Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lenne a helyes ilyen...

Mi lenne a helyes ilyen esetben? Női vagy férfi öltözőbe vigye apuka a kislányát?

Figyelt kérdés

Rendszeresen járok úszni, szaunázni.

A múltkor belefutottam úszásoktatásba.

Egy apuka a kislányt a női öltözőbe vitte.

Már benn voltak, így a zuhanyzóban! vettem fel a fehérneműt!

Így is a nadrágot, pólót úgy, hogy benn volt szinte mellettem!

Ha már nyugodtan pucérkodom és akkor jön be, akkor mindent látott volna!

Baromi kellemetlen!

Nem akartam balhét, nem szóltam - a többi anyuka sem, de ők nem is öltöztek! - de nagyon felháborított.

Az öltöző ajtajára fel van festve a jel, hogy ellenkező nemű nem léphet be!

Ezért gondolom a felnőtt neme számít!

Nők sem a férfibe viszik a kisfiút!

Mit gondoltok erről?

máj. 20. 09:13
 81/119 anonim ***** válasza:
79%
77# hát ebben nagyon tévedsz. Az én férjem rengeteg helyre hordja lubickólni a gyereket ahol van családi öltöző. Nem minden férj olyan mint a tied.
máj. 20. 14:47
 82/119 anonim ***** válasza:
29%
Arról nem szól a fáma, hogy akkor az is rendben van-e ha 12 éves lányokat kukkolnak a K.Endre bácsik, merthát gyerekkel vannak.
máj. 20. 14:48
 83/119 anonim ***** válasza:
70%
#82! Nem, mert a férfi öltözőben meg K. Endre bácsik kukkolnák az ovis kislányt. Kicsit nagyobb az esélye, hogy az x számú szőrös f.szú között van egy pedofil, mint hogy az az egy darab apuka, aki a gyerekét öltözteti, pont az.
máj. 20. 14:50
 84/119 anonim ***** válasza:
23%
Semleges helyiség nem játszik? Jah, nem mert ott nem lehet nőket kukkolni. Ok.
máj. 20. 14:52
 85/119 anonim ***** válasza:
97%

Nálunk van gyerek öltöző, ahor lehetböltöztetni, de zuhany nincs, volt egy anyukának jó ötlete, hogy mért nem a férfibe viszi anyuka a fiát fürdetni.

Apuka esete tényleg patt helyzet, mert nem nornális hogy felnőtt nők köze megy be, de az sem ok hogy a kislány menjen be a férfiba.

Én jelezném az ott dolgozőknak, hogy erre találjanak ki valamit

máj. 20. 14:55
 86/119 anonim ***** válasza:
30%
Most írtad hogy van gyereköltöző. De az apukák máris rázzák az öklüket, hogy ez nehogy elterjedjen, mert akkor hol fognak öktözködő nőket bámulni?
máj. 20. 14:56
 87/119 anonim ***** válasza:
83%

Te egyre nevetségesebb vagy. Mondom én, hogy direkt trollkodsz...

máj. 20. 14:59
 88/119 anonim ***** válasza:
24%
Te vagy a nebetséges, nem létező blődségeket hajtassz. Ha egy felnőtt pasi bemegy a női öltözőbe kb.kitiltják az uszodából.
máj. 20. 15:01
 89/119 anonim ***** válasza:
79%

Hűha. Élj csak az álomvilágban

máj. 20. 15:03
 90/119 anonim ***** válasza:
95%
#84! Neked tényleg ilyen nehéz a felfogásodvagy csak csinálod? Nem játszik, mivel nincs. Ha ugyanis lenne, akkor a kérdező konkrétan megnevezte volna, hogy ODA kellett volna vinnie.
máj. 20. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!