Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim: Van összefüggés aközött, hogy ahogyan bánik velem a párom, úgy fog majd bánni az esetleges közös gyerekünkkel is?
Főleg a nemtörődömség miatt kérdem, amit részéről veszek észre. Úgy érzem, hogy demokratikus voltam vele mindig, minden szituban hagytam helyet a véleményének, közösaen irányitottunk és beszéltünk meg mindent, csak ő akor is egy nagyon csendes tipus, rendszeresen ül be itthon a számitógép elé 5-6 órákra és egyáltalán nem foglalkozik velünk/velem.
Nem szeretnék az az anyatipus lenni, akire egy háztartásban és családi életben rászakad minden és ennek tetejében még én leszek elhagyva majd angolosan.
Az a naiv feltételezésem van, hogy ha valakiben egyáltalán felmerül, hogy gyermeket vállaljon valakivel, akkor minimum tökéletesen működő, törődő, szeretet-kapcsolatban él.
Vagyis: ha a párja úgy fog bánni a gyerekkel, ahogy vele, akkor álomszülő lesz...
Nem értem hol a gond???
(Ja, nyilván ott, hogy nem megfelelő párral készülsz gyereket vállalni és aggódsz...)
Nem értem, ha már most nem törődik veled, akkor miért tervezel vele közös jövőt, ráadásul közös gyermeket?
Mazochista vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!