Nem beszél. Mit kéne tennem? 15 éves fiúról van szó.
15 éves fiam van, akinél még nem kezdődött el a nemi érés. Nem mutál a hangja, de mostanában észrevettem, hogy mélyíti a hangját. A párommal folyamatosan "röhögtünk" rajta, és utánoztuk, mire neki az volt a reakciója, hogy megfogadta, hogy 2 hónapig nem szólal meg. Ezt már 2 hete tartja. Egy szót sem szólt. Nem tudom, hogy mit csináljak. Orvoshoz el kéne vinnem? Hogyan számoljak el a lelkiismeretemmel?
Nem lehet vele beszélni.
Légyszíves csak normális válaszokat.
Köszönöm!
Nem kell ide orvos.Bunkók voltatok és kész....Nem csodálom h megsértődött...Pont a szülei csinálták ezt?!
Le kell vele ülni,és átbeszélni az egészet.
Szégyelljétek magatokat!!
Szóval mégis röhögtetek....
Attól még marad ugyan az,amit mondtam.
1.
Nem beszél velünk. De a nemi éréssel kapcsolatban gondoltam orvoshoz.
Semmit nem fogad el, nem beszél, inkább eljár máshova enni. Mit csináljak?
hello!
Orvoshoz?? ezt nem azért kezdte el csinálni mert épp olyan kedve volt hanem mert megsértettétek. Nyugi ne legyen lelkiismeret furdalásod mert szerintem ő a gyerekes.Beszélj vele főzd meg a kedvenc kajáját .. engeszteljétek ki.
Remélem tudtam segíteni.
jézusom,ugy viselkedtek mint az ovodások,nem mint szülök.
de változtatni nemlehe,hagyd a két honapot,az orvosra meg nincs szükség. a fiad pedig majd elkezd "érni"..
Később érik,kész.
Szerintem ha elviszitek ezzel a dologgal orvoshoz,mégjobban elássátok magatokat-azért eléggé megalázó lehet szerintem(még ha haszna is van ezt érezheti)
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!