Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért irigykednek a sokgyermek...

Miért irigykednek a sokgyermekes ismerőseink, hogy jól élünk, élvezzük az életet és nem akarunk gyereket, ők meg a 2-3 gyerek miatt szinte a nyomorban élnek?

Figyelt kérdés

Soha nem értettem az ilyen, vállaljunk gyereket, majd lesz valahogy -féle párokat, családokat.Mire alapoznak?Meg számolgatja az asszony, hogy most a kisgyerek után még eddig kapok gyest, akkor most kell újabbat csinálni, hogy még megint 3 évig itthon legyek.

Mi eldöntöttük a párommal hogy soha nem leszünk ilyenek, vannak még ilyen gondolkodású emberek itt?

2013. nov. 13. 21:52
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/185 A kérdező kommentje:

97es

neked is nagy gondod lehet, ha gyereknevelés címszóval, ezen az oldalon töltöd a napod.

és nem figyeled a százalékot?

hm?

mégis észrevettél valamit rajta, amúgy az meg sem fordult a búrádban, hogy más is pontoz esetleg?

2013. nov. 14. 14:44
 102/185 anonim ***** válasza:
82%

"ahogy olvasgatom ki miket ír, úgy látom, hogy szűnnek meg a válaszok és jönnek a mocskolódások és személyeskedések.

pár válasszal visszább pont erre kértem azokat akik írnak, hogy ezt kerüljék el, mert én sem teszem,.."

Mi lenne, ha személyeskedni akarnál, te jó ég?

"de kulturált formában, ahogy én is válaszolok."

Tényleg? Nálad ez a kulturált stílus, amit itt használtál? Na, ez volt az év vicce.

2013. nov. 14. 14:45
 103/185 A kérdező kommentje:

100as

valami fogalmi tévedésed van.

személyeskedés az ha valamit személyed irányában tesznek, írnak, vagy kifejezésre juttatnak.

személyem felé ez itt meg is valósult, ahogy néhány ember kivetkőzve irkál itt, de én konkrétan senkivel nem személyeskedek.

akkor szerinted ez hogy van?

sőt kértem, hogy senki se tegye, ne térjünk el a tárgytól, hanem aki már írt, hagyjon másnak is helyet itt.

2013. nov. 14. 14:48
 104/185 anonim ***** válasza:
88%

97es

neked is nagy gondod lehet, ha gyereknevelés címszóval, ezen az oldalon töltöd a napod.

és nem figyeled a százalékot?

hm?

mégis észrevettél valamit rajta, amúgy az meg sem fordult a búrádban, hogy más is pontoz esetleg?

és nyilván ez sem személyeskedés... igen, pontoz más is, gondolom te szórakozol több nickkel.

2013. nov. 14. 14:49
 105/185 A kérdező kommentje:

102

igen igyekszem szépen, kulturáltan fogalmazni, de ahogy látom, sokadjára kértem , mégsem megy némelyiknek ezen az oldalon.

2013. nov. 14. 14:51
 106/185 anonim ***** válasza:
100%

Na lányok kezd bepipulni:DDDDD

Imádom ahogy magyarázkodik,ááá :DDDD

2013. nov. 14. 14:52
 107/185 A kérdező kommentje:

ez az egyetlen regisztrációm ezen az oldalon.

nem tudom hogy más embernek mennyi van, nem sok közöm van hozzá.

a százalékos példát azért írtam, mert önmagadnak mondtál ellent.

2013. nov. 14. 14:53
 108/185 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire próbálod, miért nem sikerül? Valamit nagyon rosszul csinálsz. Próbáld még jobban, hátha egyszer menni fog. Bár ugye a jó modort már gyerekkorban meg kellett volna tanulni.
2013. nov. 14. 14:54
 109/185 anonim ***** válasza:
100%
hát kár volt regisztrálni!!
2013. nov. 14. 14:54
 110/185 anonim ***** válasza:
100%

Én mondtam ellent magamnak? Jézusom, nem tűnt fel, hogy a 97-es meg én nem lehetünk ugyanazok?

Liba.

2013. nov. 14. 14:55
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!