Mi lenne a helyes ilyen esetben? Női vagy férfi öltözőbe vigye apuka a kislányát?
Rendszeresen járok úszni, szaunázni.
A múltkor belefutottam úszásoktatásba.
Egy apuka a kislányt a női öltözőbe vitte.
Már benn voltak, így a zuhanyzóban! vettem fel a fehérneműt!
Így is a nadrágot, pólót úgy, hogy benn volt szinte mellettem!
Ha már nyugodtan pucérkodom és akkor jön be, akkor mindent látott volna!
Baromi kellemetlen!
Nem akartam balhét, nem szóltam - a többi anyuka sem, de ők nem is öltöztek! - de nagyon felháborított.
Az öltöző ajtajára fel van festve a jel, hogy ellenkező nemű nem léphet be!
Ezért gondolom a felnőtt neme számít!
Nők sem a férfibe viszik a kisfiút!
Mit gondoltok erről?
67# nehogy azt hidd már, hogy minden férfi olyan, hogy az alkalmat várja, hogy ruha nélkül lásson nőket. Lehet téged ilyenekkel hozott össze a sors, de már bocs a férjem például pont nem ilyen és szerintem sok más feleségé se. Sokan tisztelik a feleségüket és elhiheted akik nem azok a gyereket se fogják magukkal hurcibálni sehova, mert csak egy nyűg számukra. Programokra vagy edzésekre családcentrikus apák hordják a gyerekeket nem pedig a minden lében kanál tróger apucik.
Itt ezen az oldalon, ha apa nem foglalkozik a gyerekkel az bűn, ha foglalkozik az is bűn. Te úristen. Ez a mai társadalom.
Mert persze pont a feleségének fogja elmondani, hogy más nőket bámul, hát persze.
Amelyik férfi nem olyan az bizonyítsa azzal, hogy nem megy be egy meztelen nőkkel teli öktözőben. Ott a férfi öltöző is.
#74, Megdugná őket ha lenne rá lehetősége.
Am jól sejtem hogy az ilyen apukák nem is akarják megoldani? Annyi lehetőség van babaúszáson a pelenkázóhelyiségtől kezdve a már említett családos uszodáig, de ők nem is akarják megoldani, mert pont kapóra jön nekik hogy a gyerek ürügyén kukkolhatják a nőket?
Fogadtok velem, hogy ha lenne külön helyiség, ahol nem tudnak nőket kukkolni már nem is lenne olyan fontos úszásra hordani a gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!