Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért irigykednek a sokgyermek...

Miért irigykednek a sokgyermekes ismerőseink, hogy jól élünk, élvezzük az életet és nem akarunk gyereket, ők meg a 2-3 gyerek miatt szinte a nyomorban élnek?

Figyelt kérdés

Soha nem értettem az ilyen, vállaljunk gyereket, majd lesz valahogy -féle párokat, családokat.Mire alapoznak?Meg számolgatja az asszony, hogy most a kisgyerek után még eddig kapok gyest, akkor most kell újabbat csinálni, hogy még megint 3 évig itthon legyek.

Mi eldöntöttük a párommal hogy soha nem leszünk ilyenek, vannak még ilyen gondolkodású emberek itt?

2013. nov. 13. 21:52
 181/185 anonim ***** válasza:
Nem te vagy irigy azokra akiknek gyereke van véletlenül?Ha lenne gyereked akkor már nem élveznéd az életet?Csak kérdezem,erre lehet normális választ is adni,nem kell körbefonni!
2013. nov. 14. 21:55
 182/185 A kérdező kommentje:
Megköszönném mindenkinek a sok választ, főleg azoknak, akikkel pár gondolatot még tudtam is váltani, eltekintve attól, hogy becsmérlő vagy pozitív jellegű dolgot írtak.
2013. nov. 15. 18:22
 183/185 anonim ***** válasza:
79%

Azért lesed a válaszokat még,te kis rosszcsont:P

Még nőben is rossz az ilyen,nemhogy férfiban,jókat nevetgélek itt :D

2013. nov. 18. 17:16
 184/185 anonim ***** válasza:
86%

Lehet nyugodtan jelenteni a modinak a válaszomat,mert úgysem fog tetszeni,mivel nem értek veled egyet.

Figyelem a kérdést,mert kíváncsi vagyok bevallom,hogy találsz-e még egy ilyen gondolkodású embert mint te.(eddig nem sikerült,ahogy látom,nem baj,hátha lesz)

Nem is a gondolkodással van baj szerintem,hogy ti így akarjátok leélni az életet,mint mások gyerekkel,úgy ti anélkül.Eddig okés.

Ha tényleg annyi a valós korod mint amit leírtál,akkor nagyon sajnállak,mert ez a viselkedés a 10 éves korú gyermek gondolkodását üti.(lehet sokat is mondtam)

Az,hogy feltettél egy kérdést az rendben van,okés.

Nos,arra a kérdésre egyaránt jöhetnek pozitív,és negatív válaszok is.

Leírtad a korodat,a helyzeteteket,foglakozásodat,ami nem tudom,hogy igaz-e,de végülis mindegy már.

Akik az elején megindították azon válaszok lavináját,amin te begurultál,majd nemtetszésedet leírtad,olyan módon amivel egy kaptafa alá véve az összes válaszoló anyát,nőt,háziasszonyt becsméreltél(lásd főzés,azon belül pörkölt..),hogy normális választ nem kaptál a kérdésedre,mivel az egész elkanyarodott a veszekedés irányába.

Szoktam itt olvasgatni,és sokszor látom aki felteszi a kérdését,és esetleg olyan választ kap amivel nem ért egyet,vagy netán sértő választ kap,nem kezd el egyből általánosítani.

Te azt tetted szerintem.Lehet,hogy azért mert a te társad éppen nem tud főzni,egyből elküldöd a válaszadókat pörköltöt kavargatni(többször is)mintha olyan megalázó feladat lenne a mai világban azt főzni egy háziasszonynak akinek még ráadásul gyereke is van.

Láttam kötekedő válaszokat is (hol nem??)

Az ilyen válaszokra pedig ahogy te beállítottad magad,nem így kellett volna reagálnod.

Ez csak az én véleményem,tudom nem tetszik,nincs benne semmi olyan amivel megsértettem volna a lelki világodat,csak egy esetleg,hogy nem tudod elfogadni,hogy veled egyformán gondolkodom(sajnos erről lekéstem már,mert Anya,Feleség,háziasszony vagyok).

Egyébként a kérdésednél van egy olyan szöveg,hogy"Kérdés kiemelése",ha azt megnyomod előre teszi a kérdésedet, lehet találsz egy olyan kedves válaszolót,aki pont ugyanazon gondolkodású emberke mint te (vagy Ti).

Még talán barátság is kialakulhat:)

2013. nov. 20. 13:44
 185/185 anonim ***** válasza:
81%
Nem olvastam el a kommenteket,el tudom képzelni,hogy nagy megosztások lehetnek....szerintem nem általánosíthat senki sem,Minden esetre van példa.Lehet család,ahol kevés a pénz,de békében szépen nőnek fel a gyerekek,persze az ellenkezője is sok van.Vannak,ahol dől a pénz,és a gyerekek boldogtalan,frusztrált pszihoszomatikus betegségektől szenvednek.Vannak,aki gyerekek nélkül szeretnének élni,persze előfordulhat,hogy egyszer megbánják mikor már késő,de lehet hogy nem.Van,aki szerényen él,de ennek ellenére szeretettel várják gyermekeiket.Kinek mi a fontos.A lényeg:magánügy
2013. nov. 30. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!