30 feletti kismamák, olyan anyukák, akiknek későn jött össze a baba. Őszintén: Ti irigykedtek az olyan kismamákra, anyukákra akiknek ez korán összejött rendezett körülmények mellé?
Akiknek korán meglett a férj, ház, anyagi háttér és még a baba is összejött bőven a húszas éveikben.
Vagy ellenszenvet éreztek irántuk?
60- Persze, szabadon lehet véleményük erről. Mi is szeretnénk egy ketteskét, akit xy kor előtt meg szeretnék szülni. Az ilyennel nincs baj.
Azzal van baj, amit az ezelőtti h.sz.-ben megfogalmaztam. Azt nem értem, hogy miért téma.
Az életben csak azt bánjuk meg igazán, amit nem tettünk meg.
30-on felül még vígan lehet babázni, de a fiatal, gondtalan 20-as éveket semmi és senki nem fogja visszahozni. 😉
Teljes mértékben elégedett vagyok azzal, hogy a szó szoros értelmében MEGÉLTEM a 20-as éveimet, barátok, egyetem, bulik, fesztiválok, nyaralások, rengeteg emlék. Most pedig 34 évesen immár a családommal gyűjtöm az emlékeimet a saját házunkban (nem tartom lényegesnek ezt, de a kedves 25 éves fiatal hölgy is kiemelte a saját házat 😄), és nem bánom egy percig sem, sőt, örülök, hogy én lehettem fiatal, mostanra pedig érett nőként élem meg a családos mindennapokat is.
De persze biztosan irigy vagyok. 😄
Oké, de aki nem irigy, az miért kezd el kimagyarázni?:)
A bezzeg effektus.
Szerencsére nekem is volt fiatalságom, pont annyi, amennyit akartam, hogy legyen. Igazából, még mindig fiatal vagyok. Arra meg akárhogy is tekerek vissza, nem lelek, hogy mikor írtam a saját házamról. Mellesleg nem 25 éves vagyok. Annyi voltam (majdnem), amikor szültem.
Persze.. de nem mérgező szinten irigykedtem..
De az valóban igaz, hogy nem tudhatjuk sosem mi van a háttérben, úgyhogy mégis sak elégedett voltam/ vagyok az életemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!