22éves lány vagyok,a barátom 24, és 4 hónapja vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, és multhét csütörtökön derült ki hogy 10-11 hetes terhes vagyok. A barátom hallani sem akar róla. Miért nem akarja a babát?
Szia! Hát egy kis vasgyúró! Tüneményes! :-))
Apukával mi a helyzet? Sztem érezni fogod, hogy komolyan gondolja-e a dolgot. De ha tényleg úgy bánik a kisfiával ahogy írtad, nem hiszem hogy megjátssza magát! Azért azt sajnálhatja, hogy nem kísérte végig a terhességedet, mert az én párom imádja, hogy kismami vagyok! Remélem rendeződnek a dolgaitok, vigyázz magadra meg a Pici Fiadra!!! :-)
Detti
Gyönyörű a fiad!!! Meg is könnyeztem... :)
Apukával meg haladjatok megfontoltan, drukkolok nektek, aztán ki tudja, lehet, hogy a kistesónál már ő vághatja el a köldökzsinórt...?! :))
Judit
Sok sikert! :)
Legyetek boldogok, és ha lesz esküvő (ha még nem volt), kérünk egy publikus meghívót ^^
Most komolyan azon gondolkozol, hogy adsz még egy lehetőséget annak az embernek, aki zsarolással akart rávenni arra, hogy megöld a kisfiadat?
Te tudod... Csak kicsit morbid...
A kisfiad nagyon aranyos, örülök, hogy a világra engedted, hogy jöjjön! Márhogy élve.
Nagyon boldog életet kívánok Nektek!
Furcsa,hogy egy ember élete függöt attól,hogy milyen tanácsokat adunk neked : )
Nagyon örülök,hogy megtartottad,és ha találkozol egy ilyen kérdéssel itt,vagy bárhol az életben,hogy vetessem-e el,akkor leírhatod a történetedet,remélhetőleg azzal kiegészítve,hogy ma már van egy férfi az életben,aki nagyon szeret téged,és a gyerekedet is : ))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!