Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 30 feletti kismamák, olyan...

30 feletti kismamák, olyan anyukák, akiknek későn jött össze a baba. Őszintén: Ti irigykedtek az olyan kismamákra, anyukákra akiknek ez korán összejött rendezett körülmények mellé?

Figyelt kérdés

Akiknek korán meglett a férj, ház, anyagi háttér és még a baba is összejött bőven a húszas éveikben.

Vagy ellenszenvet éreztek irántuk?

2022. szept. 21. 17:32
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/159 anonim ***** válasza:
76%
Őszintén én se szültem volna 25 évesen,de ettől még nem irigykedem. Nekem akkor lelkileg nem fért volna bele,más meg simán szül egyet 20 évesen, kinek mi.
2022. szept. 21. 20:04
 62/159 anonim ***** válasza:
100%
Nem irigylem őket, én nem voltam alkalmas akkor még semmilyen értelemben a gyerekvállalásra. Örülök, hogy vártam, mert én később lettem érett erre. Ettől még örülök, ha más korábban megleli ebben az örömét, nem sajnálom tőlük egyáltalán, de én jó, hogy később lettem anya.
2022. szept. 21. 20:33
 63/159 A kérdező kommentje:

60- Persze, szabadon lehet véleményük erről. Mi is szeretnénk egy ketteskét, akit xy kor előtt meg szeretnék szülni. Az ilyennel nincs baj.

Azzal van baj, amit az ezelőtti h.sz.-ben megfogalmaztam. Azt nem értem, hogy miért téma.

2022. szept. 21. 20:59
 64/159 anonim ***** válasza:
69%

Az életben csak azt bánjuk meg igazán, amit nem tettünk meg.

30-on felül még vígan lehet babázni, de a fiatal, gondtalan 20-as éveket semmi és senki nem fogja visszahozni. 😉

2022. szept. 21. 21:14
 65/159 anonim ***** válasza:
69%

Teljes mértékben elégedett vagyok azzal, hogy a szó szoros értelmében MEGÉLTEM a 20-as éveimet, barátok, egyetem, bulik, fesztiválok, nyaralások, rengeteg emlék. Most pedig 34 évesen immár a családommal gyűjtöm az emlékeimet a saját házunkban (nem tartom lényegesnek ezt, de a kedves 25 éves fiatal hölgy is kiemelte a saját házat 😄), és nem bánom egy percig sem, sőt, örülök, hogy én lehettem fiatal, mostanra pedig érett nőként élem meg a családos mindennapokat is.

De persze biztosan irigy vagyok. 😄

2022. szept. 21. 21:20
 66/159 A kérdező kommentje:

Oké, de aki nem irigy, az miért kezd el kimagyarázni?:)

A bezzeg effektus.

Szerencsére nekem is volt fiatalságom, pont annyi, amennyit akartam, hogy legyen. Igazából, még mindig fiatal vagyok. Arra meg akárhogy is tekerek vissza, nem lelek, hogy mikor írtam a saját házamról. Mellesleg nem 25 éves vagyok. Annyi voltam (majdnem), amikor szültem.

2022. szept. 21. 21:28
 67/159 anonim ***** válasza:
17%

Persze.. de nem mérgező szinten irigykedtem..

De az valóban igaz, hogy nem tudhatjuk sosem mi van a háttérben, úgyhogy mégis sak elégedett voltam/ vagyok az életemmel.

2022. szept. 21. 21:44
 68/159 anonim ***** válasza:
52%
A törölt, bohóc emojis 25 éves írta a házat.
2022. szept. 21. 22:42
 69/159 anonim ***** válasza:
38%
Ja, és semmi bezzegelés nem volt benne, csak a törölt komment kinyitotta nálam azt a bizonyos bicskát, csak nem volt időm akkor válaszolni, mikor elolvastam, azóta még hopp, törölve is lett 😄
2022. szept. 21. 22:44
 70/159 anonim ***** válasza:
25%
Én 30 évesen szültem az elsőt. Előbb nem voltam rá kész. Azért gyerek mellett nem tudtuk volna csak úgy körbe motorozni a Balatonra vagy az a sok éjszakai fürdőzés. Bulikat, nyaralásokat nem is említve, mert azért nem lehet elvitatni milyen ha kettesben, vagy milyen egy kisgyerekkel egy nyaralás. Aki pedig itt öregfejüzött, én azt figyeltem meg, hogy anyagokon sok múlik. Látok slampos elhízott fiatal anyukákat és bombázó 40 éveseket, akiknek az öreg fejük szebb, mint a 15 évvel fiatalabb leharcolt anyukának.
2022. szept. 21. 22:55
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!