Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért irigykednek a sokgyermek...

Miért irigykednek a sokgyermekes ismerőseink, hogy jól élünk, élvezzük az életet és nem akarunk gyereket, ők meg a 2-3 gyerek miatt szinte a nyomorban élnek?

Figyelt kérdés

Soha nem értettem az ilyen, vállaljunk gyereket, majd lesz valahogy -féle párokat, családokat.Mire alapoznak?Meg számolgatja az asszony, hogy most a kisgyerek után még eddig kapok gyest, akkor most kell újabbat csinálni, hogy még megint 3 évig itthon legyek.

Mi eldöntöttük a párommal hogy soha nem leszünk ilyenek, vannak még ilyen gondolkodású emberek itt?

2013. nov. 13. 21:52
 151/185 A kérdező kommentje:

150es

nem a szülőkről volt itt szó ebben a kérdésben, de volt már előtted ilyen kedves hozzászóló, aki felmenőimet próbálta emlegetni, javasolnám hogy ne térjünk el a kérdés tárgyától, ha már érdemben ehhez nem tudsz mit hozzászólni, akkor más dolgokon ne rágódj!

2013. nov. 14. 18:50
 152/185 anonim ***** válasza:
74%
na erre a hozzászólásra építhetsz:)
2013. nov. 14. 18:53
 153/185 A kérdező kommentje:

152, 153

nem tudom meddig lesz ez a szép szó gyűjtemény, ami általad idekerült , itt kinn, de azért reagálnék az általad megfogalmazott szavakra.

szóval, hogy milyen vagyok testileg...gyere és ellenőrizd le.

2013. nov. 14. 18:56
 154/185 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez nem tér el a témától? a te anyukád is háziasszony (volt?), szóval őt is ilyen áskálódó jóságnak tartod, mert ugyebár ez a magyar átlag, tehát mindenki ilyen
2013. nov. 14. 19:03
 155/185 A kérdező kommentje:

nem jól értelmezed a kérdést, utolsó.

kérlek ne térj el a tárgytól, és amúgy másról ebben a kérdésben nem akarok írni, csak a témáról, mert ez érdekelne.javasolnám az erre való válaszolást is...sokadjára.

2013. nov. 14. 19:07
 156/185 anonim ***** válasza:
83%
Jó ez a kérdés, de rossz helyen van... át kéne tenni a Humor rovatba, mert a kérdező kommentjei miatt oda való :)
2013. nov. 14. 19:19
 157/185 A kérdező kommentje:

légy szíves ne poénkodjál.mindenki mást akar tudni az életben én pl erre a kérdésre azt, hogy milyen válaszok jönnek még.

lehetőleg normális válaszok, mert a többit törlik, ha olyan, mint amit az előző hölgy írt ide.

2013. nov. 14. 19:24
 158/185 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a felajánlásodat,nem élnék vele,bár te biztos vágynál rá,sajna el kell,hogy szomorítsalak.

De azért érződik az,hogy picikét felhúztad megad nemde?:)

Figyu,vannak ennél fontosabb dolgok az életben.

Az meg,hogy szerencsétlen vagy arról meg te tehetsz szerintem,szóval pihizzél egy kicsit,mert már sokat ültél a gép előtt:)

Ha tényleg olyan vagy,és az amit mondtál,vagy írtál,akkor ne járasd már le magad!

Bár az ilyen még az anyját se nézi semmibe!

Ui:várom a válaszod:DD

2013. nov. 14. 19:26
 159/185 A kérdező kommentje:

158

sokat vagyok gépnél, egyik hobbim a főzés mellett neten való keresgélés.

netről nem szabad ismerkedni, nem tudod még, sok ember megszívta már.

ezzel csak reagálnék arra amit írtál.

2013. nov. 14. 19:47
 160/185 anonim ***** válasza:

Megfigyeltem,hogy sosem válaszolsz konkrétan a kérdésre,csak játszod itt az okost!

Te nem??

2013. nov. 14. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!