Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit kéne tennem ebben a...

Mit kéne tennem ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Próbálom rövidre fogni:

Kb. 11 éves lehettem,amikor kimentünk nyáron a strandra,és pár srác elkezdte nekem mondani,hogy dagadt disznó,jeti,stb..Az egyik srác még odakiabálta nekem,hogy Z(hívjuk most így) üzeni,hogy menjek vissza az ólba.Akkor eldöntöttem,hogy lefogyok és szép leszek.ez sikerült is,47 kg vagyok most,14 évesen.Úgy adódott,hogy szeptemberben új suliba kellett menjek,de a városba járok.Kiderült,hogy az új osztálytársaim ugyanazok,akik 3 éve a strandon olyanokat mondtak.Persze nem ismertek meg,csak a csinos lányt látták.Róluk meg kiderült,hogy ők a város nagymenői,akik mindenkit ismernek,bmx-eznek,beszólnak azoknak,akik mások.A régebbi sulimban elég lassan haladtunk az anyaggal,ezért az ofő kijelölt mellém egy gyereket,aki elmagyarázza a dolgokat,ha nem értem,segít a sulival kapcsolatban.Ez a gyerek pedig Z lett,aki irtó helyes,ezt be kell valljam.Z legjobb haverja mondta nekem,hogy bejövök Z-nek és azt akarja,hogy járjunk,de még nem kérdezett meg engem,mert most is van barátnője,bár alig taliznak...

Na mind1,tegnap írt Z msn-en,és elmondta,hogy tetszem neki és hogy járni szeretne velem( a bnőjével szakított).Én mondtam neki,hogy ezen még gondolkoznom kell...

Nem tudom,hogy mit kéne tennem...most 2 hétig itthon leszek,mert kaptam egy jó kis tüdőgyulladást,szóval lesz időm gondolkodni.

2011. márc. 10. 17:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Figyelj! Ne járj semmiképpen olyannal, aki másokat cikiz és beszólogat másnak, még akkor se, ha irtó helyes, és tetszel neki!
2011. márc. 12. 19:58
 22/22 anonim ***** válasza:
Hát ahogy az írásdból veszem ki én nem akarnék a helyi nagymenő,mindenkit kicsúfolunk barátnője lenni..
2011. márc. 12. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!