Miért irigykednek a sokgyermekes ismerőseink, hogy jól élünk, élvezzük az életet és nem akarunk gyereket, ők meg a 2-3 gyerek miatt szinte a nyomorban élnek?
Soha nem értettem az ilyen, vállaljunk gyereket, majd lesz valahogy -féle párokat, családokat.Mire alapoznak?Meg számolgatja az asszony, hogy most a kisgyerek után még eddig kapok gyest, akkor most kell újabbat csinálni, hogy még megint 3 évig itthon legyek.
Mi eldöntöttük a párommal hogy soha nem leszünk ilyenek, vannak még ilyen gondolkodású emberek itt?
88as válaszíró!
az első olyan válasz, amit több kevésbé de nagyon hasznosnak is véltem, sőt egy kis humor is volt benne.
ilyen válaszokat vártam volna, nem személyeskedést, ahogy sokan itt tették, és még ők vannak felháborodva, ha valaki érdemben visszaválaszol.
Hiába próbálsz már erőltetetten jófejnek látszani, már bőven kiderült, milyen vagy.
Ilyen lenézően rég láttam anyákról, háziasszonyokról írni valakit.
Egy egy gyermekes, nem másik ellátásba szülő, dolgozó, özvegy, 32 éves anyuka.
Még mindig nem válaszoltál a kérdésre. Hány éves vagy?
És mi van a pörkölttel?
Most ez a kérdés azért lett feltéve,mert tele vagytok pénzzel,nincs semmire gond,gyerekre sem...,hát én azt mondom arra ne is legyen!Az ilyen fajta embereknek jobb az az életmód amit most folytattok.
A feleséget is ugyanígy gondolkodik,vagy csak bólogat??
Az,hogy vannak-e még ilyen gondolkodású emberek itt mint Te kérdező?Remélem igen találsz ilyen embert....
Lenézően beszélsz,bocsánat írsz a mai anyákról,asszonyokról..
Magas lóról lehet nagyot esni,majd mikor egyszer esetleg nem fogsz olyan jól élni,élvezni az életet,majd akkor rájössz sok mindenre.....
Én is egy háziasszony vagyok,aki ma épp pörköltet főzött a férjének,és várta hogy délben hazajöjjön a kisgyermekéhez,akiért évekig küzdöttünk...és hát nekünk ez a boldogság...néha igen én is számolgatom a pénzt,hogy,hogy lenne a legjobb,de egészség,boldogság,szeretet van,és ez a lényeg!:)
(és ebben vannak sorstársaim)
sokan írják, hogy hajtogatok egy véleményt, persze, az a saját álláspontom a témában, mindenkinek megvan a sajátja.ezt le is írtátok!
azért a személyeskedés...látom sok embernek nehéz a logikai fogalmazás, ha egy átlagtól eltérő kérdés van.és nem pont az ő álláspontjukat képviseli ez.
Ez miért is lenne baj?
ahogy olvasgatom ki miket ír, úgy látom, hogy szűnnek meg a válaszok és jönnek a mocskolódások és személyeskedések.
pár válasszal visszább pont erre kértem azokat akik írnak, hogy ezt kerüljék el, mert én sem teszem, leírhatják a véleményüket, de ahogy itt sok ember tette, és még utána ki is kéri magának az igazát, na az a szánalmas.
írtam, pozitív vagy negatív véleményt is szívesen olvasok.
de kulturált formában, ahogy én is válaszolok.
de látom némelyik főzőgető asszonykának a sorozat közötti reklámok közt nehezen megy a válaszírás.
jó fej nem akarok lenni, mi célja lenne, ahol ismeretlenül írnak választ.
szóval talán aki magára ismert és valamiért a lelki világának fáj, hogy tényleg én is ilyen vagyok...nyeljen egy nagyot, és ismerje el, jééé tényleg van még rajtam kívül is hasonló ember, és a kérdező, mármint én, pont ilyen féle emberekről írt.
szóval várom a további válaszokat, akik nem személyeskedni akarnak, mert ha válaszol nekik az ember már a fakanalat kettétörik mérgükben, mert valaki nem az ő álláspontjukat fogja.
némelyik főzőgető asszonykának a sorozat közötti reklámok közt nehezen megy a válaszírás.
mert ez meg még véletlenül se személyeskedés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!