Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem ebben a helyzetben? (bővebben lent)
2 évvel ezelőtt nagyon tetszett nekem a srác, de akkor nem történt semmi... Azóta újra összejött a barátnőjével, akivel már több alkalommal szakítottak, és igazából mindenki úgy gondolja, hogy nem egymáshoz valók... Néhány napja a sráctól elkértem néhány könyvet, tulajdonképpen most beszéltünk először kettesben és nagyon közvetlen volt (meglepően közvetlen) és segítőkész. Amikor elköszöntem tőle azt mondta, hogy szóljak neki ha bármiben segítségre szorulok. Na már most azt nem tudom, hogy mit is kellene csinálnom (naaagyon kedvelem), mert van barátnője, de a kapcsolatuk nem igazán harmonikus, és ő meg túl kedves volt, ahhoz képest hogy csak ismerősök vagyunk és elkértem pár könyvet tőle... Ja és pár nappal később mikor visszavittem neki a könyveket, egyedül volt otthon (fél pucéran flangált, pedig előtte felhívtam, hogy megyek...)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!