Rokonunk itt voltak nálunk, van egy 6éves kislányuk. A gyerek valami csúnyát mondott az anyjára, erre az apuka lekevert egy pofont. Köpni-nyelni nem tudtunk.Persze jött a bömbölés, már attól tartottunk vinni akarja a zuhany alá. Ti ezt megbeszéltétek volna, hogy nem szabad csúnyán beszélni vagy rögtön a pofon a helyes megoldás?
Az hogy nem vered a gyereked nem azt jelenti hogy elkényezteted és mindent ráhagysz. Én minden erőmmel azon leszek hogy testi fenyités nélkül, más büntetőezközök bevetésével neveljen kislányomat(vagy több gyerekemet ha még lesz)szerintem csak a primitvek verekszenek.
2011. dec. 18. 13:58
82/101 anonim válasza:
Azért egy pofont ne vegyünk már egy kalap alá a veréssel.
Rohadtul nem egy kategória.
Ott vannak az útra kirohangáló gyerekek. Vannak, akiknek hiába magyarázod, akkor is csinálja. Inkább kapjon egy pofont, minthogy elüsse az autó.
2011. dec. 18. 14:11
83/101 anonim válasza:
Utolsóval egyet értek. Vagy pl. amikor olyat csinál, amit nem szabad, kisebb korban. Elmondhatom a 1,5 évesnek ezerszer, hogy ne húzkodd a terítőt, mert rád borul, ne bántsd a zsinórokat, ne fuss el az utcán.... Nem érti meg. Viszont ha kicsit rácsapok a kezére, azt előbb. Vagy lehet 25-ödszeör is el kellene mondani, aztán ha mégis a fejére borul valami, vagy elcsapja az autó, akkor legalább tiszta a lelkiismeretem...
2011. dec. 18. 14:18
84/101 anonim válasza:
Hát, azért megnézem én azt, akinek tiszta a lelkiismerete egy baleset után, még ha nem is történik komoly baj, mondjuk tegyük fel csak megszúrja a villa.
Én biztosan nehezen számolnék el magammal. Inkább rácsapok a kezére vagy adok egy pofont és akkor nagyobb eséllyel fejezi be a saját veszélyeztetését és nem lesz baj,minthogy tépjem a számat, mert én ugye jó anya vagyok, csak épp szart sem érek vele, mert a gyerekem tipikus rosszcsont, akinek bármit mondasz, nem izgatja.
2011. dec. 18. 14:22
85/101 anonim válasza:
Ugylátszik aki a pofonnal ért egyet öt is ezzel a modszerrel fenyítették, "nevelték" és más megoldást nem is ismer. Üssétek verjétek a gyerekeiteket és majd olyan szép szülők lesznek belölük mint ti.
2011. dec. 18. 19:38
86/101 anonim válasza:
Hát, nálad meg látom kifelejtették a pofont, amikor írni tanultál.
2011. dec. 18. 19:49
87/101 anonim válasza:
Ja-ja, "kifelejtették".
Csak tudod belőlem ember lett pofon(verés) nélkül is te meg csak verés hatására lettél ember! Add tovább ezt a primitív modszert , büszke lehetsz magadra! E kommenten keresztül szeretnék neked írásban gratulálni!
2011. dec. 18. 20:27
88/101 anonim válasza:
:) Nagyon szépen köszönöm, mosolyt csaltál az arcomra.
Régen megtanultam már, hogy kinek a véleményére kell adni :)
2011. dec. 18. 20:30
89/101 anonim válasza:
Ismerem az ilyen mosolyt.
Savanyú a szőlő nah de hát' ez van...
2011. dec. 18. 20:34
90/101 anonim válasza:
Ha nem először szólt, akkor lehet hatásos volt, de ha először fordult elő, hogy csúnyán beszélt a gyerek, akkor ez első reakciónak sok volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!