Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem akartam gyereket, nem is szeretem a gyerekeket, de a páromtól mégis, hogy van ez?
Mostanában sokat beszélünk a jövőről. 2 éven belül házasság, ő azt mondta, hogy mire 32 lesz szeretné, ha megszületne az első gyerekünk. én ekkor 27-28 éves lennék. Ami nekem fura, hogy én nem szeretem a gyerekeket. nagyon nem. Csak a rokon gyerekeket tudom elviselni, őket is csak azért, mert elküldhetem őket melegebb éghajlatra. Antiszociális vagyok na.
viszont néha ha a párommal összebújunk akkor elfog egy érzés, no nem az, hogy gyereket akarok, hanem, hogy tőle majd szeretnék. Egyszer.
Persze nyilván házasság után, és még a kezemet sem kérte meg, szóval egyelőre biztonságban vagyok. Szóval akarom is meg nem is. Ez normális, ti hogy voltatok a gyerek dologgal? Egyébként néha ha meglátok egy jófej kisgyereket, akkor mosolygok rá, meg a vagesz kisrácokat, kislányokat csípem, de a gyerekek 95%-tól a falra mászom... pl. a párom 8 éves öccsétől is.
Ezzel én is így vagyok, és szerintem normális.
Én sem rajongok a gyerekekért, ha meglátok egyet, akkor nem olvadok el, inkább közömbös érzés, de ha a jövőbeli saját gyerekeimre gondolok, az már teljesen már, mert ők az enyémek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!