Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lenne a helyes ilyen...

Mi lenne a helyes ilyen esetben? Női vagy férfi öltözőbe vigye apuka a kislányát?

Figyelt kérdés

Rendszeresen járok úszni, szaunázni.

A múltkor belefutottam úszásoktatásba.

Egy apuka a kislányt a női öltözőbe vitte.

Már benn voltak, így a zuhanyzóban! vettem fel a fehérneműt!

Így is a nadrágot, pólót úgy, hogy benn volt szinte mellettem!

Ha már nyugodtan pucérkodom és akkor jön be, akkor mindent látott volna!

Baromi kellemetlen!

Nem akartam balhét, nem szóltam - a többi anyuka sem, de ők nem is öltöztek! - de nagyon felháborított.

Az öltöző ajtajára fel van festve a jel, hogy ellenkező nemű nem léphet be!

Ezért gondolom a felnőtt neme számít!

Nők sem a férfibe viszik a kisfiút!

Mit gondoltok erről?

2024. máj. 20. 09:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/119 anonim ***** válasza:
93%

Hát nem tudom miféle uszoda volt ez, de nálunk a helyi uszodába van külön férfi, és női öltöző, ott csoportosan lehet öltözködni, és ezen kívül van olyan rész ahol öltöző fülkék vannak és oda mehetnek a nők is, férfiak is. Leginkább a gyerekeket oda szokták a szülők bevinni átöltöztetni. Amikor jó idő van és lekerül a "sátor" vagy minek hívják akkor felszabadulnak a kültéri öltöző fülkék is, és akkor ott még könnyebben megoldhatóak ezek.

De én sokféle ilyen helyen jártam már életembe és mindenhol volt ezekre megoldás, külön fülkék, ilyesmik.

2024. máj. 20. 10:45
 32/119 anonim ***** válasza:
18%
Én meg nem szeretném ha idegen felnőtt férfiak bámulnának mikor öltözöm. Vajon az illetékesek kinek adnának igazat?
2024. máj. 20. 10:48
 33/119 anonim ***** válasza:
79%
De 33-as, NEM mindegy, hogy bámészkodni megy be, vagy csak a gyereket öltöztetni. Fel bírod fogni?
2024. máj. 20. 10:54
 34/119 anonim ***** válasza:
10%
A gyereket nem kell öltöztetni, fel nem bírod fogni? Ha olyan kicsi bárhol át lehet ha meg nagyobb egyedül is át tud ömtözni fel nem bírod fogni? Ha bemegy vállalja a következményeket, majd felfogod ha megpróbálod.
2024. máj. 20. 10:56
 35/119 anonim ***** válasza:
93%
35-ös a kérdező nem írta, hogy hány éves körüli volt a gyerek. Úszásra lehet vinni pár hónapost is, nem tudtad? Egy fél éves-1 éves értelemszerűen nem fog magától átöltözni, gondolj már erre is bakker! Tehát be kell mennie vele a szülőnek. Én mondjuk nem fogom se a folyosón állva öltöztetni, se beengedni idegenek közé. Gondolom te írtad azt, hogy öltöztesse apuka a kocsiban, a csurom vizes gyereket. Sok eszed van, látszik...
2024. máj. 20. 11:05
 36/119 anonim ***** válasza:
83%
Az illetékesek senkinek nem fognak igazat adni, max az uszodát rángatják meg, hogy nincs külön öltöző családosoknak. Nem mondhatják azt az apának, hogy márpedig vigye be a sok megtermett férfi közé a lányát öltözni. Az fer, hogy a sok férfi nézze a 3-4 éves nunáját? A jegyét mindenki kifizeti, nehogy már a folyosón vagy az utcán kelljen a gyereket öltöztetni.
2024. máj. 20. 11:10
 37/119 Mojjo ***** válasza:
82%

@33: Az illetékesek inkább azon dolgozzanak, hogy az illetékességükkel megoldják a helyzetet, és megteremtsék a feltételeit annak, hogy ilyen helyzetet lehessen normálisan kezelni. Mondjuk pl dedikált gyereköltöztető helységekkel.

De egyébként természetesen az, hogy egy apuka bemegy öltöző nők közé a kislányát öltöztetni, összehasonlíthatatlanul kisebb baj és veszélyforrás, mint egy a veszélyt felismerni és pláne kezelni még koránál fogva képtelen kisgyereket idegen, ismeretlen felnőtt/felnőttek közé beengedni.

Szóval sorry, de a te kényelmetlenséged bőven az én gyerekem életének veszélyeztetése után jön. Nagyon bőven.

2024. máj. 20. 11:11
 38/119 anonim ***** válasza:
11%
Csecsemőt a medence mellett is át lehet öltöztetni, meg a férfiöltözőben is, mivel fel se fogja mit látott. Sehogy nincs igazad, nincs oka hogy egy felnőtt fószer a női öktözőbe menjen.
2024. máj. 20. 11:19
 39/119 anonim ***** válasza:
91%

Lányos anyukaként, akinek a férje nemcsak dísznek van, hanem foglalkozik a gyerekével, viszi egyedül is ide meg oda, ezerszer inkább szeretném, hogy egy apuka illedelmesen beköszönve, figyelmeztetve minket, behozza a lányát a női öltözőbe, minthogy férfiöltözőbe vigye, vagy a folyosón öltöztesse mindenki szeme láttára, vagy a kocsiban öltöztesse. Milliárdszor ez inkább. Ahogy ugyanezt várnám a férjemtől, ha a mi lányunkat vinné.

Amúgy meg a vezetőségnek azt kéne jelezni, hogy a 21. században élünk, és apuka is szülő, aki részt vesz a gyerekei életében, szóval legyenek kedvesek fülkékkel/családi öltözőkkel megoldani ezt a helyzetet, mert ez NAGYON gáz. Ahogy a pelenkázókat sem a női vécébe kéne odacseszni, mert nemcsak ők mehetnek el a gyerekükkel 🤷‍♀️.

2024. máj. 20. 11:20
 40/119 anonim ***** válasza:
14%
Ahol babaúszás van,ott szokott lenni pelenkázó helyiség. Ott kell öltöztetni. Aki meg nem babaúszásra hordja az már önállóan is tud öltözni. Ha meg egy felnőtt hapsi megmegy a női öltözőbe mikor nők öltöznek ott a rendőrségnek is lehet szólni.
2024. máj. 20. 11:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!