Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért irigykednek a sokgyermek...

Miért irigykednek a sokgyermekes ismerőseink, hogy jól élünk, élvezzük az életet és nem akarunk gyereket, ők meg a 2-3 gyerek miatt szinte a nyomorban élnek?

Figyelt kérdés

Soha nem értettem az ilyen, vállaljunk gyereket, majd lesz valahogy -féle párokat, családokat.Mire alapoznak?Meg számolgatja az asszony, hogy most a kisgyerek után még eddig kapok gyest, akkor most kell újabbat csinálni, hogy még megint 3 évig itthon legyek.

Mi eldöntöttük a párommal hogy soha nem leszünk ilyenek, vannak még ilyen gondolkodású emberek itt?

2013. nov. 13. 21:52
 131/185 A kérdező kommentje:

babgúlyás, marhapörkölt

mellé rizs, uborkával

süteménynek rigójancsi volt.

ez lesz a vacsija a páromnak is.

2013. nov. 14. 15:12
 132/185 anonim ***** válasza:
nem kaptam választ...
2013. nov. 14. 15:14
 133/185 A kérdező kommentje:

kedves 74es

ki bonyolódóik bele.

nálad nem főz az urad?

nálam a párom nem tud főzni én szoktam,

alapvető dolgokat tud csinálni, de ált az én részem ez.

nehogy már ezért lenézzetek.

2013. nov. 14. 15:14
 134/185 anonim ***** válasza:
100%

messziről jött ember...

reformkaja

2013. nov. 14. 15:15
 135/185 A kérdező kommentje:

74

ha te vagy az akivel délelőtt is irkáltam.mondtam hogy otthon vagyok, semmi dolgom,ezért vagyok ezen az oldalon.

de annyian írnak, nem lehet nyomon követni.

2013. nov. 14. 15:15
 136/185 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Szeretném leírni neked a kis életem rövid történetét. Nem nagyzolásból és nem nagyképűségből írom, de 2010-ben vettünk egy lakást, egy nyaralót, egy kocsit, összeházasodtunk a férjemmel, elmentünk nászútra és ott derült ki, hogy kisbabát várok. Gyógyszert szedtem, soha nem akartam feladni a karrierem és a szabadságom egy gyerek miatt. Mert volt olyan, hogy beültünk a kocsiba a férjemmel és addig mentünk, amíg egy 4 csillagos szállodában nem kaptunk szállást. Akkor ott aludtunk egyet, végigszexeltük az egész éjszakát, wellnessbe jártunk, szoliztunk, 6 méteres műkörmeim és póthajam volt. A terhességem végigcsináltam, nem találtam benne semmi örömöt, sem bánatot, csak egy állapotnak fogtam fel. Megvettük a legmárkásabb babacuccokat is. A szülést egy nagy nyűgnek fogtam fel és az volt a legfontosabb, hogy mikorra nyerem vissza az alakom. Aztán a kezembe adták a lánykámat. A férjem szemében egy könnycsepp jelent meg, és azt mondta, hogy még életében nem volt ilyen boldog. Azóta a kislányunk a MINDENÜNK, visszük magunkkal mindenhova, csak már gyerekbarát szállodákba megyünk. Pont lesz@rom, hogy hány millió van a bankszámlámon, hogy a munkahelyem visszavár. Most már én is azt mondom, hogy a gyerek a legfontosabb az életben! Ja, és tervezzük a második babát. Na, és most kapaszkodj meg! Azért most, hogy még 3 évet itthon tudjak maradni! Ja, és rajtam maradt kb. 10 kg felesleg és lóg a mellem és csíkos a hasam is. A férjem mégis kíván és szeret engem. Lassan jönnek az ünnepek, már holnap megyünk Pestre nagybevásárlásra, és a legnagyobb öröm a gyereknek vásárolni. Igaza van a sok hozzászólónak, hogy nehogy későn gondold meg magad a gyermekvállalás ügyében, mert az biológiai óra ketyeg. Várom a lepontozást! :-D
2013. nov. 14. 15:17
 137/185 A kérdező kommentje:

136os

azt hiszem te vagy a 3. aki ilyen értelmes választ írt.

köszönöm szépen!

azt hittem mindenki ilyeneket fog írni, de hát láthatod, a kínálatból, hogy bizony itt aztán képviselte magát a 8 általánost végző lánytól az egyetemig mindenki.

2013. nov. 14. 15:20
 138/185 anonim ***** válasza:
100%
Nem én vagyok. Mellesleg nekem nem uram van, hanem férjem. Igen, szokott néha főzni, de nem munkanapon, ugyanis ő akkor dolgozik. Egyébként nem nézlek le, legalábbis nem azért mert főzöl.
2013. nov. 14. 15:21
 139/185 A kérdező kommentje:

még mielőtt valaki megint írja, ma nem dolgozom, szabadságon vagyok.

ha nehéz megemészteni, hogy miért vagyok egész nap a gép előtt.

és nekem nem esik nehezemre, pár fogást összeütni, az évek alatt jó kis rutinom lett a főzés terén.

2013. nov. 14. 15:22
 140/185 anonim ***** válasza:
68%
136-os vagyok! Örülök, hogy tetszett a válaszom, remélem, egy kicsit el is gondolkoztat! :-) Hidd el, hogy egy gyerekkel csak kiteljesedik az élet.Ja, még annyi, hogy elhiheted, hogy nem a 25.000 Ft-os GYES miatt vagyok itthon, mert az nem fedezné egy "csak lefutok a boltba" bevásárlásom sem.
2013. nov. 14. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!