. Volt ideje gondolkodni azokon a dolgokon, amiket mondott,vagy tett ellenetek és szerintem nem keresne, ha még mindig így gondolná, és nem érdekelnétek. Én így gondolom. Remélem sikerül rendezni a dolgaitokat.
2009. ápr. 16. 19:35
 199/254 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa,hogy egy ember élete függöt attól,hogy milyen tanácsokat adunk neked : )

Nagyon örülök,hogy megtartottad,és ha találkozol egy ilyen kérdéssel itt,vagy bárhol az életben,hogy vetessem-e el,akkor leírhatod a történetedet,remélhetőleg azzal kiegészítve,hogy ma már van egy férfi az életben,aki nagyon szeret téged,és a gyerekedet is : ))

2009. jún. 7. 09:43
 200/254 anonim ***** válasza:
100%
utolsó válaszoló vagyok,most olvasom,hogy visszafogadtad,vagyis legalább erősen hajlassz rá.írd meg,hogy mi történt!!!!Tomika jól van?? : )
2009. jún. 7. 10:01
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!