Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lenne a helyes ilyen...

Mi lenne a helyes ilyen esetben? Női vagy férfi öltözőbe vigye apuka a kislányát?

Figyelt kérdés

Rendszeresen járok úszni, szaunázni.

A múltkor belefutottam úszásoktatásba.

Egy apuka a kislányt a női öltözőbe vitte.

Már benn voltak, így a zuhanyzóban! vettem fel a fehérneműt!

Így is a nadrágot, pólót úgy, hogy benn volt szinte mellettem!

Ha már nyugodtan pucérkodom és akkor jön be, akkor mindent látott volna!

Baromi kellemetlen!

Nem akartam balhét, nem szóltam - a többi anyuka sem, de ők nem is öltöztek! - de nagyon felháborított.

Az öltöző ajtajára fel van festve a jel, hogy ellenkező nemű nem léphet be!

Ezért gondolom a felnőtt neme számít!

Nők sem a férfibe viszik a kisfiút!

Mit gondoltok erről?

máj. 20. 09:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/119 anonim ***** válasza:
63%
Ami tilos az tilos, gondolatoktól függetlenül. Attól, hogy a gyerekemnek lopok a boltból még nem szabad lopni, mert ez a szabály. Jelenteni az illetékeseknek, hogy valaki megszegte a szabályt és kész.
máj. 20. 09:16
 2/119 anonim ***** válasza:
78%

Ha meg 20 férfi előtt vetkőzetné meztelenre a kislányt akkor az lenne a baj.. nehéz helyzet, sajnálom az apukát, nem tudom mi lenne a jó megoldás

(Te meg ne csinálj már azért úgy mintha kb megerőszakoltak volna. Értem, hogy kellemetlen, akkor legközelebb öltöztesd át te a kislányt vagy javasolj valami jobb megoldást)

Na most lehet lepontozni

máj. 20. 09:19
 3/119 anonim ***** válasza:
12%

Öltöztesse át a kocsiban pl.

Vigye eleve átöltöztetve.

Öltöztesse át otthon.

Vigye az férfiba. Inkább egy csecsemőt lásson 20 férfi, mint 20 nőt kukkoljon 1.

máj. 20. 09:21
 4/119 anonim ***** válasza:
57%
Az előbb még wc volt a kérdés... Férfi a férfi öltözőbe megy a gyerekkel, nő még nőibe, mindegy q gyerek neme
máj. 20. 09:21
 5/119 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem a kislányt át lehet öltöztetni az oltozon kívül is.
máj. 20. 09:22
 6/119 A kérdező kommentje:

Átérzem, mert a kislánynak sem jó, ha pucér pasikat lát!

De miért apuka viszi a kislányt úszni?

Az is eszembe jutott, hogy mi van, ha meghalt anyuka, vagy láthatáson van a kislány. Ezért viszi apuka úszni.

Inkább nem szóltam.

máj. 20. 09:23
 7/119 Mojjo ***** válasza:
91%
@3: Igen, itt minden megoldás rossz. Dedikált gyereköltöztető kellene a gyerekek nemének megfelelően bontva. Ebbe is bele lehet kötni, de talán még ez a legjobb. Ha ez nincs, akkor csak rossz és még rosszabb opciók vannak.
 8/119 anonim ***** válasza:
78%

Persze, vizes ruhában, úszócuccban vigye ki a kocsiba öltöztetni? Vigye hazáig vizesen?

Hihetetlen, hogy józan paraszti ész nincs az emberekben.

9/119 anonim ***** válasza:
19%

Csak itt csinálnak belőle nagy ügyet, jellemzően azok a pasik akik minden áron be akarnak jutni a női mosdókba és öltözőkbe.

Otthon kell átöltöztetni a gyereket és problema megoldva.

máj. 20. 09:25
 10/119 A kérdező kommentje:

A wc-s kérdést olvasva jutott eszembe az öltözős sztori. Feltettem hát a kérdést! Mert velem ez megesett! Kíváncsi vagyok mások véleményére!

Nem én írtam ki a wc-s dolgot

máj. 20. 09:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!