Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez jó nevelés?

Szerintetek ez jó nevelés?

Figyelt kérdés
Rokonunk itt voltak nálunk, van egy 6éves kislányuk. A gyerek valami csúnyát mondott az anyjára, erre az apuka lekevert egy pofont. Köpni-nyelni nem tudtunk.Persze jött a bömbölés, már attól tartottunk vinni akarja a zuhany alá. Ti ezt megbeszéltétek volna, hogy nem szabad csúnyán beszélni vagy rögtön a pofon a helyes megoldás?
2011. dec. 17. 17:31
 51/101 anonim ***** válasza:
7%
Na további jó vitázást, én mentem.
2011. dec. 17. 19:00
 52/101 anonim ***** válasza:
6%
Válasz volt arra az értelmes kérdésre, hogy milyen izomzata van a gyerekemnek pofon nélkül.
2011. dec. 17. 19:01
 53/101 anonim ***** válasza:
82%

Lehet téma az értelmi szintem, büszkén vállalom.

Az ivadék pedig egy létező szinoníma az utódra. Szerintem ez is mutatja a szókincsemet, azaz az értelmi szintemet ;)

Viszont látom, neked ebből nem jutott ki (a tanultságot/okosságot ne tévesszük össze az intelligenciával --> tanulmányi eredmények), ha ennyire nem tudod, hogy ki az aki ellenségesen szól hozzád, és ki az, aki nem.

2011. dec. 17. 19:02
 54/101 anonim ***** válasza:
66%
Totya kedves, hagyd a fenébe. Rajta csak egy szülői pofon segíthetne :D
2011. dec. 17. 19:03
 55/101 anonim ***** válasza:
13%
Szánalmasok vagytok, képzeld minden anya sértésnek venné az ivadékot. Ja és tanult vagyok, mert engem taníttattak pofon helyett, befejeztem a vitát, mert látom kiverték belőletek az értelmet.És törlöm a kérdést is, de csámcsogjatok csak nyomik.
2011. dec. 17. 19:08
 56/101 anonim ***** válasza:
71%
Köszönöm! Ezen utolsó hozzászólásoddal egyértelművé tetted számomra, hogymennyire tanult, ámbár unintelligens, magát oly' nagyra tartó asszonyka vagy!
2011. dec. 17. 19:10
 57/101 anonim ***** válasza:
77%
Itt a pont78%-os ki is kezdte az ócsárolást??Olvass vissza!
2011. dec. 17. 19:17
 58/101 anonim ***** válasza:
87%

Ha már többször előfordult,hogy csúnyát szólt az anyukájára,akkor nem olyan szörnyű dolog ez. Emlékeszem olyan 7-8 éves lehettem. A tévében (főleg amerikai filmeknél) sűrűn hallottam,hogy a gyerek azt mondja a szüleire,hogy gyűlöllek. Egyszer én is megharagudtam az anyukámra valami butaság miatt és mivel ez olyan menő volt a tv-ben,én is ezt mondtam neki. Soha nem kaptam verést,de akkor apukám lekevert egy pofont. Ez sokat segített ,hiszen tudtam,hogy valami rosszat,bántót tettem.

Ez engem igenis visszatartott attól,hogy ilyesmit tegyek vagy rosszat mondjak bármelyikükre is.

2011. dec. 17. 19:23
 59/101 anonim ***** válasza:
69%

Jézus istenem. Ezt azért már nehéz szó nélkül hagyni :D

Tanult :'D

De jót röhögtem :DD

Ha az unintelligensnél találnék jobb szót, akkor biztosan mondanám, de ez illik ide leginkább.

Semmi pénzért nem lennék egy ilyen nő gyereke :D A végén még öröklöm az észt.

2011. dec. 17. 19:25
 60/101 anonim válasza:
32%

Mégis milyen szülő az, aki képes megütni a gyerekét? Én soha nem tudnék kezet emelni egy kisgyerekre, nem hogy a saját gyerekemre.

Pofont soha nem kaptam gyerekkoromban, de volt olyan, hogy kicsit odacsapott apa, és a mai napig emlékszem arra, hogy mit éreztem akkor. Kicsit mindig is tartottam emiatt apától,szóval szerintem, aki azt mondja,hogy nem jegyzi meg az ilyet egy gyerek, nagyon is téved.

2011. dec. 17. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!