Mit kéne tennem?
63 %-os! Szülőt visszaütni nagyon elítélendő. Téged is jól nevelhettek a szüleid.
A másodikkal értek egyet én is.
ha valaki a saját gyerekét bántja lelkileg, már az egy elítélendő dolog, mert a személyiségét torzítja. a verés is elítélendő, a gyenge emberek teszik ezt.
nem tudom, hogy mit tehetnél, mert tényleg kevés az, amit leírtál. valahogy próbáld elkerülni a konfliktus helyzeteket...
A tettlegességgel való nevelés abszolút helyénvaló, még a Biblia is annak tartja. Persze nem indokolatlanul, és nem mindegy milyen mértékben, de igenis a nevelés része!
Szerintem beszélj velük egy olyan időpontban, amikor jó a hangulat, és mindenki nyugodt. Ne félj tőlük, a szüleid szeretnek, és örülni fognak, ha őszinte vagy velük (persze nem tiszteletlen).
Voltak bellépéseim .. de azok már régen.. és azota voltjois a kacsolatunk..
Igazábol az a baja édesanyámnak, hogy a szobámba fésülöm a hajam és ilyenek.. és amikor meglátja nem csak ezt bármit azt mondja h a neveéls csödje vagyok és szánalas.. és katasztrófa.. meg hasonlokat én nem gondolom h jogos.. visszaütni fölösleges ugyis én szivok..csak ezzel telejen elhidegit magátol..éstanácstalan vagyok..
Netán rajtad nem múlik a dolog? Te teljesen ártatlan vagy? Nem lehet az, hogy a szüleidtől mindent elvársz, magadtól meg semmit?
Behódoltál a mostani divatnak, hogy a szülőnek kötelessége tökéletesnek lenni? Mert ha nem, akkor kitárgyalják és kritizálják?
A szülő is ember, ugyanúgy, mint te.
Viszont a tettlegességet minden formában elítélem, és nem érdekel, hogy mit ír a Biblia, mert már a XXI. században élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!