Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Összejött a 3. baba nagy...

Összejött a 3. baba nagy nehezen most mégis meg vagyok rémülve, érzett valaki így?

Figyelt kérdés
Mar van két gyermekünk 3 és 6 éves. Megijedtem, hogy el tudjuk- e indítani őket .
2016. jan. 5. 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Sokan éreznek így. Nekem több vetélés után jött össze az első, mégis megrémültem, pedig nagyon akartam.
2016. jan. 5. 14:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem értem. Mitöl vagy megrémülve?
2016. jan. 5. 16:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Hogy milyen lesz három gyerekkel, meg tudom-e oldani, menni fog-e. Néhányan nagyon meg tudnak ijeszteni, hogy milyen nehéz lesz... stb. Amíg nem voltam terhes meg voltam győződve hogy menni fog, most meg kétségbe estem.
2016. jan. 8. 22:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindig vannak ijesztegetők. Akartátok a gyereket, Örülj neki, és ne törődj veluk.

Én 40 múltam, most várok gyereket, gondolhatod, erről is sokaknak mi a véleményük.

Egy barátnőm kettőt szült, de már az első után olyan görcsös volt, hogy ha meglátogattam, az élettől is elment a kedvem, nemhogy a gyerekvállalástól. Utána folyton anyámat kerdeztem (aki hatunkat nevelt fel), hogy hogy bírta. Mindig azt mondta, hogy ő élvezte a gyerekeit és nem keserű kötelességként tekintett rájuk.

Szóval inkább keress olyanokat, akikkel jól érzed magad, akiknek több gyerekük van, akik abban erősítenek, hogy menni fog.

2016. jan. 9. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!