Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért irigykednek a sokgyermek...

Miért irigykednek a sokgyermekes ismerőseink, hogy jól élünk, élvezzük az életet és nem akarunk gyereket, ők meg a 2-3 gyerek miatt szinte a nyomorban élnek?

Figyelt kérdés

Soha nem értettem az ilyen, vállaljunk gyereket, majd lesz valahogy -féle párokat, családokat.Mire alapoznak?Meg számolgatja az asszony, hogy most a kisgyerek után még eddig kapok gyest, akkor most kell újabbat csinálni, hogy még megint 3 évig itthon legyek.

Mi eldöntöttük a párommal hogy soha nem leszünk ilyenek, vannak még ilyen gondolkodású emberek itt?

2013. nov. 13. 21:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/185 anonim ***** válasza:
84%
Szuper èleted van.Gratulàlok hozzà. A jòlét és a gyerek nem zàrja ki egymàst...
2013. nov. 14. 06:48
 32/185 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, én egyáltalán nem vagyok irigy rátok. Őszintén úgy gondolom, hogy nincs miért. Én tudom, hogy mekkora örömöt ad egy gyerek, amit Ti soha nem fogtok megtapasztalni ilyen gondolkodásmóddal. Ezt az érzést nem lehet összehasonlítani azzal, hogy heteket nyaralsz vagy a századik új ruhádat veszed stb. Azt pedig kifejezetten szánalmasnak tartom, hogy itt dicsekszel a gazdagságotokkal és várod a megerősítést, hogy Ti éltek jól. Ez azért komoly problémákat jelez szerintem, nem azt a fene nagy megelégedettséget, amit mindenáron akarsz mutatni.
2013. nov. 14. 07:04
 33/185 anonim ***** válasza:
87%
Kedves kérdező.kétlem,h.irigykednének,ezt csak te szeretnéd hinni.mind szép és jó,h.igy egy hullámhosszon mozogsz a pároddal,de ne feledd,ő is nőből van,és előbb-utóbb eluralkodik az anyai ösztön,és ha te ilyen maradsz,ő lelép.majd ha 50-60körül lesztek,megnnézném egy karácsonyotokau,h.milyen képet vágtok,meg mennyire irigylitek a szomszédokat,h.hozzájuk megy a CSALÁD,együtt ünnepelnek,ti meg max egymásra nyitjátok rá az ajtót.majd akkor beszéjgethettek a nyaralásokról.mennyivel boldogabb lesz,aki a gyerekével meg unokájával ünnepel.nekem egy gyerekem van,nagyon vágyunk a másodikra,és képzeld mellette dolgozom,nyaraltunk,és a kislányunk annyi boldogságot ad,h.ha ketten maradunk párommal,hiába a szerelem,olyan dologból maradtunk volna ki,h.el se tudod képzelni.
2013. nov. 14. 07:05
 34/185 anonim ***** válasza:
87%
Ja,és ha az irigykedésre abból következtetsz,h.tán nem foglalkozmak veletek,az nem annak tudható be,h.irigyek,hanem annak,h.normális ember kerüli a beképzelt nagyarcú,önimádó idiótákat
2013. nov. 14. 07:10
 35/185 anonim ***** válasza:
86%

Hány éves vagy?

Hidd el, nem minden otthon lévő anyuka irigykedik ám rátok. 4 éve itthon vagyok, a kisebbik gyerekünk 1,5 éves lesz és igencsak jó fizetést hagytam ott. És majd gyesen is leszek, pontosan a fizetésem 10%-áért. (Tudom, hogy mennyi munka vár rám, ha visszamegyek, pont ezért nem is rohanok most bölcsibe adni a kicsit. Majd 3 évesen megy oviba.) És nem irigykedem rátok. Imádom a gyerekeim, tudatosan vállaltuk őket 10 év házasság és sok-sok munka után. Van a házunkon hitel, de tudunk mászkálni, autót venni, nyaralni évente 2x. Miért is kéne téged irigyelni? 10-15 év múlva lehet, hogy te is másként fogsz gondolkodni.

2013. nov. 14. 08:05
 36/185 anonim ***** válasza:
83%
Mekkora szánalmas egy farok vagy :D
2013. nov. 14. 08:58
 37/185 A kérdező kommentje:

tudtam én hogy megszólal itt a háziasszonyok színe java, aki épp kavargatja a kifutott pörköltet, meg egész nap takarít, mondván valamit csinálni , kell, mert ha hazajön az ura, megszidja, hogy egész nap csak a tv előtt döglik.

aztán ha letelt a 3 év, újabb csemete gyártás következik, mert megszokott lett ez az életmód, hogy fél órát otthon takarítok, majd a kanapén álmodozok az épp aktuális mexikói sorozat szépfiújáról, josé luis armandóról, hogy milyen lenne, ha a nem is kicsit narancsbőrös testemet végig kényeztetné a borostás arcával...

kb ez a színvonal gondolkodásban, aki itt írt választ, de tisztelet a kivételnek, mert jött pár jó válasz is, de többségében olyan válaszok jöttek, mint azoktól az emberektől akik a környezetünkben vannak, és csak a gyerek lebeg a szeme előtt!

2013. nov. 14. 10:30
 38/185 A kérdező kommentje:
ha erre negatív válaszok jönnek, akkor biztos igaz volt az amit írtam, csak hát milyenek az emberek és az itt írogató nők főleg, hát a kritikát azt nehezen viselik!
2013. nov. 14. 10:32
 39/185 anonim ***** válasza:
88%
Valami nagyon sz.r lehet az életedben, megértelek, valahol le kell vezetni a feszültséget! :)
2013. nov. 14. 10:34
 40/185 anonim ***** válasza:
82%

Hogy főz az asszony, hogy kifut a pörkölt???

Arra nem válaszoltál, hogy hány éves vagy, érdekelne, komolyan. (35.vagyok)

2013. nov. 14. 10:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!