Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lenne a helyes ilyen...

Mi lenne a helyes ilyen esetben? Női vagy férfi öltözőbe vigye apuka a kislányát?

Figyelt kérdés

Rendszeresen járok úszni, szaunázni.

A múltkor belefutottam úszásoktatásba.

Egy apuka a kislányt a női öltözőbe vitte.

Már benn voltak, így a zuhanyzóban! vettem fel a fehérneműt!

Így is a nadrágot, pólót úgy, hogy benn volt szinte mellettem!

Ha már nyugodtan pucérkodom és akkor jön be, akkor mindent látott volna!

Baromi kellemetlen!

Nem akartam balhét, nem szóltam - a többi anyuka sem, de ők nem is öltöztek! - de nagyon felháborított.

Az öltöző ajtajára fel van festve a jel, hogy ellenkező nemű nem léphet be!

Ezért gondolom a felnőtt neme számít!

Nők sem a férfibe viszik a kisfiút!

Mit gondoltok erről?

máj. 20. 09:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/119 anonim ***** válasza:
65%
#88! Ha egy férfi GYEREK NÉLKÜL bemegy, tiltsák is, mivel semmi keresnivalója nincs ott. Itt azonban nem az a helyzet állt fent.
máj. 20. 15:08
 92/119 anonim ***** válasza:
24%

Női öltözőbe nem gyerek nélkül tilos bemenni, hanem férfiaknak tilos és aki megszegi a szabályt, az ki lesz tiltva.

Ez olyan mintha azt mondanád hogy aki gyerek nélkül lop cukorkát a boltból azt bírságolják meg aki gyereknek lop azt ne.

És jellemzően megint a férfiak akarják megmondani, hogy mi a jó a nőknek. Ha 1 férfi kukkolni akar, akkor 30 nő türje el mi?

máj. 20. 15:11
 93/119 anonim ***** válasza:
65%

"Női öltözőbe nem gyerek nélkül tilos bemenni, hanem férfiaknak tilos és aki megszegi a szabályt, az ki lesz tiltva."

Tényleg? Ne mondd már! És mi a helyzet a férfi takarítókkal, karbantartókkal, fűtésszerelővel, stb.? :DDDDD

máj. 20. 15:14
 94/119 anonim ***** válasza:
30%

#92! "Ez olyan mintha azt mondanád hogy aki gyerek nélkül lop cukorkát a boltból azt bírságolják meg aki gyereknek lop azt ne."

Nem pont ugyanaz. Pontosabban egyáltalán nem ugyanaz, köze nincs a kettőnek egymáshoz.

"És jellemzően megint a férfiak akarják megmondani, hogy mi a jó a nőknek."

Igen, jellemzően.🤣 Véletlenül 27 hetes kismama vagyok, de majdnem eltaláltad😂

máj. 20. 15:17
 95/119 anonim ***** válasza:
28%
Akkor biztos örülsz neki, hogy a pasid más nőket bámul majd.
máj. 20. 15:19
 96/119 anonim ***** válasza:
88%
Én nőként nem csinálnék belőle problémát, ha bejönne egy férfi a gyerekkel. Azt csak észrevenném, ha bámulna és nem a gyerekre figyelne, akkor jelenteném, de amúgy leszarnám őket. Nem fogok félni egy a gyerekék öltöztető apukától.
máj. 20. 15:22
 97/119 anonim ***** válasza:
76%
#95! Szerencsére nincs ilyen zűr a fejemben, mint a tiédben, szóval én ki merem engedni az utcára anélkül, hogy azt gondolnám, mindenkit meg fog dugni, aki szembejön vele.🤣
máj. 20. 15:23
 98/119 anonim ***** válasza:
65%

Emberek, az jutott még eszembe, mi a helyzet a nudista strandokkal? Vagy a köpeny nélküli szaunákkal? Ott nem féltek, hogy valami idegen férfi megbámul titokban meztelenül titeket?

(Nyilván azokhoz szól, akik szerint bűn, hogy apuka bement gyereket öltöztetni a meztelen nők közé gyereket öltöztetni)

máj. 20. 15:30
 99/119 anonim ***** válasza:
34%

A nudista strand saját döntés. De egy önkényesen ne tolakodjanak már a nők privát szférájába a pasik. Persze, ezen az oldalon a nőknek mindent el kell tűrni.

A gyakorlatban meg amint belépne abban a pillanatban repülne a rendőrségi feljelentés, és a apci a sitten kötne ki.

máj. 20. 15:35
 100/119 anonim ***** válasza:
65%

"A gyakorlatban meg amint belépne abban a pillanatban repülne a rendőrségi feljelentés, és a apci a sitten kötne ki"

Álmodj királylány...

máj. 20. 15:40
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!