Nem beszél. Mit kéne tennem? 15 éves fiúról van szó.
15 éves fiam van, akinél még nem kezdődött el a nemi érés. Nem mutál a hangja, de mostanában észrevettem, hogy mélyíti a hangját. A párommal folyamatosan "röhögtünk" rajta, és utánoztuk, mire neki az volt a reakciója, hogy megfogadta, hogy 2 hónapig nem szólal meg. Ezt már 2 hete tartja. Egy szót sem szólt. Nem tudom, hogy mit csináljak. Orvoshoz el kéne vinnem? Hogyan számoljak el a lelkiismeretemmel?
Nem lehet vele beszélni.
Légyszíves csak normális válaszokat.
Köszönöm!
Normális kamasz, a megszokottól eltérő nemi fejlődéssel, ami még egyáltalán nem kóros. Lázad a világ ellen, mint mindenki más. Ráadásul nevelőapja van (mióta?) , akit egyébként is utál. Erre fel az megalázza az egész család előtt, mindenki kiröhögi és az anyja ahelyett hogy védené, még ő is kiröhögi. Egyébként is másodrendűnek érzi magát (már csak azért is mert anya kitartott az új apuka mellett az ő nyilvánvaló ellenzése ellenére), van ez az érési lemaradás és még kamaszodik is. Szerintem örülj, hogy csak nem beszél és nem fogad el semmit.
Próbálj meg vele kettesben! elmenni valahová, bocsánatot kérni és igenis éreztetni vele hogy szereted és Ő a legfontosabb az életedben minden problémájával együtt. Majd beszéld meg a pároddal is, hogy átmenetileg álljon ő is úgy a gyerekhez, legyen engedékenyebb és megértőbb mert most egy életre elveszitheted a fiad bizalmát és szeretetét.
Én is utálnálak titeket.Nagyon,de nagyon hülyék voltatok.Nem olvastam az eddigi kommenteket,de szerintem el kellene gondolkoznotok magatokon..aztán beszélni a fiúhoz és bocsánatot kérni..
15/L
Ja és hozzáteszem,hogy ezt a fiút nagyon tudom sajnálni..nagyon gyerekes szülei vannak.Milyen az ilyennek gyerek?SZÁNALMAS!!
15/L
Szánalmas "szülők" vagytok.
Hagyd már ezt a nemi éréses dolgot! Majd szőrösödik! Amúgy is, mi közöd hozzá??
Ha velem csináltátok volna ezt, inkább laknék máshol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!