Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem ebben a...

Mit kéne tennem ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Menni nem tudok sehova, megbeszélni szintén.

A szülés után egy évvel nagyon nagyon meghíztam. Úgy 20-30 kiló plusz, előtte sem voltam vékony. Úgyhogy most szép kerek vagyok. Engem is idegesít, de még nem sikerült leadni belőle. Az érdekes az, hogy eddig a súlyomig szinte folyamatosan jöttek föl a kilók, most meg megállt. Hál Istennek persze, mert akkor itt lenne a vég! Na de miért állt meg? Most direkt ugyanúgy ettem mint előtte és mégsem hízok. Bár igazából előtte sem ettem sokkal másképp mint azelőtt, úgyhogy nem tudom mitől lehet. Még egy távoli rokonom is meglepődött hogy mennyire meghíztam ilyen rövid idő alatt.

Voltam vérvételen, ahol megnézték tán a pajzsmirigyt, de tán az rendben van. A cukrom volt kicsit magasabb, de nem vészesen. Tán ugye 6 a max, nekem 7,2 volt. Azt mondta az orvos hogy fogyjak le legalább 10 kilót és menjek vissza, ha akkor is ez lesz gyógyszer. De lefogynom nem sikerült így szégyelltem visszamenni. Meg hát mondta hogy se tészta, se kenyér. Na hát a mi anyagi helyzetünkben csak erre telik. persze a gyereknek megveszek a joghurtot, gyümit stb-t ami kell, de magamra már nem telik.

De igazából amiért ezt a kérdést feltettem, az az hogy a párom mostanában nagyon szemét módon viselkedik velem.

Mikor megismerkedtünk se voltam egy vékony ember. De most így hogy ennyi feljött és pláne mostanában, egyre többször kritizál. Most ott tartunk hogy azt mondja ne menjek be a munkahelyére, meg ne menjünk együtt sehova mert hogy nézek ki. Ne menjünk ki elé ha jön haza mert a kollégája meglátja milyen tehén vagyok. Meg ilyesmik. Mit lehet tenni ilyenkor. Mert minden súlyproblémámra ezek a megjegyzések csak rátesznek és nem érdekel már egyre jobban, nemcsak ez, semmi.

Amúgy ezt nem akkor kezdte mikor meghíztam, azóta már eltelt egy év. most van ez rajta. Én soha nem szégyeltem őt, más dolgokért, semmiért.

Nagyon fáj, hogy így csinál. nemtudok mit tenni. Csak hát a gyerekkel sem tudok kihez, hova menni, mert szívem szerint itthagynám örökre. Amúgy sem jó már ez az egész ahogy van. De tűrtem, mert úgy elvoltunk egymás mellett. De én már nem bírom ezeket a beszólásokat!!! Teljesen megcsorbítja az önbizalmamat, ami idáig sem volt olyan sok, de mostmár.

Most őszintén, csak én vagyok a világon ilyen kövér? Mert szerintem nem. És láttam olyan férfit akinek kövér volt a felesége eléggé és mégis szerette, pláne hogy szülés miatt lett nagyon kövér, de adott neki egy gyereket. Mondjuk azt hozzá kell tennem hogy a páromnak sokszor csak az számít mit mondanak mások, mit mond a szomszéd stb.

Már mondtam neki hogy fejezze be ezeket mert azt éri el hogy nem fog érdekelni és teljesen felemészt de nem érti meg.

Meg mindig leszól, hogy hogy nézek ki ha felveszek valamit. meghogy ebbe jössz? nekem ugye van két három ruhám, mert úgy gondoltam hogy neki legyen, mivel ő dolgozik, neki kell, nekem megfelel itthon az a két három utcai. De ezt sem veszi észre. Csak az a baj most is, hogy most pénzünk nincs hogy vegyünk nekem ruhát. Úgyhogy nem tudom mi lesz. De szerintem már nem itt van a kutya elásva! Kérlek segítsetek, hogy tudnám ezeket nem felvenni! Mert így elveszek!!!

2009. ápr. 16. 15:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnállak, a férjed elég tapintatlan.Nem védem félre ne érts, de az egészséged érdekében tényleg lényeges lenne a fogyi.Mnej el este kicsit kocogni, vegyél vissza a kajából, s menni fognaka kilók lefelé...a férjed hamar látja majd a változást, újra elcsáíbtod, büszke lesz rád!!

Egyszóval, ne hagyd el magad!!Gonfdolom még fiatal vagy.A férjednek gyerekednek de elsősorban magadnak tartozol ennyivel, h rendbe teszed a tested s akkor a lelked is helyre jön.

A beszólások is el fognak maradni meglásd.

Jobb ötletem nincs.

2009. ápr. 16. 15:15
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Hú hát elég gáz a férjed az biztos. Én nem hagynám, hogy így beszéljen velem. Kapna rendesen, mindenbe beleszólnék amit csinál stb. Amúgy nem is hajlik rá, hogy megbeszéljétek ezt az egészet?

A másik. Ha haza jön rábíznám a gyereket és irány le egy kis kocogás. Minden nap fél óra, az nem kerül semmibe.

2009. ápr. 16. 15:16
 3/19 anonim ***** válasza:
75%
Hát hallgass a szívedre és hagy el!Átmenetileg biztosan lenne hova menned a picivel!Ez nem normális viselkedés!Nem érdemel meg Benneteket!Ne aláztasd tovább magad!Hidd el sokkal jobb lesz nélküle!Gusztustalan megjegyzései vannak,férfiatlanul viselkedik!Lépj le,meglátod a sok teendőben csak úgy olvadnak le a kilók is!Unokatesóm is így fogyott 20 kg-t 5 hónap alatt+szűzteát ivott(ha nem szoptatsz!).Akkor aztán kaparhatja a küszöbödet!!!
2009. ápr. 16. 15:20
 4/19 anonim ***** válasza:
73%

Mondjuk úgy hogy lefogysz.

Utálom azokat a pasikat akik a kövér feleségüknek azt mondják hogy jaj drágám nekem így is tetszel közben titokban a neten nézik a vékony helyes nöket a dagadt feleséghez meg hozzá sem akarnak már nyúlni. ha zavarja mondja meg. A férjedet zavarja.

Téged is zavarhatna mert egyre több betegséged lesz, aztán a gyereked még 10 éves sem lesz te meg szivinfarktusban meghalsz. meg a gyerekekd is szégyelni fog késöbb, föleg hogy ha még a ruháid is régiek. nem kell nádszállnak lenned, de kövérnek sem. Add le azt 20 kilót, kb fél év alatt simán elmenne. de már 2 hónap után látványos lennél. kezdj el mozogni. Kérd a háziorvosodat hogy utaljon be dietetikushoz, az nagy segítség lenne.

Aztán ha a férjed mikor 20 kilót leadtál sem értékel akkor hagyd ott a csudába. vékonyabban már más hapiknak is kelleni fogsz.

Az hogy szültél egy gyereket nem jogosít fel hpgy kövér legyél. te is jobban fogod magad érezni ha pár kilót lefogysz.

2009. ápr. 16. 15:21
 5/19 anonim ***** válasza:
93%
Szia.Nem szép dolog,ahogy bánik veled.Mennyi idős a pici?nem tudsz esetleg eljárni dolgozni?Mert lehet hogy a háttérben más a problémája.Igenis kölcs egy kicsit magadra,nem tudom ki kezeli a koszpénzt,de mondjuk spórólj abból,és mond meg,hogy te most veszel ezt-azt.Aucanban ,Tescoban,Angol turiban,nem drágák a ruhák,havi 1-2 felső csak belefér?Annak ellenére,hogy duci vagy még lehet csinosan öltözködni és a te önbecsülésed is visszatér.Szerintem mindenképp beszélj vele?Mert az igazi probléma "odaát" van.
2009. ápr. 16. 15:33
 6/19 anonim ***** válasza:
49%
15:20-as vagyok.Most tényleg,mi van,ha lefogysz de újra jön egy baba?Kezdődne az egész előről!Én biztos nem maradnék vele,bármikor adódhat olyan dolog ami miatt cikizhetne!Az lenne az igazi szégyen (neki)ha a munkahelyén jól beolvasnál neki és közölnéd,hogy elhagyod!Ezt nézzék a kollégák!!!
2009. ápr. 16. 15:37
 7/19 anonim ***** válasza:
93%
A ferjed teged egyaltalan nem becsul meg,es ezt ne hagyd annyiba!!!
2009. ápr. 16. 15:51
 8/19 anonim ***** válasza:
87%

Szia,

Sajnálom, hogy így éltek. Én egy olyan családban vagyok, ahol anyósom lett lenullázva, emberileg, Nőként stbstbstb.

Szegény 120kg, 4csemetét szült egy olyan pasinak, akinek nem is kellett volna szaporodnia (na jó, csemetém apja ennyi a szerencséje) Folyton megy a szívózás, hogy a neje elhagyta magát meg így meg úgy, de mikor nem volt pénz arra, hogy elmenjen úszni, futni nem bír, reggel ha lehajol úgy is marad, mert azért 4gyerek, 4szülés, 4terhesség picit hazavágta, nem vesz magára semmit, agyonmosott szakadt ruhákban jár, sajna dolgozni is lassan, és sajnálom mint nőtársamat, és nem tudok rajta segíteni. Vigasztalom, de ez édes kevés. Ő bebújt a számítógép mögé, játszani, egy kitalált világba, ahol szép lényekkel játszhat, és feladta. Mostanra tényleg elhagyta magát, bent fejben is.

Egy módon lehetne ebből kimászni, ha elhagyod a párod, és elhatározod új életet kezdesz. Mert a te esetedben nem lesz vége a lefogyás után sem. Lesz más, amit szapulhat rajtad. Sajnálom.

2009. ápr. 16. 16:05
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Sz@rjál rá mibe jár dolgozni,legyen már benned egy kis önzés!Ne hidd azt hogy kevesebbet érsz bárkinél pár kiló miatt!Kényeztesd magad,igenis megérdemled,valami munkahely tényleg nem lenne rossz,de nem kell sok pénz ahoz hogy valaki karban tartsa magát,ez csak kifogás!Elhiszem hogy már semmi kedved,mert nincs önbizalmad,de igenis kezdj mozogni,futni,sétálni,napi 3x20 perc torna mindenkinek belefér,újságból,netről akárhonnan lenézhetsz pár gyakorlatot,igyál sok folyadékot,jön a nyár nem olyan drágák azok a gyümölcsök,zöldségek.Meg tudod csinálni,és még egy fontos dolog:NE a férjed miatt!Önmagad miatt!
2009. ápr. 16. 16:11
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindekinek! Megpróbálok magam miatt lefogyni! Sajnos menni nem tudok sehova! Még átmenetileg sem! A gyerek két éves.
2009. ápr. 16. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!