Miért irigykednek a sokgyermekes ismerőseink, hogy jól élünk, élvezzük az életet és nem akarunk gyereket, ők meg a 2-3 gyerek miatt szinte a nyomorban élnek?
Soha nem értettem az ilyen, vállaljunk gyereket, majd lesz valahogy -féle párokat, családokat.Mire alapoznak?Meg számolgatja az asszony, hogy most a kisgyerek után még eddig kapok gyest, akkor most kell újabbat csinálni, hogy még megint 3 évig itthon legyek.
Mi eldöntöttük a párommal hogy soha nem leszünk ilyenek, vannak még ilyen gondolkodású emberek itt?
vedd már észre, a kutyát nem érdekli, hova mész, mert a többség többre tartja a boldogságot, mint a külföldi utakat.
ÉS lehet, hogy narancsbőrösek, borostás férjjel, meg kavarni való pörkölttel, de nem olyan szánnivalóan felületesek, mint te vagy. És ezért ezerszer jobb az életük a tiednél. Nekik mindig lesz valaki, akire számíthatnak, míg te majd számolgatod valahol tök egyedül a pénzedet.
De ha téged ez tesz boldoggá, tessék. CSak ne itt akarj megerősítést arra, milyen baromi jó neked, mert a többségnek nem ezek az álmai, mint a tiédek. SZerencsére.
A "veszekedős 56-os vagyok, akkor bemásolom újra, amit TE ÍRTÁL, kis ártatlan békeszerető bárányka:
"tudtam én hogy megszólal itt a háziasszonyok színe java, aki épp kavargatja a kifutott pörköltet, meg egész nap takarít, mondván valamit csinálni , kell, mert ha hazajön az ura, megszidja, hogy egész nap csak a tv előtt döglik.
aztán ha letelt a 3 év, újabb csemete gyártás következik, mert megszokott lett ez az életmód, hogy fél órát otthon takarítok, majd a kanapén álmodozok az épp aktuális mexikói sorozat szépfiújáról, josé luis armandóról, hogy milyen lenne, ha a nem is kicsit narancsbőrös testemet végig kényeztetné a borostás arcával..."
de ezt már az előbb kedveském, bemásolta valaki...
és mi ebben a rossz, ez a véleményem, attól még béke legyen.
itt csak szerintem te akarsz veszekedni, és ha pszichológus anyuka vagy, ahogy írtad, ki is fejthetném hogy mindez mitől van, de az már tényleg nem a kérdéshez való lenne.
amúgy szép napot neked, és a béke legyen veled!
Egy szóval nem írtam hogy pszichológus vagyok.
Ja értem, neked véleményed van, én meg veszekedni akarok :D. Hát persze, így a kényelmes :D.
igen a 74 %os válaszára vártam...
szóval az hogy kinek milyen az élete, sok mindentől függ, milyen viselkedési mintákat láttál otthon, környezetedben, és milyen behatások értek pl a média által.
az hogy neked egy általános életed van, ami több kevésbé társadalmilag elfogadott, és egy normális mintának tekintendő, vagyis legalább ezt szeretnék a társadalomba beültetni, attól még mások, akik egy kicsit máshogy gondolkodnak, élhetnek teljes életet, telesen más viselkedés mintákat követve, ami eltérhet az általad megszokottól.
Szerinted a bemásolt szöveg akkor nem bántó????
Ezt ugye nem gondolod komolyan te sem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!