Miért irigykednek a sokgyermekes ismerőseink, hogy jól élünk, élvezzük az életet és nem akarunk gyereket, ők meg a 2-3 gyerek miatt szinte a nyomorban élnek?
Soha nem értettem az ilyen, vállaljunk gyereket, majd lesz valahogy -féle párokat, családokat.Mire alapoznak?Meg számolgatja az asszony, hogy most a kisgyerek után még eddig kapok gyest, akkor most kell újabbat csinálni, hogy még megint 3 évig itthon legyek.
Mi eldöntöttük a párommal hogy soha nem leszünk ilyenek, vannak még ilyen gondolkodású emberek itt?
150es
nem a szülőkről volt itt szó ebben a kérdésben, de volt már előtted ilyen kedves hozzászóló, aki felmenőimet próbálta emlegetni, javasolnám hogy ne térjünk el a kérdés tárgyától, ha már érdemben ehhez nem tudsz mit hozzászólni, akkor más dolgokon ne rágódj!
152, 153
nem tudom meddig lesz ez a szép szó gyűjtemény, ami általad idekerült , itt kinn, de azért reagálnék az általad megfogalmazott szavakra.
szóval, hogy milyen vagyok testileg...gyere és ellenőrizd le.
nem jól értelmezed a kérdést, utolsó.
kérlek ne térj el a tárgytól, és amúgy másról ebben a kérdésben nem akarok írni, csak a témáról, mert ez érdekelne.javasolnám az erre való válaszolást is...sokadjára.
légy szíves ne poénkodjál.mindenki mást akar tudni az életben én pl erre a kérdésre azt, hogy milyen válaszok jönnek még.
lehetőleg normális válaszok, mert a többit törlik, ha olyan, mint amit az előző hölgy írt ide.
Köszönöm a felajánlásodat,nem élnék vele,bár te biztos vágynál rá,sajna el kell,hogy szomorítsalak.
De azért érződik az,hogy picikét felhúztad megad nemde?:)
Figyu,vannak ennél fontosabb dolgok az életben.
Az meg,hogy szerencsétlen vagy arról meg te tehetsz szerintem,szóval pihizzél egy kicsit,mert már sokat ültél a gép előtt:)
Ha tényleg olyan vagy,és az amit mondtál,vagy írtál,akkor ne járasd már le magad!
Bár az ilyen még az anyját se nézi semmibe!
Ui:várom a válaszod:DD
158
sokat vagyok gépnél, egyik hobbim a főzés mellett neten való keresgélés.
netről nem szabad ismerkedni, nem tudod még, sok ember megszívta már.
ezzel csak reagálnék arra amit írtál.
Megfigyeltem,hogy sosem válaszolsz konkrétan a kérdésre,csak játszod itt az okost!
Te nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!