Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért irigykednek a sokgyermek...

Miért irigykednek a sokgyermekes ismerőseink, hogy jól élünk, élvezzük az életet és nem akarunk gyereket, ők meg a 2-3 gyerek miatt szinte a nyomorban élnek?

Figyelt kérdés

Soha nem értettem az ilyen, vállaljunk gyereket, majd lesz valahogy -féle párokat, családokat.Mire alapoznak?Meg számolgatja az asszony, hogy most a kisgyerek után még eddig kapok gyest, akkor most kell újabbat csinálni, hogy még megint 3 évig itthon legyek.

Mi eldöntöttük a párommal hogy soha nem leszünk ilyenek, vannak még ilyen gondolkodású emberek itt?

2013. nov. 13. 21:52
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/185 anonim ***** válasza:
77%

vedd már észre, a kutyát nem érdekli, hova mész, mert a többség többre tartja a boldogságot, mint a külföldi utakat.

ÉS lehet, hogy narancsbőrösek, borostás férjjel, meg kavarni való pörkölttel, de nem olyan szánnivalóan felületesek, mint te vagy. És ezért ezerszer jobb az életük a tiednél. Nekik mindig lesz valaki, akire számíthatnak, míg te majd számolgatod valahol tök egyedül a pénzedet.

De ha téged ez tesz boldoggá, tessék. CSak ne itt akarj megerősítést arra, milyen baromi jó neked, mert a többségnek nem ezek az álmai, mint a tiédek. SZerencsére.

2013. nov. 14. 12:06
 62/185 anonim ***** válasza:
78%

A "veszekedős 56-os vagyok, akkor bemásolom újra, amit TE ÍRTÁL, kis ártatlan békeszerető bárányka:

"tudtam én hogy megszólal itt a háziasszonyok színe java, aki épp kavargatja a kifutott pörköltet, meg egész nap takarít, mondván valamit csinálni , kell, mert ha hazajön az ura, megszidja, hogy egész nap csak a tv előtt döglik.

aztán ha letelt a 3 év, újabb csemete gyártás következik, mert megszokott lett ez az életmód, hogy fél órát otthon takarítok, majd a kanapén álmodozok az épp aktuális mexikói sorozat szépfiújáról, josé luis armandóról, hogy milyen lenne, ha a nem is kicsit narancsbőrös testemet végig kényeztetné a borostás arcával..."

2013. nov. 14. 12:08
 63/185 A kérdező kommentje:

de ezt már az előbb kedveském, bemásolta valaki...

és mi ebben a rossz, ez a véleményem, attól még béke legyen.

itt csak szerintem te akarsz veszekedni, és ha pszichológus anyuka vagy, ahogy írtad, ki is fejthetném hogy mindez mitől van, de az már tényleg nem a kérdéshez való lenne.

amúgy szép napot neked, és a béke legyen veled!

2013. nov. 14. 12:11
 64/185 anonim ***** válasza:
71%

Egy szóval nem írtam hogy pszichológus vagyok.

Ja értem, neked véleményed van, én meg veszekedni akarok :D. Hát persze, így a kényelmes :D.

2013. nov. 14. 12:13
 65/185 A kérdező kommentje:
bocs, kevertelek egy másik válaszíróval, de annyian vagytok már akik szívják a vérem, hogy érdemben így nehéz válaszolni, mindenkinek.
2013. nov. 14. 12:17
 66/185 anonim ***** válasza:
88%
Én olyan jót nevettem ezen az erőlködésen, amit itt előadtál Kérdező, hogy elmondani nem tudom. Azt gondolom, hogy amikor valaki igazán elégedett az életével, akkor nem azzal tölti a napját, hogy ismeretleneket próbál meggyőzni róla, hogy mennyivel jobb neki, mint másoknak. Amikor pedig nem esik senki hasra attól, amit itt összehordtál (ami vagy igaz vagy nem), akkor egy óvodás szintjén elkezdesz sértegetni másokat. Te szánalmas vagy nem irigylésre méltó.
2013. nov. 14. 12:19
 67/185 anonim ***** válasza:
80%
Akkor minek szívatod a véred? Komolyan? Miért tetted fel a kérdést? Komolyan miért bántod azokat az édesanyákat akik otthon vannak a kisgyerekeikkel? Miért írsz róluk a bemásolt szöveg szerinti stílusban?
2013. nov. 14. 12:20
 68/185 A kérdező kommentje:

igen a 74 %os válaszára vártam...

szóval az hogy kinek milyen az élete, sok mindentől függ, milyen viselkedési mintákat láttál otthon, környezetedben, és milyen behatások értek pl a média által.

az hogy neked egy általános életed van, ami több kevésbé társadalmilag elfogadott, és egy normális mintának tekintendő, vagyis legalább ezt szeretnék a társadalomba beültetni, attól még mások, akik egy kicsit máshogy gondolkodnak, élhetnek teljes életet, telesen más viselkedés mintákat követve, ami eltérhet az általad megszokottól.

2013. nov. 14. 12:24
 69/185 A kérdező kommentje:
67 most írom le sokadjára, hogy nem megbántani kívánok én itt senkit, hanem válaszokat és indoklásokat várok, de azok elfogytak és maradtak a sértegetések az 'igazi magyar háziasszonyoktól":)
2013. nov. 14. 12:26
 70/185 anonim ***** válasza:
77%

Szerinted a bemásolt szöveg akkor nem bántó????

Ezt ugye nem gondolod komolyan te sem :D

2013. nov. 14. 12:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!