Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit kellene tennem ebben a...

Mit kellene tennem ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Kb. 36 órája párommal a szeretkezés sajnos kicsit balul sült el(gondolom értitek).Az első reakcióm a hüvelyöblítő volt, mert úgy tudom hogy a spermiumokat a víz megöli.20 percen belül utólag egy hüvelykúp is felkerült, aminek viszont a érvényes szavatosságában nem vagyok biztos, de azért használtam.(megszakításos módszerrel védekeztünk eddig, ezért nem használom,meg hát nem is nagyon bízok benne)A menstruációm 15-e környékére esedékes így hát pont "félidőben" vagyok.A terhességi teszt nagyon csalóka eredménnyel 14 nap után is ad választ,de az elvileg pont 15-e környéke lesz.Nőgyógyászom nincs és a nálunk lévő hülye rendszer miatt a 72órásat se biztos hogy időben be tudnám szerezni,na meg se a páromnak se nekem sincs rá pénzünk.Anyukámnak nem merek szólni,elég sok más gond is van az ő feje felett.Szerintetek mit kéne tennem?Egyenlőre a gyomorgörcsön kívül semmi változást nem érzek magamban.
2009. júl. 6. 12:38
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
2x hívtam nem veszik fel, de van rá esély hogy felírhatja vagy nincs abszolút?
2009. júl. 6. 14:42
 32/48 A kérdező kommentje:
utólag is ne haragudj Kedves válaszadó: amúgy Pharmatex hüvelykúp
2009. júl. 6. 14:45
 33/48 anonim ***** válasza:
beszéltél a háziorvossal?
2009. júl. 6. 15:11
 34/48 A kérdező kommentje:
képtelenség elérni lehet szabadságon van vagy nemtom
2009. júl. 6. 15:12
 35/48 anonim ***** válasza:
Én vagyok akinek nem hatott a sűrgősségi 30 óra után. Mivel akkor még csak épp 18 éves voltam és 3.os a szakközépiskolában és féltem, ha anyámék megtudják mi lesz. Ezért elvetettem 5 hetesen. De azóta már 25 éves vagyok van egy 1 éves fiam és ma tudtam meg, hogy megint babát várok:) Tudod vannak helyzetek amikor okosan kell dönteni, én nem bántam meg még így ennyi idő távlatából se, bár akkor megviselt, de már nem gondolok rá. Szerintem én jól döntöttem akkor. A semmire nem lehet gyerek. De remélem te nem jár így,azért sem, mert az abortusz jóval drágább mint egy ilyen nyomi tabletta.
2009. júl. 6. 15:45
 36/48 A kérdező kommentje:

köszi :) és boldog,problémamentes babavárást kívánok

anyámnak elmondtam, ő azt mondta vagy várok 10 napot amíg ideje lenne megjönnie vagy elmegyek feliratom bár nincs pénz nagyon kifizetni (nem tervezett kiadás lenne)

2009. júl. 6. 15:52
 37/48 anonim ***** válasza:
az abortusz 25-30 ezer ft.
2009. júl. 6. 16:16
 38/48 A kérdező kommentje:
tudom viszont a nőgyógyásztól jobban félek mint a baltás gyilkostól, hogy egy vadidegen ott turkál bennem ahol asszem jóanyámnak sem engedném...
2009. júl. 6. 16:41
 39/48 anonim ***** válasza:
Hát pedig kénytelen leszel elmenni dokihoz, főleg ha nem jön meg. Bár kivánom hogy ne igy legyen, de jobban járnál ha mégiscsak szereznél esemény utánit, hiába nem várt kiadás lenne, szerintem egy abortusz sincs betervezve a kiadásaidhoz! Ja és a pharmatex az szeretkezés előtt kell bevenni, és várni kell 10-15 percet mig kifejti hatását, ugyhogy szerintem azzal nem segítettél magadon!
2009. júl. 6. 17:00
 40/48 anonim ***** válasza:
várj 10 napot, hátha megjön. ha nem, tesztelj, ha +, akkor doki!
2009. júl. 6. 17:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!