Mit kéne tennem ebben a helyzetben?
Próbálom rövidre fogni:
Kb. 11 éves lehettem,amikor kimentünk nyáron a strandra,és pár srác elkezdte nekem mondani,hogy dagadt disznó,jeti,stb..Az egyik srác még odakiabálta nekem,hogy Z(hívjuk most így) üzeni,hogy menjek vissza az ólba.Akkor eldöntöttem,hogy lefogyok és szép leszek.ez sikerült is,47 kg vagyok most,14 évesen.Úgy adódott,hogy szeptemberben új suliba kellett menjek,de a városba járok.Kiderült,hogy az új osztálytársaim ugyanazok,akik 3 éve a strandon olyanokat mondtak.Persze nem ismertek meg,csak a csinos lányt látták.Róluk meg kiderült,hogy ők a város nagymenői,akik mindenkit ismernek,bmx-eznek,beszólnak azoknak,akik mások.A régebbi sulimban elég lassan haladtunk az anyaggal,ezért az ofő kijelölt mellém egy gyereket,aki elmagyarázza a dolgokat,ha nem értem,segít a sulival kapcsolatban.Ez a gyerek pedig Z lett,aki irtó helyes,ezt be kell valljam.Z legjobb haverja mondta nekem,hogy bejövök Z-nek és azt akarja,hogy járjunk,de még nem kérdezett meg engem,mert most is van barátnője,bár alig taliznak...
Na mind1,tegnap írt Z msn-en,és elmondta,hogy tetszem neki és hogy járni szeretne velem( a bnőjével szakított).Én mondtam neki,hogy ezen még gondolkoznom kell...
Nem tudom,hogy mit kéne tennem...most 2 hétig itthon leszek,mert kaptam egy jó kis tüdőgyulladást,szóval lesz időm gondolkodni.
NE JÁRJ VELE SEMMIKÉPPEN !!!!!!
Ui:.jobbulást!:)
Fúh.:)Hát ez érdekes.Szerintem mond el neki,hogy akkor az a lány te voltál,és ha akkor ledisznózott,miért kellesz most neki?Figyeld meg,erre hogyan reagál.Ha tetszik,és bocsánatot kér,én lehet,hogy összejönnék vele.Végülis az már 3 éve volt ha jól értettem,azóta rengeteget változhatott,komolyodhatott.Majd írd meg végül mi lett:)
U.i.:Leírod nekem privibe,hogy fogytál le?:D Nekem egy 3-4 kg-t kellene,és nem megy....
Privit nem tudok írni,mert sz@r a mailem,nem tudom,miért.
De leírom ide :D
Az első pár hétben nem ettem szinte semmit,csak joghurtot,gyümölcsöt,ebédre néha azt,amit anya csinált(de kenyér nélkül)
Utána megkaptam a fogszabályzómat,ami néha annyira fájt,hogy beszélni alig bírtam,szóval azokban a hetekben is maradt a joghurt...A sok joghurtevésből az lett,hogy ma már magától a szótól is rosszul vagyok,szóval kb. egy hónap után feladtam a joghurtdiétámat.
Nyáron eljártam futni a barátnőimmel,hűvösebb időkön kondizni jártunk és ott,ahova jártunk kondizni tartottak valami labdás tornát.A lényege az,hogy egy hatalmas gumilabdán ülünk és úgy csináljuk a tornagyakorlatokat.Nem nagyon hittem,hogy ettől fogyni fogok,mert alig izzadtam le,de ez segített a legtöbbet.
Nagyon sok kitartás kellett,de sikerült.Azóta viszont nagyon kell figyelnem,hogy mit hányszor eszem.
Sok sikert a fogyáshoz! :D
Szerintem az számít, ha most tetszik neked. :) Ha igen, akkor járj vele, és később mondd el neki ezt, ha nem tetszik, akkor semmiképp se.
UI.: Leírnád nekem is privibe hogy fogytál le? Én is lefogytam mostanában 9 kg-t, de még kéne 12-t, viszont most kezdek megint visszaesni. :S
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!