Miért irigykednek a sokgyermekes ismerőseink, hogy jól élünk, élvezzük az életet és nem akarunk gyereket, ők meg a 2-3 gyerek miatt szinte a nyomorban élnek?
Soha nem értettem az ilyen, vállaljunk gyereket, majd lesz valahogy -féle párokat, családokat.Mire alapoznak?Meg számolgatja az asszony, hogy most a kisgyerek után még eddig kapok gyest, akkor most kell újabbat csinálni, hogy még megint 3 évig itthon legyek.
Mi eldöntöttük a párommal hogy soha nem leszünk ilyenek, vannak még ilyen gondolkodású emberek itt?
babgúlyás, marhapörkölt
mellé rizs, uborkával
süteménynek rigójancsi volt.
ez lesz a vacsija a páromnak is.
kedves 74es
ki bonyolódóik bele.
nálad nem főz az urad?
nálam a párom nem tud főzni én szoktam,
alapvető dolgokat tud csinálni, de ált az én részem ez.
nehogy már ezért lenézzetek.
messziről jött ember...
reformkaja
74
ha te vagy az akivel délelőtt is irkáltam.mondtam hogy otthon vagyok, semmi dolgom,ezért vagyok ezen az oldalon.
de annyian írnak, nem lehet nyomon követni.
136os
azt hiszem te vagy a 3. aki ilyen értelmes választ írt.
köszönöm szépen!
azt hittem mindenki ilyeneket fog írni, de hát láthatod, a kínálatból, hogy bizony itt aztán képviselte magát a 8 általánost végző lánytól az egyetemig mindenki.
még mielőtt valaki megint írja, ma nem dolgozom, szabadságon vagyok.
ha nehéz megemészteni, hogy miért vagyok egész nap a gép előtt.
és nekem nem esik nehezemre, pár fogást összeütni, az évek alatt jó kis rutinom lett a főzés terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!