Miért irigykednek a sokgyermekes ismerőseink, hogy jól élünk, élvezzük az életet és nem akarunk gyereket, ők meg a 2-3 gyerek miatt szinte a nyomorban élnek?
Soha nem értettem az ilyen, vállaljunk gyereket, majd lesz valahogy -féle párokat, családokat.Mire alapoznak?Meg számolgatja az asszony, hogy most a kisgyerek után még eddig kapok gyest, akkor most kell újabbat csinálni, hogy még megint 3 évig itthon legyek.
Mi eldöntöttük a párommal hogy soha nem leszünk ilyenek, vannak még ilyen gondolkodású emberek itt?
kedves 79es
nem magyarázkodom, de ma ráértem és ezen az oldalon szerettem volna eltölteni a napom, pár értelmes választ elolvasva.
ha visszább nézegetsz pár oldalt láthatod.
na lányok magyarázkodik...!
én veled ellentétben aki csak személyeskedik és sérteget próbálok normálisan válaszolni.
szép háziasszony lehetsz vagy anyuka ha ilyen ember vagy...sajnálom a párodat és a gyerekedet is.
megköszönném a fentebbi "értelmes hozzászólásokat"
szépen példázza, hogy az ilyen nőkért dolgozik a férj, és mondhatja a magyar társadalom, ők a jövőnk zálogai, mert a fiatal kisembereket ők nevelik.
azért remélem az jobban fog menni, mint az ezen az oldalon lévő megnyilvánulás.
akkor ezért nem kell neked gyerek,mostmár érthető!
elég az ilyen fajtából egy is:DD
115ös
vitához két ember kell, nem?
egyedül nem fog menni.
légy szíves, olvasd át az elejétől, és meglátod ki volt az aki elment abba az irányba ahol a válaszírók nagy része még mindig tart.
a fakanalas házitündérek:)
117es és te milyen fajta vagy?
tán magyar fajta tarka vagy?
ezt a szóviccet muszáj voltam elsütni, a sok előző szép válaszodért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!