Mi lenne a helyes ilyen esetben? Női vagy férfi öltözőbe vigye apuka a kislányát?
Rendszeresen járok úszni, szaunázni.
A múltkor belefutottam úszásoktatásba.
Egy apuka a kislányt a női öltözőbe vitte.
Már benn voltak, így a zuhanyzóban! vettem fel a fehérneműt!
Így is a nadrágot, pólót úgy, hogy benn volt szinte mellettem!
Ha már nyugodtan pucérkodom és akkor jön be, akkor mindent látott volna!
Baromi kellemetlen!
Nem akartam balhét, nem szóltam - a többi anyuka sem, de ők nem is öltöztek! - de nagyon felháborított.
Az öltöző ajtajára fel van festve a jel, hogy ellenkező nemű nem léphet be!
Ezért gondolom a felnőtt neme számít!
Nők sem a férfibe viszik a kisfiút!
Mit gondoltok erről?
Öltöztesse a kocsiban stb.. vizes fürdőruhában vigye ki vagy rakjon arra ruhát?
Miért nem anyuka viszi úszni? Egyedülálló apukáról hallott már valaki?
Komolyan mondom elképesztőek vagytok. Nőként írom, hogy bezzeg ha abból ügy lenne hogy ti a fiatokat hol öltöztetitek, meg az lenne mondva hogy öltöztessétek otthon halálosan meg lennétek sértődve
Azelőtt voltam olyan öltözőben, ahol volt függönnyel elzárt rész. Azt hittem szégyenlőseknek.
Lehet ez arra volt kitalálva, ha ellenkező nemű viszi a gyereket?
Úgy látom itt sok nő eldöntötte, hogy apuka egy szar alak aki csak nőket akar bámulni és a gyerekre fogja.
Közületek ki ajánlaná fel, hogy kedves uram hadd segítsek? Átöltöztetem a kislányt a női öltözőben, hogy ne legyen kellemetlen senkinek? Na azt már ugye nyilván nem..
Ha meg beviszi a férfibe akkor az lenne hogy uuu micsoda apa idegen férfiak előtt öltözteti vetkőzteti a kislányt!!!
Mondjuk ez a “miert apuka viszi a kislanyt” total abszurd kerdes. O nem szulo? Nem ugyanolyan jogu? Csak akkor oke ha ozvegy, vagy elvalt? Az nem lehet, hogy igy osztottak meg egymas kozott, mert anyuka addig mast csinal?
Gondolom ha anyuka a fiugyereket viszi, ott nem kerdes, hogy miert anyuka viszi a kisfiut..
Erre lenne jó megoldás a családi öltöző. Nálunk a strandon/uszodában szerencsére már az van.
Wc-nél is jól jönne ilyen, de ott még sose volt probléma abból, hogy a nőibe megy a férjem a lányával.
#17 igazad van!
De! Anyuka a kisfiút nem a férfibe viszi!
A nőibe vitték a kisfiúkat a nők! Miért nem a férfibe vitte anyuka?
Akkor apuka miért a nőibe viszi a lányt?
Ha valaki 2 ellenkező nemű gyerekkel megy akkor mi van? A szülő neme számít!
A férfi szerintem férfibe menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!