Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim: Van összefüggés aközött, hogy ahogyan bánik velem a párom, úgy fog majd bánni az esetleges közös gyerekünkkel is?
Főleg a nemtörődömség miatt kérdem, amit részéről veszek észre. Úgy érzem, hogy demokratikus voltam vele mindig, minden szituban hagytam helyet a véleményének, közösaen irányitottunk és beszéltünk meg mindent, csak ő akor is egy nagyon csendes tipus, rendszeresen ül be itthon a számitógép elé 5-6 órákra és egyáltalán nem foglalkozik velünk/velem.
Nem szeretnék az az anyatipus lenni, akire egy háztartásban és családi életben rászakad minden és ennek tetejében még én leszek elhagyva majd angolosan.
Lehet, hogy a gyereket szeretné, de attól még szemrebbenés nélkül ülne a gép előtt fél napot, mondván, hogy a gyerek és a háztartás a te dolgod.
Jól teszed, hogy előre gondolkodsz.
Napi 5-6 óra számítógépezés - hacsaknem informatikusként a munkáját végzi valaki - függőség. Nem fog tudni leszokbni róla orvosi segítség nélkül.
Ne vállalj vele gyereket, képtelen lesz megválni a géptől!
Vannak férfiak akiket kicsit irányítani, terelni kell. Nincs ezzel semmi baj, ugy kell csinálni hogy ne vegye észre. Az hogy hogyan fog viselkedni ha lesz baba is azt most nem tudhatod, van aki rögtön belead mindent, részt akar venni mindenben.ban akinek meg segítség kell hogy hozzàszokjon.
Használd ki az időt amig nincs baba és próbáld bevonni az otthoni teendőkbe.
Miért akarsz te olyan férfitól gyereket, aki méltatlanul bánik veled?
Keress olyan párt magadnak, aki megbecsül, akkor van esélyed arra, hogy a gyermekeddel és veled is szeretettel bánik.
Köszönöm továbbra is a nagyon őszinte válaszokat és meglátásokat. Jó átlátni a "színpad" mögött is ezeket a szitukat és gondolatokat, nem csak amit az utcán elvigyorgunk.
Nem leszel lepontozva, nincs miért :).
Kíváncsi vagyok többi nőtársam véleményére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!