Akinek minden összejött (v akit ismertek) (se munkahely, párja is elhagyta gyerekkel) az hogyan állt talpra?
nem akarok panaszkodni, de nem vesznek fel sehova dolgozni, mindamellett pedig a munkaköri feltételeknek megfelelek!
több területre is van végzettségem, gyakorlatom, több területre is jelentkezem.
mielőtt mindenki osztaná az észt
terhesség alatt is dolgoztam, a párommal megvoltak az alapok, tervezett gyermekvállalásról volt szó!
Akkor próbálkozz!
A lényeg, hogy ne add fel! Jelöld ki magadnak, hogy mindennap-minden másnap reggel 8-10 között állást keresel!
Vezess egy táblázatot, írd be, hogy mikor adtad fel a pályázatot, ha visszautasítanak, hogy mikor jött a visszautasítás. Visszautasítás esetén kérdezd meg, hogy mi volt a baj, miben tudnál fejlődni.
Küldj életrajzokat olyan helyekre is, ahol nincs kiírva állás hirdetés, de megfelelnél, azzal, hogy szeretnél náluk dolgozni és kéred őrizzék meg az önéletrajzodat a következő kiírásig és akkor azt vegyék figyelembe!
Ami nagyon fontos!!!! Fényezd magad a motivációs levélben és az életrajzban is! Ne szerénykedj, amihez értesz, amiben kompetenciát van említsd meg, de tényleg csak azt ami valós!
Először kerestem egy állást, a semminél jobb alapon, jóval lejjebb adva az igényeimet.
Aztán így már nyugodtabban nézelődtem, és szerencsére találtam is olyat, ami megfelelt, de erre majdnem egy év ráment. Addig volt bevételem.
A szabadidőmben a gyerekekkel foglalkoztam, mert nekem is nagyon jól esett, hogy ennyi szeretetet kaptam a legnehezebb időkben, és legalább akkora szükségem volt rájuk, mint nekik rám. Sokat segített, hogy átvészeljem az első hónapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!