SOS! Miket kell ilyenkor tennem ha picinyei születtek a szíriai aranyhörcsögömnek?
Nem nyúlok hozzájuk, de úgy megnézhetem őket, hogy felemelem a háztetőt néha? De kézzel nem érek hozzájuk.
Anyahörinek adtam kis csirkehúst, nokedlit, tejet, sok vitaminos magot meg gyümit és zöldséget. Holnap majd főzök neki tojást. Milyen gyakran kell neki ilyenkor tojást és tejet adni meg ilyen fehérjéket? Lehet minden nap is?
Két hetesen már kézbe veheted őket óvatosan.
De ezt a nokedli dolgot én sem értem...azt azért nem kellene.
Lisztkukac, joghurtos dropszok, esetleg kevés kemény sajt elég fehérjeforrás.
És persze zöldségek, gyümölcsök magvak + friss víz.
Jó, csak nem is fogom tudni, ha netán véletlenül meghal egy pici, és ott marad köztük...az nem baj?
Abból tudom, hogy van élő kishöri, hogy hallom néha a sírást, pl. ma reggel is hallottam. De ha nem fogom hallani 1 napig, akkor lehet oda kell néznem rájuk. Vagy meddig sírnak, 4 hetes korukig minden nap lehet néha hallani őket?
Kb. két hetes koruk körül már elkezdenek kijárogatni a fészekből, akkor már látni fogod őket, és írtam, hogy ilyenkor már óvatosan kézbe is lehet venni a kicsiket.
Ha netán addig elpusztulna valamelyik, arról majd gondoskodik az anya (vagy megeszi, vagy kirakja a fészekből).
Négy hetes korukban már elválaszthatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!