Mi lenne a helyes ilyen esetben? Női vagy férfi öltözőbe vigye apuka a kislányát?
Rendszeresen járok úszni, szaunázni.
A múltkor belefutottam úszásoktatásba.
Egy apuka a kislányt a női öltözőbe vitte.
Már benn voltak, így a zuhanyzóban! vettem fel a fehérneműt!
Így is a nadrágot, pólót úgy, hogy benn volt szinte mellettem!
Ha már nyugodtan pucérkodom és akkor jön be, akkor mindent látott volna!
Baromi kellemetlen!
Nem akartam balhét, nem szóltam - a többi anyuka sem, de ők nem is öltöztek! - de nagyon felháborított.
Az öltöző ajtajára fel van festve a jel, hogy ellenkező nemű nem léphet be!
Ezért gondolom a felnőtt neme számít!
Nők sem a férfibe viszik a kisfiút!
Mit gondoltok erről?
Hát nem tudom miféle uszoda volt ez, de nálunk a helyi uszodába van külön férfi, és női öltöző, ott csoportosan lehet öltözködni, és ezen kívül van olyan rész ahol öltöző fülkék vannak és oda mehetnek a nők is, férfiak is. Leginkább a gyerekeket oda szokták a szülők bevinni átöltöztetni. Amikor jó idő van és lekerül a "sátor" vagy minek hívják akkor felszabadulnak a kültéri öltöző fülkék is, és akkor ott még könnyebben megoldhatóak ezek.
De én sokféle ilyen helyen jártam már életembe és mindenhol volt ezekre megoldás, külön fülkék, ilyesmik.
@33: Az illetékesek inkább azon dolgozzanak, hogy az illetékességükkel megoldják a helyzetet, és megteremtsék a feltételeit annak, hogy ilyen helyzetet lehessen normálisan kezelni. Mondjuk pl dedikált gyereköltöztető helységekkel.
De egyébként természetesen az, hogy egy apuka bemegy öltöző nők közé a kislányát öltöztetni, összehasonlíthatatlanul kisebb baj és veszélyforrás, mint egy a veszélyt felismerni és pláne kezelni még koránál fogva képtelen kisgyereket idegen, ismeretlen felnőtt/felnőttek közé beengedni.
Szóval sorry, de a te kényelmetlenséged bőven az én gyerekem életének veszélyeztetése után jön. Nagyon bőven.
Lányos anyukaként, akinek a férje nemcsak dísznek van, hanem foglalkozik a gyerekével, viszi egyedül is ide meg oda, ezerszer inkább szeretném, hogy egy apuka illedelmesen beköszönve, figyelmeztetve minket, behozza a lányát a női öltözőbe, minthogy férfiöltözőbe vigye, vagy a folyosón öltöztesse mindenki szeme láttára, vagy a kocsiban öltöztesse. Milliárdszor ez inkább. Ahogy ugyanezt várnám a férjemtől, ha a mi lányunkat vinné.
Amúgy meg a vezetőségnek azt kéne jelezni, hogy a 21. században élünk, és apuka is szülő, aki részt vesz a gyerekei életében, szóval legyenek kedvesek fülkékkel/családi öltözőkkel megoldani ezt a helyzetet, mert ez NAGYON gáz. Ahogy a pelenkázókat sem a női vécébe kéne odacseszni, mert nemcsak ők mehetnek el a gyerekükkel 🤷♀️.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!