Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lenne a helyes ilyen...

Mi lenne a helyes ilyen esetben? Női vagy férfi öltözőbe vigye apuka a kislányát?

Figyelt kérdés

Rendszeresen járok úszni, szaunázni.

A múltkor belefutottam úszásoktatásba.

Egy apuka a kislányt a női öltözőbe vitte.

Már benn voltak, így a zuhanyzóban! vettem fel a fehérneműt!

Így is a nadrágot, pólót úgy, hogy benn volt szinte mellettem!

Ha már nyugodtan pucérkodom és akkor jön be, akkor mindent látott volna!

Baromi kellemetlen!

Nem akartam balhét, nem szóltam - a többi anyuka sem, de ők nem is öltöztek! - de nagyon felháborított.

Az öltöző ajtajára fel van festve a jel, hogy ellenkező nemű nem léphet be!

Ezért gondolom a felnőtt neme számít!

Nők sem a férfibe viszik a kisfiút!

Mit gondoltok erről?

máj. 20. 09:13
 71/119 anonim ***** válasza:
79%
Az öcsém egyedül hordja a lányait uszodába, 1 es 4 évesek. Megkerdeztem, hogy oldja meg. Azt mondja, családos öltözőkabinban öltöznek, és olyan uszodába nem menne, ahol nincs ilyen. Ennyi, ez a megoldás.
máj. 20. 13:04
 72/119 anonim ***** válasza:
74%

67# nehogy azt hidd már, hogy minden férfi olyan, hogy az alkalmat várja, hogy ruha nélkül lásson nőket. Lehet téged ilyenekkel hozott össze a sors, de már bocs a férjem például pont nem ilyen és szerintem sok más feleségé se. Sokan tisztelik a feleségüket és elhiheted akik nem azok a gyereket se fogják magukkal hurcibálni sehova, mert csak egy nyűg számukra. Programokra vagy edzésekre családcentrikus apák hordják a gyerekeket nem pedig a minden lében kanál tróger apucik.

Itt ezen az oldalon, ha apa nem foglalkozik a gyerekkel az bűn, ha foglalkozik az is bűn. Te úristen. Ez a mai társadalom.

máj. 20. 13:05
 73/119 anonim ***** válasza:
22%

Mert persze pont a feleségének fogja elmondani, hogy más nőket bámul, hát persze.

Amelyik férfi nem olyan az bizonyítsa azzal, hogy nem megy be egy meztelen nőkkel teli öktözőben. Ott a férfi öltöző is.

máj. 20. 13:07
 74/119 anonim ***** válasza:
10%
72# hiába hűséges, meg normális egy férj, hidd el, nem fogja becsukni a szemét egy meztelen nőkkel teli öltözőben, mert nem meleg. Ne élj kérlek álomvilágban. Ettől nyilván nem dugná meg őket, de nem vak.....
máj. 20. 13:11
 75/119 anonim ***** válasza:
15%
70# még annyit, hogy amugy én nem is járok uszodaba, mert nem szeretem a vizet. De elvi síkon, ha jarnek, nőként egy ilyenen nagyon kiakadnek, jogosan.
máj. 20. 13:29
 76/119 anonim ***** válasza:
26%
Nálunk van fiú és lány öltöző is, ha a apa viszi a lányt, akkor a fiúba kell menni. Ha nincs gyerek öltöző férjem a ferfi öltözőbe viszi a lanyunkat. Nem lett baja attól, hogy lát egy péniszt, bár jobb ha van fiú öltöző, kisfiúk máshogy néznek ki és olyat az oviban is lát.
máj. 20. 13:37
 77/119 anonim ***** válasza:
22%

#74, Megdugná őket ha lenne rá lehetősége.

Am jól sejtem hogy az ilyen apukák nem is akarják megoldani? Annyi lehetőség van babaúszáson a pelenkázóhelyiségtől kezdve a már említett családos uszodáig, de ők nem is akarják megoldani, mert pont kapóra jön nekik hogy a gyerek ürügyén kukkolhatják a nőket?

Fogadtok velem, hogy ha lenne külön helyiség, ahol nem tudnak nőket kukkolni már nem is lenne olyan fontos úszásra hordani a gyereket?

máj. 20. 13:42
 78/119 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem a férfi öltözőbe kellett volna vinnie
máj. 20. 13:57
 79/119 anonim ***** válasza:
76%
#77! Ezzel a beteges férfi gyűlöleteddel fordulj pszichológushoz, mert nagyon nem normális. Nem, nem dug meg minden férfi minden nőt, ha van rá lehetősége. Attól, hogy a te férjed, csak akkor hűséges, ha egy üres pincében tartod bezárva, még másoké normális. Te választottál rosszul, te bajod.
máj. 20. 14:10
 80/119 anonim ***** válasza:
77%
Néhány embernek itt nagyon kezeltetni kéne a paranoiáját...
máj. 20. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!