Mit kéne tennem ebben a helyzetben?
Próbálom rövidre fogni:
Kb. 11 éves lehettem,amikor kimentünk nyáron a strandra,és pár srác elkezdte nekem mondani,hogy dagadt disznó,jeti,stb..Az egyik srác még odakiabálta nekem,hogy Z(hívjuk most így) üzeni,hogy menjek vissza az ólba.Akkor eldöntöttem,hogy lefogyok és szép leszek.ez sikerült is,47 kg vagyok most,14 évesen.Úgy adódott,hogy szeptemberben új suliba kellett menjek,de a városba járok.Kiderült,hogy az új osztálytársaim ugyanazok,akik 3 éve a strandon olyanokat mondtak.Persze nem ismertek meg,csak a csinos lányt látták.Róluk meg kiderült,hogy ők a város nagymenői,akik mindenkit ismernek,bmx-eznek,beszólnak azoknak,akik mások.A régebbi sulimban elég lassan haladtunk az anyaggal,ezért az ofő kijelölt mellém egy gyereket,aki elmagyarázza a dolgokat,ha nem értem,segít a sulival kapcsolatban.Ez a gyerek pedig Z lett,aki irtó helyes,ezt be kell valljam.Z legjobb haverja mondta nekem,hogy bejövök Z-nek és azt akarja,hogy járjunk,de még nem kérdezett meg engem,mert most is van barátnője,bár alig taliznak...
Na mind1,tegnap írt Z msn-en,és elmondta,hogy tetszem neki és hogy járni szeretne velem( a bnőjével szakított).Én mondtam neki,hogy ezen még gondolkoznom kell...
Nem tudom,hogy mit kéne tennem...most 2 hétig itthon leszek,mert kaptam egy jó kis tüdőgyulladást,szóval lesz időm gondolkodni.
Óoó ez olyan aranyos:PP
Ez lehet hogy olyan "szőkeherceges" történet:DD:P
Na szóval szerintem meg lehetne próbálni..de előtte húzd egy kicsit,nézd meg mennyit foglalkozik veled.
Remélem érted miről beszélek:P
12/L
ma 17:56-nek
Már leírtam ide,mert rossz vmiért a postafiókom.
Az első pár hétben nem ettem szinte semmit,csak joghurtot,gyümölcsöt,ebédre néha azt,amit anya csinált(de kenyér nélkül)
Utána megkaptam a fogszabályzómat,ami néha annyira fájt,hogy beszélni alig bírtam,szóval azokban a hetekben is maradt a joghurt...A sok joghurtevésből az lett,hogy ma már magától a szótól is rosszul vagyok,szóval kb. egy hónap után feladtam a joghurtdiétámat.
Nyáron eljártam futni a barátnőimmel,hűvösebb időkön kondizni jártunk és ott,ahova jártunk kondizni tartottak valami labdás tornát.A lényege az,hogy egy hatalmas gumilabdán ülünk és úgy csináljuk a tornagyakorlatokat.Nem nagyon hittem,hogy ettől fogyni fogok,mert alig izzadtam le,de ez segített a legtöbbet.
Az a lány 11 évesen is te magad voltál és már akkor kicsúfolt, nem is kicsit. Egy érzéketlen fatuskóval akarsz járni? Tedd, ha akarod... Ő se azért van oda érted, mert kedves, okos, aranyos lehetsz, hanem mert jól nézel ki.
A te döntésed mindenesetre...
hát világositsd fel h az te voltál.
és nem tudom én nem járnék vele..de a te döntésed ha szereted akkor hajrá :d
am jobbulást (:
Én biztos nem járnék vele. Különben is, megtetszik neki egy lány és máris dobja az előzőt, ez lesz a te sorsod is. Kell ez neked?
Mondd meg neki, hogy te voltál az a lány, akit akkor úgy megbántott, és ha ő lenne a legutolsó fiú a világon, akkor sem járnál egy ilyen bunkóval. Lehetőleg sok ember előtt tedd mindezt.
Ha mégis jársz vele ezek után, az azt bizonyítja, hogy neked is csak a külső számít, hisz hiába tapló, jól néz ki, és máris minden meg van bocsájtva.
19/L
Őszintén lehet sok embernek nem tetszik,de belegondoltam magam a szituba.Én ezt tenném.
Még nem jönnék vele össze ,és mondanám neki:hogy láttam ,hogy egyszer (3 éve) ,hogy a strandon láttad ,h kicsufolt vkit. És ,hogy nem akarsz egy ilyen alakkal lenni,hogy megváltozott e . Bármit mond,utána áruld el neki hogy te voltál,és ha MÉG EZEK UTÁN is bír,szerintem 1 próbát megér ;)
Én a helyedben a tudtára adnám,hogy engem[téged]csúfolt ki pár éve.
Ezek után meg ne csodálkozzon,ha nem akarsz vele járni.Hiába helyes,de nem minden a külső!
Én alapból nem tudnék egy ilyen bunkó sráccal járni.
Anno beszólogat, most meg ő a menő csávóka, aki mindenkinek beszól? Értelmes és normális lánynak tűnsz, nem hiszem, hogy egy ilyen ember szerűség hozzád való lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!