Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért irigykednek a sokgyermek...

Miért irigykednek a sokgyermekes ismerőseink, hogy jól élünk, élvezzük az életet és nem akarunk gyereket, ők meg a 2-3 gyerek miatt szinte a nyomorban élnek?

Figyelt kérdés

Soha nem értettem az ilyen, vállaljunk gyereket, majd lesz valahogy -féle párokat, családokat.Mire alapoznak?Meg számolgatja az asszony, hogy most a kisgyerek után még eddig kapok gyest, akkor most kell újabbat csinálni, hogy még megint 3 évig itthon legyek.

Mi eldöntöttük a párommal hogy soha nem leszünk ilyenek, vannak még ilyen gondolkodású emberek itt?

2013. nov. 13. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/185 anonim ***** válasza:
81%
Sosem értettem az ilyen ostoba emberek, ostoba kérdéseit, amit pl. te itt feltettél most.
2013. nov. 13. 21:53
 2/185 A kérdező kommentje:

kedves 1.

miért ostoba?

mert nem azt képviselem én sem meg a párom se, mint az átlag magyar háziasszony gondolkodásban?

ennyi erővel te is lehetsz ostoba, mert így kezded...

2013. nov. 13. 21:57
 3/185 anonim válasza:
31%
Mert a gyerekkel baj van csak, sír, verekszik, rosszúl tanul, zűllik stb + kőlteni kell rá. Ti meg azt tesztek amit akartok
2013. nov. 13. 21:57
 4/185 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez nem ostobaság kérdése, aki akar gyereket annak legyen, aki nem akar mert inkább mást csinál annak ne legyen. Azt viszont nem értem hogy ha egyébként is rosszul állnak anyagilag, de a nőből azért potyog a gyerek.
2013. nov. 13. 21:59
 5/185 A kérdező kommentje:

jól látod 3as

sok ember egy társadalmi nyomásnak vagy inkább kényszernek helyezi magát alá, mert a szüleinek fontos h legyenek unokák, vagy hogy ne kelljen dolgozni, mert nem akar minimálbérezett állást, és inkább marad a kisbaba projekt ahogy sokan nevezik.

2013. nov. 13. 22:00
 6/185 anonim ***** válasza:
77%

2 Tudod miért vagy ostoba?

Mert unalmadban irkálsz ki ilyen kérdéseket. A sok gyerekes emberek meg nem foglalkoznak azzal, hogy ki mit csinál, hanem élik az életüket, és ilyen kérdést még véletléenül sem irkálnak ki, és nem kotornak más dolgába. Főleg egy gyermekvállalási témában. Itt egyes egíyedül te irigykedsz, mert ők biztosan nem a te unalmas életedre.Itt te irigykedsz rájuk(hiszen ordít a kérdésedből), ők rád semmiben.

2013. nov. 13. 22:02
 7/185 A kérdező kommentje:

6os

én se , és a párom se nem irigykedünk ránk irigyek a szomszédok, mert jól állunk anyagilag a munkánk miatt, függetlenek vagyunk, mentesek minden kötöttségtől, nincs hitel, meg tartozás, járunk nyaralni, stb...

csak nincs és nem is lesz gyerekünk, mert azt mindketten úgy éreznénk, hogy ebből a nagy önállóságból visszavetne minket, mert akkor már egy 3. félhez kellene alkalmazkodni, és a szabadidőnket hozzá igazítani, meg kiesne a párom fizuja, ami nagyon is jó most!

2013. nov. 13. 22:05
 8/185 anonim ***** válasza:
95%

Kétlem, hogy aki gyereket szül szabad akaratából, az irigykedne rátok, mert nincs gyereketek.

Miből gondolod egyáltalán, hogy irigykednek ?

Élvezzétek az életet gyerek nélkül. Csak úgy mellékesen megjegyezném, nagyon sokan tudják élvezni az életüket akár 2 gyerekkel is. csak nekik mást jelent az élvezet.

2013. nov. 13. 22:06
 9/185 anonim ***** válasza:
77%
bocs, de én átlag magyar háziasszony vagyok, egy gyerekkel, a barátnőim is átlagosak és egyik sem gondolkodik így, ahogy elírtad.
2013. nov. 13. 22:06
 10/185 anonim ***** válasza:
68%
olyan gondolkodással, amit a 7. kommentben írtál, jobb is, ha nem szülsz. Ezt hívják önzőségnek. A szüleid ha így gondolkodtak volna, most nem lennél, belegondoltál?
2013. nov. 13. 22:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!