Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért irigykednek a sokgyermek...

Miért irigykednek a sokgyermekes ismerőseink, hogy jól élünk, élvezzük az életet és nem akarunk gyereket, ők meg a 2-3 gyerek miatt szinte a nyomorban élnek?

Figyelt kérdés

Soha nem értettem az ilyen, vállaljunk gyereket, majd lesz valahogy -féle párokat, családokat.Mire alapoznak?Meg számolgatja az asszony, hogy most a kisgyerek után még eddig kapok gyest, akkor most kell újabbat csinálni, hogy még megint 3 évig itthon legyek.

Mi eldöntöttük a párommal hogy soha nem leszünk ilyenek, vannak még ilyen gondolkodású emberek itt?

2013. nov. 13. 21:52
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/185 A kérdező kommentje:

kedves 79es

nem magyarázkodom, de ma ráértem és ezen az oldalon szerettem volna eltölteni a napom, pár értelmes választ elolvasva.

ha visszább nézegetsz pár oldalt láthatod.

na lányok magyarázkodik...!

én veled ellentétben aki csak személyeskedik és sérteget próbálok normálisan válaszolni.

szép háziasszony lehetsz vagy anyuka ha ilyen ember vagy...sajnálom a párodat és a gyerekedet is.

2013. nov. 14. 14:56
 112/185 anonim ***** válasza:
79%
kérdező te egy komplett idióta vagy.....nem is értem most mi a bajod?mindenki úgy él ahogy akar ......neked Ők a szánalmasak Nekünk te vagy az.....ennyi....mit vitatkozol?élj úgy ahogy akarsz kit érdekel,dehogy itt degradálsz másokat akik nem a te sekélyes életed akarják élni ,az vérlázító.....még annyit ismét bizonyosságot nyert számomra a az intelligencia ,a stílus,és az ész nem vehető pénzért
2013. nov. 14. 14:56
 113/185 anonim ***** válasza:
73%
elnézve a dolgokat akit sajnálni kell az te vagy!Itt mindenki egyetért,te kezdtél vitába,mert nem találtál megfelelő társra!
2013. nov. 14. 14:57
 114/185 A kérdező kommentje:

megköszönném a fentebbi "értelmes hozzászólásokat"

szépen példázza, hogy az ilyen nőkért dolgozik a férj, és mondhatja a magyar társadalom, ők a jövőnk zálogai, mert a fiatal kisembereket ők nevelik.

azért remélem az jobban fog menni, mint az ezen az oldalon lévő megnyilvánulás.

2013. nov. 14. 14:59
 115/185 anonim ***** válasza:
84%

akkor ezért nem kell neked gyerek,mostmár érthető!

elég az ilyen fajtából egy is:DD

2013. nov. 14. 15:00
 116/185 A kérdező kommentje:

115ös

vitához két ember kell, nem?

egyedül nem fog menni.

légy szíves, olvasd át az elejétől, és meglátod ki volt az aki elment abba az irányba ahol a válaszírók nagy része még mindig tart.

a fakanalas házitündérek:)

2013. nov. 14. 15:01
 117/185 anonim ***** válasza:
58%
Na, és most gondold el ezek után, hogy ezeknek a némbereknek a gyerekei lesznek orvosok, patikusok, benzikutasok, bolti eladók, és még egy csomó helyen ott lesznek, ahová járni fogsz pár év múlva!!!! hm?!
2013. nov. 14. 15:02
 118/185 anonim ***** válasza:
58%
ne szerencsétlenkedjél már itt,menjél a dolgodra ha egyáltalán van..
 119/185 anonim ***** válasza:
100%
A fiamért nem aggódom, de belőled hogy lett ekkora tulok? Pedig téged is felnevelt valaki (szegény, de büszke lehet rád). Ráadásul az a fránya pörkölt is kifutott, amit azóta sem sikerült megemészteni. Hiába, nem lehet minden tökéletes, még a te csodás életedben sem :-)
 120/185 A kérdező kommentje:

117es és te milyen fajta vagy?

tán magyar fajta tarka vagy?

ezt a szóviccet muszáj voltam elsütni, a sok előző szép válaszodért:)

2013. nov. 14. 15:03
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!