Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lenne a helyes ilyen...

Mi lenne a helyes ilyen esetben? Női vagy férfi öltözőbe vigye apuka a kislányát?

Figyelt kérdés

Rendszeresen járok úszni, szaunázni.

A múltkor belefutottam úszásoktatásba.

Egy apuka a kislányt a női öltözőbe vitte.

Már benn voltak, így a zuhanyzóban! vettem fel a fehérneműt!

Így is a nadrágot, pólót úgy, hogy benn volt szinte mellettem!

Ha már nyugodtan pucérkodom és akkor jön be, akkor mindent látott volna!

Baromi kellemetlen!

Nem akartam balhét, nem szóltam - a többi anyuka sem, de ők nem is öltöztek! - de nagyon felháborított.

Az öltöző ajtajára fel van festve a jel, hogy ellenkező nemű nem léphet be!

Ezért gondolom a felnőtt neme számít!

Nők sem a férfibe viszik a kisfiút!

Mit gondoltok erről?

máj. 20. 09:13
 61/119 anonim ***** válasza:
13%

Aki nem akar kukkolni az nem megy be egy női öltözőbe.

Ahogy előttem írták ha nem tudod megoldani, hogy biztonságban legyen a gyereked akkor ne vidd oda. Majd viszi az anyja ha ráér.

máj. 20. 12:46
 62/119 anonim ***** válasza:
5%
Egy normális anyuka se küldené be a férjét 50 meztelen nőt kukkolni! Ilyen anya nincs a földön.
máj. 20. 12:48
 63/119 anonim ***** válasza:
65%
Ha ez egy adott helyen van ahova jártok, akkor miért nem kerestétek meg a vezetőt, hogy találjon rá megoldást, mert kellemetlen a szituáció? Nem az apát mocskolva, hanem tényleg a megoldás kérésével. Ennyire egyszerű. Lehet van olyan helység amit áttudnának alakitani vagy ilyesmi.
máj. 20. 12:52
 64/119 anonim ***** válasza:
79%

#60! "engem a férjemen, meg esetleg orvosokon kívül ne lásson senki meztelenül"

Akkor ne járj uszodába! Mi a helyzet az ott hemzsegő leszbi nőkkel?

máj. 20. 12:53
 65/119 anonim ***** válasza:
83%
#60! Ja, a lényeget elfelejtettem. Írd már le légyszi a kreatív megoldásod, merthogy az a kérdés. 7 oldal óta epedve várjuk, hogy valaki megoldja. Reméljük, nem olyan hasznos, mint a cimborádé, hogy vigye a kocsiba öltözni 😂
máj. 20. 12:55
 66/119 A kérdező kommentje:
#63 Nagyon jó ötlet!
máj. 20. 12:55
 67/119 anonim ***** válasza:
18%
66, Mindenhol vannak olyan helyiségek ahol át lehet öktöztetni egy gyereket. Mindent lehet csak akarni kell. Persze apukának abba semmi buli nincs ha egy üres várószobábab vagy valahol átöktözteti a gyereket, sokkal kellemesebb a női öltőzőben, ahol még leskelődhet is közben
máj. 20. 12:57
 68/119 anonim ***** válasza:
11%
65# nekem itt senki nem a cimborám...amúgy leírtam a választ egy másik kommentben: ne vigye oda, ha a hely feltetelei nem adottak, mert egy alkalmazkodjon a millióhoz, ne fordítva. Vigye másik, korszerűbb uszodába, ahol van alkalmas helyiség, vagy ne vigye ilyen helyre, amíg önmaga nem tud biztonsággal öltözködni.
máj. 20. 12:58
 69/119 anonim ***** válasza:
15%
Ennyi a megoldás amit a 68-as leírt, de mennyivel kellemesebb meztelen nőket bámulni a gyerek ürügyén, ugye apcik?
máj. 20. 13:01
 70/119 anonim ***** válasza:
75%

#68!Na, hát ez marha kreatív!😂 Ilyet én is írtam neked. Ha nem bírod, ha meglát valaki meztelenül a férjeden kívül, ne járj uszodába, mivel ott meg fognak.

#67! Melyik uszodában láttál te várószobát?

#66! Azt mondjuk honnan tudjátok, hogy nem kereste meg? Lehet, hogy abban a 10 percben, amíg öltöztek, nem lett kész 🤔

Avagy pont ők küldték a nőibe.

máj. 20. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!