Mit kellene tennem ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Kb. 36 órája párommal a szeretkezés sajnos kicsit balul sült el(gondolom értitek).Az első reakcióm a hüvelyöblítő volt, mert úgy tudom hogy a spermiumokat a víz megöli.20 percen belül utólag egy hüvelykúp is felkerült, aminek viszont a érvényes szavatosságában nem vagyok biztos, de azért használtam.(megszakításos módszerrel védekeztünk eddig, ezért nem használom,meg hát nem is nagyon bízok benne)A menstruációm 15-e környékére esedékes így hát pont "félidőben" vagyok.A terhességi teszt nagyon csalóka eredménnyel 14 nap után is ad választ,de az elvileg pont 15-e környéke lesz.Nőgyógyászom nincs és a nálunk lévő hülye rendszer miatt a 72órásat se biztos hogy időben be tudnám szerezni,na meg se a páromnak se nekem sincs rá pénzünk.Anyukámnak nem merek szólni,elég sok más gond is van az ő feje felett.Szerintetek mit kéne tennem?Egyenlőre a gyomorgörcsön kívül semmi változást nem érzek magamban.2009. júl. 6. 12:38
11/48 anonim válasza:
Akkor menj el az ügyeletes háziorvoshoz, de tüstént! Egy abortuszt kockáztatsz!
12/48 anonim válasza:
nyugodj meg. ha 20 éves vagy, akkor már nem tini. elnézést, hogy "letiniztünk"
szerintem mindenképpen oldd meg v.hogy, hogy hozzájussál a 72 órás tabihoz. mellesleg a barátodat is vond be a dologba, hiszen ha jól értettem, ő a "hibás", mert nem húzta ki időben.
milyen kúpot használtál? azt nem írtad.
13/48 A kérdező kommentje:
az addig oké, de mondom, mire kapnék időpontot a dokinál addigra a 72órás már semmit se érne
2009. júl. 6. 14:15
14/48 anonim válasza:
írd már meg, hogy mikor volt az utolsó menzeszed első napj! ki tudjuk számolni, hogy egy kalkulátor segítségével, hogy mikor van peteérésed.
15/48 A kérdező kommentje:
Folyamatos konzultálás van jelenleg is párom és köztem.
Június 18. volt az előző menstruációm első napja.
2009. júl. 6. 14:17
17/48 A kérdező kommentje:
háziorvos sem írhatja fel, semmilyen esetben sem?
2009. júl. 6. 14:19
18/48 anonim válasza:
06.29-07.04. a teherbeesés valószínűsége
ha jól értelmezem, ti tegnap, azaz 5-én voltatok együtt. ha igen, nem valószínű a terhesség.
19/48 A kérdező kommentje:
sajnos nem, mert 4én este, de 18án az utolsónál késett 3 napot mert pont vizsgaidőszak volt és nagyon szétvert idegileg...
2009. júl. 6. 14:23
20/48 anonim válasza:
az mindegy, hogy az utolsó menzi késett-e vagy sem. jelen esetben a 18-ából kell kiindulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!