Ilyenkor mégis mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, pár hónapja meg ismerkedtem egy gyerekkel, aki elég rendesen lelki terror alatt tartott.Ez előtt én voltam az a tipikus hülyülős, jófej lány, aki minden baromságban benne volt (igen, büszke vagyok rá!). És az óta mintha nem is én lennék, teljesen elvette az önbizalmam, ha tehetném inkább elásnám magam.Amilyen barátkozós (vagy nem tudom hogy fejezzem ki magam...) voltam, most valahogy ez megfordult és majdnem minden helyzetben én vagyok az aki csendben ül, és néz.Vissza akarok kapni a régi önmagam ... és még csak ötletem sincs honnan kéne kezdenem.Próbáljatok tanácsokat adni légyszi.2011. febr. 9. 14:37
2/4 A kérdező kommentje:
Nem foglalkozok vele, ami azt illeti nem is beszélünk. De ezzel olyat csinált,ami megmaradt bennem. És ezen akarok változtatni.
2011. febr. 9. 14:58
3/4 anonim válasza:
Mit tett?De ha nem akarsz róla itt beszélni megértem,és bróbáld meg elfelejteni és ha van valami hülyeség keveregy bele.
4/4 anonim válasza:
Elnéztem egy szót az eleje nem számít bocsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!