Mit kellene tennem ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Kb. 36 órája párommal a szeretkezés sajnos kicsit balul sült el(gondolom értitek).Az első reakcióm a hüvelyöblítő volt, mert úgy tudom hogy a spermiumokat a víz megöli.20 percen belül utólag egy hüvelykúp is felkerült, aminek viszont a érvényes szavatosságában nem vagyok biztos, de azért használtam.(megszakításos módszerrel védekeztünk eddig, ezért nem használom,meg hát nem is nagyon bízok benne)A menstruációm 15-e környékére esedékes így hát pont "félidőben" vagyok.A terhességi teszt nagyon csalóka eredménnyel 14 nap után is ad választ,de az elvileg pont 15-e környéke lesz.Nőgyógyászom nincs és a nálunk lévő hülye rendszer miatt a 72órásat se biztos hogy időben be tudnám szerezni,na meg se a páromnak se nekem sincs rá pénzünk.Anyukámnak nem merek szólni,elég sok más gond is van az ő feje felett.Szerintetek mit kéne tennem?Egyenlőre a gyomorgörcsön kívül semmi változást nem érzek magamban.2009. júl. 6. 12:38
21/48 A kérdező kommentje:
értem, hát ez kellemetlen....pont 4-e, és az se számít hogy csütörtökön meg valami kibírhatatlanul hisztis voltam ideges és a mellem is fájt?
2009. júl. 6. 14:26
22/48 anonim válasza:
akkor kedd estig kellene bevenni a tabit. vagy várni 10 napot, hogy megjön-e...
23/48 A kérdező kommentje:
háziorvos sürgős esetben sem írhatja fel? mert ő még 4ig rendel ma
2009. júl. 6. 14:28
24/48 anonim válasza:
mármint milyen értelemben számít-e? hoyg esetleg akkor volt pé? a kalkulátor is csüt.re írta a peteérést.
25/48 anonim válasza:
mindenképpen telefonálj a háziorvosnak, kérdezd meg! ígérd meg, hogy odatelefonálsz! ha nem is írhatja ki, biztos ad v.mi tanácsot.
26/48 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy csütörtök lenne a logikus hogy akkor volt peteérésem mert hormonálisan aznap teljesen készen voltam
2009. júl. 6. 14:30
27/48 anonim válasza:
én ezt írtam. csüt. pé. de tudod, hogy ahhoz számítva + és - 2 nap. tehát nálad 29-4-e között esélyes a teherbeesés.
28/48 anonim válasza:
kedd, szerda, csüt., péntek, szombat
29/48 A kérdező kommentje:
értem, köszi
valaki a háziorvosról valamit?
2009. júl. 6. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!