Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lenne a helyes ilyen...

Mi lenne a helyes ilyen esetben? Női vagy férfi öltözőbe vigye apuka a kislányát?

Figyelt kérdés

Rendszeresen járok úszni, szaunázni.

A múltkor belefutottam úszásoktatásba.

Egy apuka a kislányt a női öltözőbe vitte.

Már benn voltak, így a zuhanyzóban! vettem fel a fehérneműt!

Így is a nadrágot, pólót úgy, hogy benn volt szinte mellettem!

Ha már nyugodtan pucérkodom és akkor jön be, akkor mindent látott volna!

Baromi kellemetlen!

Nem akartam balhét, nem szóltam - a többi anyuka sem, de ők nem is öltöztek! - de nagyon felháborított.

Az öltöző ajtajára fel van festve a jel, hogy ellenkező nemű nem léphet be!

Ezért gondolom a felnőtt neme számít!

Nők sem a férfibe viszik a kisfiút!

Mit gondoltok erről?

máj. 20. 09:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/119 anonim ***** válasza:
21%
Álmodj szatír aki eszközként használnál egy gyereket.
máj. 20. 15:44
 102/119 anonim ***** válasza:
61%

"eszközként használnál egy gyereket."

Te tudod miről beszélsz egyáltalán? Magadtól vagy ilyen hülye vagy szedsz valamit?

máj. 20. 15:47
 103/119 anonim ***** válasza:
11%
Női öltözőbe férfiaknak belépni tilos. A szabályok nem azért vannak, hogy kiskaput találjunk, és megszegjuk őket.
máj. 20. 16:05
 104/119 anonim ***** válasza:
73%

103

kivéve, amikor szükség törvényt bont...

máj. 20. 16:08
 105/119 anonim ***** válasza:
21%
Nincs olyan hogy szükség. Ha nincs hol öltöztetni nem kell odavinni a gyereket.
máj. 20. 16:14
 106/119 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy még az is eszembe jutott, hogy a recepción vázolni a helyzetet és megkérni, hogy ők ajánljanak erre megoldást. Az egyik női oktató kiséri el öltözni a gyereket, biztosítanak olyan helységet ahol gond nélkül bent lehetnek csak ketten stb.
máj. 20. 16:18
 107/119 anonim ***** válasza:
71%

#105! Volt hol öltöztetni. Senkit nem zavart, amíg a kérdező be nem ment.

#106! Mivel ők már bent voltak, simán lehet, hogy ez bevett szokás. Az úszásoktatás idején nincs akkora forgalom, tehát, csak a gyerekek szoktak ott lenni a SZÜLEIKKEL, akik lehetnek férfiak és nők is.

Amúgy érdekes, hogy azon hisztiztek, hogy a "kukkoló" direkt bement, nem kopogott előtte, miközben nem is volt kinek, de annyi eszetek már nincs, ha a kérdező UTÁNUK megy be, megkérhette volna, hogy menjen ki, vagy esetleg vár 2 percet, amíg apuka befejezi az öltöztetést. Ennyi erővel én is mondhatom, hogy a kérdező direkt apuka előtt akart sztriptízelni, mivel nem felelt meg neki semmi ésszerű megoldás.

máj. 20. 16:50
 108/119 anonim válasza:
52%
Nagyon sokan jönnek itt azzal, hogy apuka aki elviszi a lányát úszini miért ment be a kislánnyal a női öltözőbe! Akkor most kifejtem, hogy az a sok agyatlan aki mindjárt apukát akarja kereszre feszíteni mert akartalnul is meglátja a meztelen nő tested amikor NEM AZÉRT mert be és ez nem ürügy! Te felnőtt néként nem halsz bele ha meglátnak és nem megnéznek téged de egy 3-4 éves kislány nem biztos, hogy akaratlanul sok férfi péniszt kellene, hogy láson mert sokkal jobban traumatizálhat egy kislányt sok pénisz főleg 1-2 merer állapotban lévő és ne gyertek itt nekem azzal, hogy az is mind perverz mert a leggvztől vagy bármitől felállhat nem kell ebbe se mindjért minden rosszat meg sexuális tartalmat belegondolni! Örüljön kei hisz egésséges de ezt nem feltétlen egy 3-4-5 éves kislánynak kell látnia! Sokkal könnyebben feldolgozza a sok prűd p*csa ha meglátják és ismtélem nem megnézik mert az két külön dolog! Ellenben aki azt mondja " akkor nem viszem oda ahol ez nem megoldott" könyörgöm! Magyarországon vagyunk és mi van ha tényleg mondjuk gyógyúszásra vagy ilyemire viszi a gyereket? És oda van kijelölve vagy kiírva vagy ott van aki foglalkozik a gyerekével! Ez nem mindig cska döntés kérdése ki hova viszi meg hova nem! a másik fel aki azt modnja a vezeőségnez kell odamenni mert egy két ember érdekében majd mindjárt ugrani fognak itthon, hogy mindnekinek jó legyen és keresnek megoldást ha nincs és gondolom nem véletlen nincs az adottságok nem teszik lehetővé, hogy cslaádi öltöző is legyen! Ne gondoljon már mindenki ilyen ellenségesen hogy apuka egy szemét állat mert ez meg az!
máj. 20. 17:02
 109/119 anonim ***** válasza:
87%

Azért nonszensz ez a másik uszoda keresés dolog. Vidéken sokszor nincs másik uszoda. És az is nonszensz, hogy ha nincs családos öltöző, akkor ne vigye oda a gyereket. Mi van, ha elérhető távon belül olyan uszoda, ahol van családos öltöző?

Ne vigye úszni a gyereket? Ugye csak vicceltek? Mi van, ha valami gyógyúszás, ami a gyerek egészségének az érdeke? Vagy mi van, ha "csak" a gyerek szeretne sportolni? Ne járjon, ha nem oldható meg, hogy anyuka vigye? Nonszensz. Minden normális szülő a legjobbat akarja a gyerekének. És ebbe beletartozik az is, hogy ha van uszoda, anyagilag belefér, a gyerek is szeretne menni, akkor elviszi.

Nem tudom mi lenne a jó megoldás. Én kinda sok uszodában jártam, a legtöbb helyen nem láttam családos öltözőt, sőt, amúgy a legtöbb nyilvános helyen, nem csak uszodákban a pelenkázó helységet is a női öltözőbe/mosdóba teszik. Egyszerűen társadalmi szinten nem vagyunk tekintettel arra, hogy mi van akkor, ha az apuka van a gyerekkel, mert nincs anyuka, vagy ne adj isten a pasi nem csak spermadonor meg nagyra nőtt óriásbébi a párjának, hanem tényleg szülőként viselkedik, így csomó közösségi tér nem ehhez van kialakítva.

Igazából ahová járok legtöbbször, ott úgy néz ki, hogy belépsz egy helyiségbe, ahol tudsz belépőt váltani/bemutatni az uszodabérleted, és akkor onnan mehetsz vagy a férfi vagy a női öltözőbe, amin belül van a külön helyiség a zuhanyzóknak és a mosdóknak, van az öltözőnél a rohadt nagy tér, amit a szekrénysorok osztanak folyosókra, meg oldalt van pár fülke, de már magán a női öltözőn belül(gondolom a férfi is így néz ki). Meg van még az öltözőkön kívül 1 női meg 1 férfi mosdó, mind a kettő ilyen kis szűk, egy fülkés dolog, de ez abból a térből nyílik, ahol a jegyet veszed, tehát befelé menet elvileg át tudod ott öltöztetni a gyereket(mondjuk nem hiszem, hogy egy felnőtt meg egy óvodás befér oda, lévén, hogy egy személynek is szűkös), de ahhoz, hogy bejuss az uszodai medencébe vagy a férfi vagy a női öltözőn át kell kelned. Kifelé szintén át kell menned valamelyik öltözőn, viszont nem öltözhetsz az előtérből nyíló mosdóba, mert a házirend tiltja, hogy végigfolyasd a vizet a nem arra való helyeken, tehát nem mehetsz be oda vizes fürdőruhában.

Ha a rendelkezésre álló körülményeket nézem, én ha gyerekkel mennék egy ilyen uszodába és nem lenne olyan öltöző, ami se nekem, se a gyereknek nem kellemetlen, én arra törekednék, hogy a saját nememnek megfelelőbe menjek és ott azon belül keressek valami elkerített helyet, elkerített fülke, mosdó, ilyesmi.

máj. 20. 17:34
 110/119 anonim ***** válasza:
8%
És ha egy felnőtt nőnek kell menni gyogyuszasra, de mondjuk megerőszakolták, és gondolni se bír arra, hogy egy férfi meglássa meztelenül? Azt hinned, ez olyan ritka, de azért szerintem épp olyan gyakran fordul sajnos elő, minthogy egy apuka "muszáj" bemenjen a női öltözőbe.....
máj. 20. 18:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!