30 feletti kismamák, olyan anyukák, akiknek későn jött össze a baba. Őszintén: Ti irigykedtek az olyan kismamákra, anyukákra akiknek ez korán összejött rendezett körülmények mellé?
Akiknek korán meglett a férj, ház, anyagi háttér és még a baba is összejött bőven a húszas éveikben.
Vagy ellenszenvet éreztek irántuk?
Nem büszkélkedek, ahogyan itt sem tettem, csak a 100. vádaskodás után leírtam azt, ami van.
Szerintem semmi megvetni való nincs ebben, ahogyan abban sem, ha több gen-es házban élsz.
A kérdés az, mennyire lehet szánalmas és szar élete azoknak, akik a gyakori kérdéseken bizonygatják, hogy nekik milyen jó ám?
Felfogtátok, hogy a gyakori kérdések nevű oldalon magyarázza a kérdező már 100 komment óta, hogy neki mennyire szuper?
Ez komoly, hogy ilyen létezik? :D
De akkor ne írd hogy önerőből így meg úgy, hisz örökölted az nem a te munkád gyümölcse, amivel nincs gond csak erre nem érvényes az önerőből kifejezés. És semmivel sem jobb hogy fiatalon szültél ahogy idősen sem jobb.
Én is örülök hogy kiéltem magam,mert most 2 órát alszokéjszaka és 20-on évesen igaz nem bulikirály voltam,de most babával nem tudok kimenni a Mondoconra csak max a játszótérig vagy Normafára,hát az rohadtul nem ugyanaz az életérzés.🙄
Juuujjj. Mondocon 😂😂
Ez el árult mindent, miért ilyen okos. Amúgy fura is lehet valaki 30-40 évesen Sakurának öltözve, szerintem inkább örülj, hogy már kihagyod. 😂😂
Na ugye, megmondtuk, hogy a nagy lóf*szt teremtetted meg magadnak az egzisztenciát? :D
Felénk egy költözhetetlen ház - a város 30 km-es körzetében 15 millió, ennyiért ilyen régi lepukkant, felázott, széteső 60 éves vályogházat kapsz maximum -, de áááh, ez semmi ugyebár, említésre sem méltó :D
De pont erről beszéltem, örökölsz másokhoz képest 10-20 millió forintnyi előnyt, megúszod a hitelt és a bérleti díjat is, és akkor azt írod, aki nem tart itt, az biztos csak lődörög 30 éves koráig :D Ez a lenézően felfuvalkodottság az, amit mások is látnak benned, észre sem veszitek, hogy így viselkedtek, de attól még másoknak irritáló a viselkedésed.
Egyébként meg valahol a lelked mélyén te is tudod, hogy szerencséd volt, nem kellett annyit dolgoznod és letenned az asztalra, mint másoknak, de fusztrál, hogy mások tudják ezt rólad, mert kisebbnek érzed magad emiatt. Ezért bizonygatod itt is idegeneknek sokadik oldalon, hogy milyen f*sza csaj vagy, fáj, hogy itt is làtja mindenki, hogy nem, az is fáj, hogy elmondtam neked, hogy mindenki tudja, nem te teremtetted meg az alapokat a gyerekvállaláshoz, úgy érzed, emiatt kevesebb vagy. Persze, mindenki csak irigy, ezt a legkönnyebb hinned, mert akkor kevésbé fáj.
Ja, ismétlem: a francokat te teremtetted meg, kaptál vagy 15 milliónyi előnyt, tudod más mit kap? Semmit. Na, azoknak kell megteremteni, nem neked.
És hogy megnyugtassalak, nem lődörögtem 30 éves koromig - mellesleg 29 évesen szültem, tehát nem nagyon van mire irigynek lennem -, de én speciel a saját újépítésű családi házamban élek a családommal, amit mi ketten valóban magunknak teremtettünk meg ;) Szóval, nem hiszem, hogy lenne mire irigynek lennem :D
Te egy virtuális vállba veregetést, megerősítést, önigazolást vártál, amit nagy csalódottságodra nem kaptál meg, sőt. Neked az bizsergeti az egódat, ha egy ilyen hamis tévképzet mögé bújva elhiszed, hogy te különb vagy. Tipikus önbizalomhiányos tünet, visszaigazolást várni, hogy de bizony milyen jól csináltál mindent.
Tényleg szar lehet így élni, hogy azon kell kattogni, vajon mások irigyek-e, és ez adja a mindennap önbizalomfröccsöt.
Ha ez így lenne, ahogy leírtad, meg sem született volna ez a kérdés - és te magad is tudod jól, hogy ez így van, persze megint jön majd valami mentegetőzés, tudjuk a forgatókönyvet. De ezzel is csak minket fogsz igazolni. :)
Neked meg fel kéne fognod, hogy másoknak meg nem a minél előbbi gyerekvállalás jelenti a kiteljesedést, így nincs is mire irigykedni - igazán beszűkült látókörre utal ez.
Logikai bukfencbe keveredtél csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!