Mi lenne a helyes ilyen esetben? Női vagy férfi öltözőbe vigye apuka a kislányát?
Rendszeresen járok úszni, szaunázni.
A múltkor belefutottam úszásoktatásba.
Egy apuka a kislányt a női öltözőbe vitte.
Már benn voltak, így a zuhanyzóban! vettem fel a fehérneműt!
Így is a nadrágot, pólót úgy, hogy benn volt szinte mellettem!
Ha már nyugodtan pucérkodom és akkor jön be, akkor mindent látott volna!
Baromi kellemetlen!
Nem akartam balhét, nem szóltam - a többi anyuka sem, de ők nem is öltöztek! - de nagyon felháborított.
Az öltöző ajtajára fel van festve a jel, hogy ellenkező nemű nem léphet be!
Ezért gondolom a felnőtt neme számít!
Nők sem a férfibe viszik a kisfiút!
Mit gondoltok erről?
Mondjuk nem tudom ezek a világmegváltó mintaapák (akik csak a gyakorin lelhetőek fel) ahhoz mit szólnának ha a saját 14 éves lányukat lepné meg öltözés közben egy 40 fickó?
Vagy ha 18-20 éves srácok bámulnák a 12 éves lányukat meztelenül, merthát öktözetetik a kistesót.
@41: A világmegváltó apák ütnék az asztalt az adott intézménynél, mert még továbbra is ők nem biztosítják a feltételeket.
Az meg, hogy nem tudod felfogni, hogy a potenciális megbámulás, és a potenciális bármi történhet a világon az öltözésre már képes, de maga akármilyen szinten történő megvédésére abszolút nem képes korú kisgyerekkel, nem egy kategória, a te egyéni problémád. Erre bármelyik felelős szülő pont tenni fog, nem a te elmeproblémáid és kognitív korlátaid a fő problémája senkinek.
És mi van ha a gyereked már 12 éves, egyedül öltözik és panaszkodik neked, hogy 20 éves srácok bámulták meg akik a kishúgukat jöttek öltöztetni? Mi van ha a 14 éves lányodat traumatizálja, hogy 60 éves papák látják meztelenük, akik az unokát öktöztetik?
Mi van, ha egy olyan pedofil, mint K.Endre fogja a 12-13 éves lányodat és a hátsó bejáraton távozik vele, mert kamuból bevitt egy játékbabát öktöztetni?
@45: A szó nélkül bemegy természetesen elfogadhatatlan, de sokszor le lett írva, hogy egy kopogás, és bekéreckedés a minimum, szóval ez szalmabáb.
Az igazgatóságon meg remélem a probléma gyökerének megoldását kérnéd.
Kopogásra azt felelnék hogy nem jöhetsz mert öktözünk és kb.4-5 órán keresztül ismétlődne míg ki nem ürül a helyiség.
Addig ott állna a vizes gyerekkel, akkor mi lenne a gyerek érdekeivel?
Nem tök mindegy lenne ha addig átöktöztetné egy semleges helyiségben?
#45! Mi Kell ahhoz, hogy abbahagyd a hülyeséged?😂
Nyilván nincs gyereked, mert akkor tudnád, hogy egy 3 éves marhára nem tud egyedül teljesen átöltözni, különösen, ha vizes fürdőruhában van, ami rá van tapadva! Mondjuk lehet, hogy nem csak gyereked nincs, hanem fürdőruhád sincs, meg eszed se, ha olyanokat találsz ki, hogy pl.télvíz idején vigye ki a gyereket vizesen a kocsihoz, és ott öltöztesse🤦🏽♀️ Amúgy mi van, ha kocsijuk sincs? Akkor a buszon? Hihetetlenül ostoba vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!