Szerintetek ez jó nevelés?
Lehet, hogy nem a leghelyesebb, de a leghatásosabb, az biztos. Örülök, hogy vannak még szülők, akik merik nevelni a gyereküket.
Persze nem gyepálni kell a gyereket, de alkalom adtán bizony az a megfelelő eszköz. Én 1 kezemen meg tudom számolni hányszor kaptam pofont, vagy seggest, de mindet megérdemeltem.
22/L
Hányadszorra csinált ilyet a gyerek?
Mert ha többedszerre, nagyon helyesen tette az apuka.
Egy-két pofonba senki nem hal bele, sőt lelki sérülései sem lesznek (apáink is így tanultak meg ember módjára viselkedni).
Bűbájosak ezek az alternatív nevelési formák, hogy huszonharmadjára is kedves hangon megkérjük a Zsuzsikát, hogy ne k*rvázza le anyukát, de amikor nem hatásos, akkor más eszközhöz kell folyamodni. Inkább pár pofon, mint egy elkényeztetett kis diktátor, aki felnőve sem lesz képes tisztelni a szüleit.
(Mi több. Lehet, hogy anyuka-apuka végtelenül türelmes lesz az idők végezetéig, csakhogy a kisasszony/fiatalember kikerül majd a nagyvilágba, ahol marhára nem fogják értékelni, ha valaki elkényeztetett és mindent megenged magának és képtelen a helyzetnek megfelelően viselkedni, alkalmazkodni másokhoz.)
Az első két válaszolónak igaza van.
7/7. Az elsőknek van igazuk. Egy pofontól nem lesz semmi baja egy gyereknek. Apáinkat is megverték,és nagyon sokan híres emberek lettek. A gyerekek hamar megtanulják,hogy ha csak beszélnek nekik,annak semmi következménye nincs. Akár százszor is szólhatsz rá,akkor sem fog rendesen viselkedni.
Az ilyen gyerekek azok,akik az iskolában sem tudnak viselkedni,visszapofáznak a tanárnak,szülőknek,és a jogaikat hangoztatják.
Ha neke4d is lesz gyereked,akkor rá fogsz erre jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!