Miért irigykednek a sokgyermekes ismerőseink, hogy jól élünk, élvezzük az életet és nem akarunk gyereket, ők meg a 2-3 gyerek miatt szinte a nyomorban élnek?
Soha nem értettem az ilyen, vállaljunk gyereket, majd lesz valahogy -féle párokat, családokat.Mire alapoznak?Meg számolgatja az asszony, hogy most a kisgyerek után még eddig kapok gyest, akkor most kell újabbat csinálni, hogy még megint 3 évig itthon legyek.
Mi eldöntöttük a párommal hogy soha nem leszünk ilyenek, vannak még ilyen gondolkodású emberek itt?
21 éves fiatal főiskolás lány vagyok :)
szóval nem esek bele a te állandóan szajkózott kategóriádba
egyenesen gyomorforgató a stílusod és legszívesebben szemen köpnélek :) (ne vedd személyeskedésnek, vagy de...)
"bizony itt aztán képviselte magát a 8 általánost végző lánytól az egyetemig mindenki."
Te honnan tudod kinek mi a végzettsége?
Nevetséges vagy komolyan,gyerekes viselkedés!
Szóval már aki itt válaszol,és nem ért veled egyet, az már csak 8 osztályt végzett Nő??Vagy lány?
Ha van párod,annak örülj,hogy egyáltalán össze tudtad szedni,és igyekezz megtartani,nem is tudom,hogy tud elviselni,és mit szólna vajon hozzá,hogy ennyire leminősíted itt a női nemet??!!
Majd mindjárt írod a hülye kommentedet,meg okoskodsz itt össze-vissza....inkább foglalkozzál amivel kéne,nézz egy kicsit magadba,talán akiket te irigynek említesz a kérdésedben,nem is az a problémájuk veled,mint amit te állítasz....éljed az életedet,ne foglalkozz másokkal,ha még nyomorban is élnek,meg siránkoznak,mert bevállaltak x gyereket....úgyis eldöntöttétek a a pároddal!
Ti így ,mi úgy vagyunk boldogok,ennyi!
egyébként az, hogy 40 éves létedre így állsz hozzá a családalapításhoz, csak azt jelenti, hogy nem akarod magad lekötni, félsz megállapodni
illetve eléggé gyerekes a hozzáállásod is, csak neked lehet igazad, csak neked van véleményed, másnak nem lehet, ha meg vannak, akkor egyből valami torz lénynek titulálod
valamint eléggé nő gyűlölő vagy, saját anyádról is így beszélsz?
továbbra is a 21 éves főiskolás leányzó
babgulyáshoz pörkölt, miért ne?
mi nem norbi updiet kaját eszünk, meg saláta diéta kúrát csinálunk.
kedves 21 éves főiskolás nagylány:)
De beleesel abba kategóriába, mert mondtam, hogy itt aztán a 8 általánostól, az egyetemig megszólalt mindenki, aminek örülök is, mert így nem csak egy társadalmi réteg nyilvánult meg virtuálisan, hanem sok ember leírta a kérdésre többé kevésbé a válaszát...
szóval valakinek sikerült szépen fogalmazni, valakinek meg a viselkedési motívumai valahol megragadtak egy óvódás szintjén.
pl egy ilyen 21 éves kislánynak.
remélem azért valami jó nevű főiskolára jársz, és nem büfé szakra, mert sok jövőt ilyen megnyilvánulással nem tudok jósolni a munka világában,max a mcdonalds -os pult, karbantartása, pultos , pénztáros címszóval, ott biztos ezzel a stílussal megállnád a helyed.
kedves 143as
ugyan miért kellene elkullognom?
mert olvastál valamiről, ami éppen nem a te véleményedet tükrözi?
és akkor mi a probléma...
nem is értelek, nem volt kötelező ide írni, de még a kérdésre sem kattintani, de te mégis megtetted, akkor meg mi van veled...hm?
144es
elgondolkodtam már sokszor ezen amit írtál.
ugye ha valakinek valami baja van, külső ember, aki nincs benne a helyzetében, megpróbál segítséget adni, vagy kritizálni...
ha építő jellegű egy hozzászólás, elolvasom, még gondolkodok is rajta, ilyenkor látom értelmét, hogy valaki ezen az oldalon fenn van.
BGF-re járok pénzügy számvitelre, másodéves vagyok nulla csúszással, jó átlaggal, jövőre fogok TDK-ni, nyáron már lesz szakmai gyakorlat, most is egy cégnél dolgozom, szóval hagyjuk ezt a büfé szak dumát :)
a házisárkány kategóriára gondoltam, nem a 8 általánostól az egyetemig
szerintem 21 évesen már nem számítok kislánynak
azt a véleményemet továbbra is fenntartom, hogy írásaidból erősen a nőgyűlölet ömlik, vagy legalábbis lenézed őket
ismételten felteszem a kérdést:
a saját anyádról is így beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!