Miért irigykednek a sokgyermekes ismerőseink, hogy jól élünk, élvezzük az életet és nem akarunk gyereket, ők meg a 2-3 gyerek miatt szinte a nyomorban élnek?
Soha nem értettem az ilyen, vállaljunk gyereket, majd lesz valahogy -féle párokat, családokat.Mire alapoznak?Meg számolgatja az asszony, hogy most a kisgyerek után még eddig kapok gyest, akkor most kell újabbat csinálni, hogy még megint 3 évig itthon legyek.
Mi eldöntöttük a párommal hogy soha nem leszünk ilyenek, vannak még ilyen gondolkodású emberek itt?
Ki az aki megfelelő választ adott a kérdésedre? Reggel óta követlek és kíváncsi vagyok.
Ja, köszi a választ a korodra. Hááát, kevesebbnek gondoltalak...
ahol valami nyomdafestéket sem tűrő módon két mondatban ír rólam valamit, de a kérdéshez semmi köze nincs, ezek számomra nem voltak értékelhető válaszok.
de aki kifejtette, hogy erről mit gondol, vagy esetleg konkrét példán keresztül, ami saját vagy közvetlen környezetéből vett tapasztalat és ezt leírta, azt hasznosnak véltem.
sajnos kevés ilyen ember volt.
sajnálom, hogy még egy ilyen kategóriában is ahol elvileg kisgyerekes anyukák vannak,képesek így kivetkőzni magukból, így legalább aki ezt olvasgatja, látja milyenek is igazából az egész országból ide író emberek, többek közt anyukák, mert annak nevezték magukat.
már voltunk edzőteremben is , és az asszonyka itt pihenget mellettem:)
volt itt egy majdnem 3 órás szünetem, míg nem voltam...nem követed a dolgokat?
lehet kicsit máshogy gondolkodunk mint az átlag polgár ma itthon.
sokféle ember van, sokféle viselkedéssel.nem lehet mindenki egyforma.az hogy bennem egy ilyen kérdés megfogalmazódott, kiírásra került általam, szerintem semmi rossz nincs, vannak még ilyen emberek kis hazánkban is, csak lehet nem ezen az oldalon lógnak, én is inkább valami filmet megnézek az asszonnyal, mert a sok önmagából kivetkőző, pörköltet kevergető háziasszony kicsit lefárasztott.tisztelet a kivételnek, akikkel pár , normális választ lehetett váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!