Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nőtársaim: Van összefüggés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársaim: Van összefüggés aközött, hogy ahogyan bánik velem a párom, úgy fog majd bánni az esetleges közös gyerekünkkel is?

Figyelt kérdés

Főleg a nemtörődömség miatt kérdem, amit részéről veszek észre. Úgy érzem, hogy demokratikus voltam vele mindig, minden szituban hagytam helyet a véleményének, közösaen irányitottunk és beszéltünk meg mindent, csak ő akor is egy nagyon csendes tipus, rendszeresen ül be itthon a számitógép elé 5-6 órákra és egyáltalán nem foglalkozik velünk/velem.

Nem szeretnék az az anyatipus lenni, akire egy háztartásban és családi életben rászakad minden és ennek tetejében még én leszek elhagyva majd angolosan.

2013. nov. 4. 06:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az a naiv feltételezésem van, hogy ha valakiben egyáltalán felmerül, hogy gyermeket vállaljon valakivel, akkor minimum tökéletesen működő, törődő, szeretet-kapcsolatban él.

Vagyis: ha a párja úgy fog bánni a gyerekkel, ahogy vele, akkor álomszülő lesz...

Nem értem hol a gond???

(Ja, nyilván ott, hogy nem megfelelő párral készülsz gyereket vállalni és aggódsz...)

2013. nov. 4. 22:52
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem értem, ha már most nem törődik veled, akkor miért tervezel vele közös jövőt, ráadásul közös gyermeket?

Mazochista vagy?

2013. nov. 19. 12:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen. Főleg a lányoddal.
2013. nov. 19. 13:12
 14/16 anonim válasza:
Sajnos, van.
2013. nov. 19. 13:45
 15/16 anonim válasza:
Nem. Van aki durva az aszonnyal de a gyerekét imádja. Ismerek ilyent egy párat.
2013. nov. 19. 14:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem biztos az! Ki kell ilyen téren is ismerni! De én nem hinném, minden egyes szituációban másképp viselkednek/cselekednek.
2013. nov. 19. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!