Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit kellene tennem ebben a...

Mit kellene tennem ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Kb. 36 órája párommal a szeretkezés sajnos kicsit balul sült el(gondolom értitek).Az első reakcióm a hüvelyöblítő volt, mert úgy tudom hogy a spermiumokat a víz megöli.20 percen belül utólag egy hüvelykúp is felkerült, aminek viszont a érvényes szavatosságában nem vagyok biztos, de azért használtam.(megszakításos módszerrel védekeztünk eddig, ezért nem használom,meg hát nem is nagyon bízok benne)A menstruációm 15-e környékére esedékes így hát pont "félidőben" vagyok.A terhességi teszt nagyon csalóka eredménnyel 14 nap után is ad választ,de az elvileg pont 15-e környéke lesz.Nőgyógyászom nincs és a nálunk lévő hülye rendszer miatt a 72órásat se biztos hogy időben be tudnám szerezni,na meg se a páromnak se nekem sincs rá pénzünk.Anyukámnak nem merek szólni,elég sok más gond is van az ő feje felett.Szerintetek mit kéne tennem?Egyenlőre a gyomorgörcsön kívül semmi változást nem érzek magamban.
2009. júl. 6. 12:38
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
Megtettél mindent, de azért menj el a 72 órásért.
2009. júl. 6. 12:42
 2/48 anonim ***** válasza:

ki kell várnod, hogy megjön-e az esedékes időben. nem tudsz mást tenni. ha nem jön meg, tesztelj, és orvos. sztk.

hány éves vagy?

2009. júl. 6. 12:44
 3/48 anonim ***** válasza:

A hüvelyöblítés nem elég, mint ahogy az állva szeretkezés sem véd meg a terhesség ellen. Már az ejakuláció pillanatában bejuthatott a méhnyakadon a kellő mennyiségű sperma, ami már nem jön vissza semmiféle öblítéssel.

Nem tudok mást mondani, mint a 72 órás tabletta. Anyagi és egyéb segítséget meg lehet kérni tanártól (tudom, nyár van), barátnőtől, barátnő anyukájától, tesótól, tesó haverjától. És a tabletta méág mindig olcsóbb, mint az abortusz.

A megszakítás nem védekezés. Ha szexuális életet éltek, akkor legyetek elég felelősek vállalni a következményeit is, anyagilag is. Manapság minden tini iszik, dohányzik (ritka kivételektől eltekintve), de legalább fagyizik. Annyi zsebpénzetek biztos van, amennyi legalább a gumira elég.

2009. júl. 6. 12:50
 4/48 anonim ***** válasza:
tiniként, nem rendszeres menzesz esetén nem tanácsos megszakítással védekezni. ez a legmegbízhatatlanabb módszer! tessék gumit venni. nme hiszem, hogy a szüleitek erre ne adnának pénzt!
2009. júl. 6. 13:00
 5/48 A kérdező kommentje:
Gumira allergiás vagyok nagy valószínűséggel(korábbi tapasztalat), amúgy meg 20 éves,de mint mondtam nálunk ahhoz hogy a 72órást felírassam is időpontot kell kérni a rendelőintézetben amire sajnos nincs idő, főleg ha még nőgyógyászom sincs.
2009. júl. 6. 13:14
 6/48 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy hol laksz, de Pesten bemész bármelyik kórházba és egyből adják a 72 órás receptjét. De már 36 óta eltelt és nem biztos, hogy hatni fog, mivel nálam se hatott 30 óra elteltével.
2009. júl. 6. 13:29
 7/48 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, vannak sürgősségi ambulanciák, pont ezért. Keress rá!
2009. júl. 6. 13:30
 8/48 A kérdező kommentje:

Legközelebb is Miskolcon van sürgősségi ambulancia, ami innen kicsit messze van.

Kérdésem a kommentem utáni 1 kedves válaszolóhoz: és végül is akkor Te mit tettél, miután kiderült hogy nem hatott 30 óra elteltével?

2009. júl. 6. 13:42
 9/48 A kérdező kommentje:
mellesleg most néztem meg hogy rendelés 13:00-ig van hétfőtől csütörtökig...
2009. júl. 6. 13:59
 10/48 anonim ***** válasza:
szerintem mindenképp vegyél be 72 órásit, kérj kölcsön vagy nem tudom, de vegyél be, az a biztos!
2009. júl. 6. 14:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!