Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit kellene tennem ebben a...

Mit kellene tennem ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Kb. 36 órája párommal a szeretkezés sajnos kicsit balul sült el(gondolom értitek).Az első reakcióm a hüvelyöblítő volt, mert úgy tudom hogy a spermiumokat a víz megöli.20 percen belül utólag egy hüvelykúp is felkerült, aminek viszont a érvényes szavatosságában nem vagyok biztos, de azért használtam.(megszakításos módszerrel védekeztünk eddig, ezért nem használom,meg hát nem is nagyon bízok benne)A menstruációm 15-e környékére esedékes így hát pont "félidőben" vagyok.A terhességi teszt nagyon csalóka eredménnyel 14 nap után is ad választ,de az elvileg pont 15-e környéke lesz.Nőgyógyászom nincs és a nálunk lévő hülye rendszer miatt a 72órásat se biztos hogy időben be tudnám szerezni,na meg se a páromnak se nekem sincs rá pénzünk.Anyukámnak nem merek szólni,elég sok más gond is van az ő feje felett.Szerintetek mit kéne tennem?Egyenlőre a gyomorgörcsön kívül semmi változást nem érzek magamban.
2009. júl. 6. 12:38
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
szia kérdező! mi újság? hogy vagy? sikerült v.mit intézned?
2009. júl. 7. 09:51
 42/48 anonim ***** válasza:
Ha nem éred el a sajátodat, írassa fel a barátod, az ő dokijával! De most már gyorsan!
2009. júl. 7. 11:50
 43/48 A kérdező kommentje:

Elmentem, felírattam a 72órásat ( Escapelle tabletta ), sőt mellé felírattam fogamzásgátlót is ( a doki a Lindynette 20-at írta fel). Jól lecseszett amiért csak ma mentem nem tegnap (nagyon együtt érző mondhatom : / ) Azt mondta most várunk, ha megjön akkor lehet kezdeni a fogamzásgátlót ha 3 napon belül semmi akkor vissza hozzá.

Nagyon köszönöm mindenki segítségét, mindenkinek további szép és problémamentes, nyugodt napot. :)

2009. júl. 7. 13:52
 44/48 anonim ***** válasza:
Bocs, de a dokinak igaza volt.
2009. júl. 8. 10:29
 45/48 A kérdező kommentje:
az addig oké de 1, vasárnap ugye nincs rendelés 2, hétfőn még 1 fillérem nem volt kiváltani se azt a vackot
2009. júl. 8. 14:23
 46/48 anonim ***** válasza:
hát akkor a tanulság: legközelebb jobban kell vigyázni
2009. júl. 8. 15:33
 47/48 anonim ***** válasza:
mennyibe kerül az eseméyn utáni? remélem, a barátod fizeti legalább a felét! ja és a fog.gátló árába is beszáll!!
2009. júl. 8. 15:35
 48/48 A kérdező kommentje:

Anyám fizette mert 1 fillére sincs se páromnak se nekem, viszont eljött velem dokihoz ami asszem egy pasitól mégiscsak a minimum. A fogamzásgátlót mindenáron Ő akarja fizetni, de mivel még ez az egész odébb van ezért ezen nem is agyalok. Amúgy a bogyó 5300 HUF körül volt +/- 100 HUF.

...jobban kell vigyázni... tény, de asszem ez bárkivel megeshet.

2009. júl. 8. 19:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!