Ez most mit jelentsen? :D (fiuról van szó) 13/L
Figyelt kérdés
Hetente kétszer szoktam vívni járni, és nagyon szerem. Van ott egy fiú aki egy évvel fiatalabb, mint én. Mindíg is furcsa volt velem, pláne a tegnapi edzésen.
Mondta nekem: "xy baby veled vívok" (az xy az a nevem :D)
Aztán meg úgy hívott, hogy cuncimókus. Akkor ez most mi volt?? Egy évvel fiatalabb nálam.
13/L
2011. febr. 24. 14:31
1/4 anonim válasza:
Poénkodni akart. Nem olyan nagy szám ez. Tudod, engem hány ember hív bébi meg cicának ? Semmit nem akarnak tőlem, csak hozzák a szokásos hülyéskedő formájukat.
2/4 anonim válasza:
Engem is cicáznak olyanok, akikra tesókként tekintekííííííííí:)
3/4 anonim válasza:
Semmit még mind ketten gyerekek vagytok. Egy egy ilyen kedves szó még egy 12 évesnél semmit sem jelent. Hallotta egy idősebbtől és hogy menőnek tűnjön utánozni próbálja.
4/4 anonim válasza:
szerintem csak "meno" akar lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!