Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 30 feletti kismamák, olyan...

30 feletti kismamák, olyan anyukák, akiknek későn jött össze a baba. Őszintén: Ti irigykedtek az olyan kismamákra, anyukákra akiknek ez korán összejött rendezett körülmények mellé?

Figyelt kérdés

Akiknek korán meglett a férj, ház, anyagi háttér és még a baba is összejött bőven a húszas éveikben.

Vagy ellenszenvet éreztek irántuk?

2022. szept. 21. 17:32
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/159 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező nem erre gondolt, ugyanis kiemelte, hogy bárki bármikor meghalhat... De akkor mégis mire gondolt a költő? 🤣 Hamarosan megtudjuk, ha megírja.
2022. szept. 22. 21:35
 92/159 anonim ***** válasza:
93%
Jó, erre már muszáj rákérdeznem. Tudja valaki, hogy mennyi a SAJÁT ideje? Mert nekem fogalmam sincs, hogy mennyi van. Hol lehet ezt megnézni? Köszi 😁
2022. szept. 22. 21:56
 93/159 A kérdező kommentje:

Sehogy!:D

Nem is az a lényeg. Mindegy, menyi van. Próbáld meg értelmezni azt, amit leírtam, mert ezt másképp nem lehet kifejezni.

2022. szept. 23. 00:15
 94/159 A kérdező kommentje:

Többet adhatok neki, mint az idősebb énem. Ezt ennyire nehéz értelmezni?

Ha ti szültetek volna 25 évesen, ti is többet lehetnétek a gyereketekkel, mint amennyit így lesztek.

Bocsi, ez gonoszan hangzott.

Egyébként nem, nem verseny. Egyesek annyira nem értik azt, amiről az ember ír, hogy az fáj. Senkihez képest sem leszek előrébb, mint ahogyan azt írtam is. XD

2022. szept. 23. 00:17
 95/159 A kérdező kommentje:

De ha már ennyire személyeskedünk ezzel az egzisztenciával...

Nekem is sikerült megteremtenem. Csak egy pirinyóval hamarabb...

És a nagy részét nem más tolta a fenekem alá. :)

2022. szept. 23. 00:21
 96/159 anonim ***** válasza:
100%

Nekem itt a lényeg, hogy 25 évesen még lehet engem is foglalkoztattak volna ilyen dolgok, meg, hogy mit gondol más.

30 felettiként meg lesz@rom.

2022. szept. 23. 00:48
 97/159 anonim ***** válasza:
100%

Lehet szemét vagyok, de a 20-on X éves fiatal énem nem cserélte volna le az élményeket a kakis pelenkáért.

Nem hiszem, hogy 80 évesen visszagondolva azon fogok lamentálni, hogy kár, hogy nem hamarabb szültem, hogy jajj azzal a plusz 5 évvel többet lettem volna a gyerekeimmel. Hanem inkább arra fogok gondolni, hogy mennyi mindent megéltem. :)

2022. szept. 23. 02:31
 98/159 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem kell ennyire tekeregni. Büszke vagy magadra, legyél is büszke, biztos minden okod megvan rá. De ez a vad önigazolás oldalakon át nekem sejtetni engedi, hogy mi miatt érzed te azt, hogy a környezetedben lévő nők "irigyek" rád. Olyan szinten lehetsz irritáló a dicsekvéseddel, hogy szerintem van, aki ezt nem hagyja már szó nélkül. Azt feltételezem, hogy provokálsz, beszólogatsz, utalgatsz, akár öntudatlanul, mert szükséged van az érzésre, hogy te mennyivel sikeresebb vagy az életben, mint mások. Picit szerintem érdemes lenne nem függni ennyire a környezeted elismerésétől, ne akarj ennyire a legügyesebb legfiatalabb leganyukább lenni. Többen leírták itt neked, hogy ha huszonévesen lettek volna anyák, akkor rosszat tettek volna a gyerekükkel, mert még nem állt rá készen a személyiségük. Te meg valahogy ezt nem vagy képes felfogni. Mások vagyunk, más embereknek máshogy jó, mint neked. Hagyd békén a többi anyát és meríts energiát a saját anyaságodból, ne abból, hogy lehúzod a többiekét.
2022. szept. 23. 02:46
 99/159 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, látod, még így a sokadik oldal után is próbálsz minket, idegen embereket arról győzködni, hogy Te milyen f*sza ember vagy, milyen klassz életed van, miközben megpróbálod ezt az egészet ilyen álnaiv értetlenség mögé bújtatni.

Mit gondolsz, tényleg elhiszi valaki, hogy 22 évesen diplomáztál, 24 évesen már szültél és ebben a két évben te bármit is megteremtettél magadnak? :D Jó, hát nyilván ha beköltöztél a pasid házába és ő eltartott, biztos félre tudtad rakni a fizudat, micsoda önálló egzisztenciateremtés :D

Te tök olyan vagy, mint az egyik régi szomszédom, akinek mindent a szülei meg a házastársa szülei teremtettek meg, a háztól kezdve a kocsin át a babacuccokig, aztán folyton tolja, hogy ők hol tartanak már 30 évesen, bezzeg mások :D

Süt róluk, hogy kisebbségi érzésük van amiatt, hogy tudják, mindenki tisztában van vele, hogy ők maguktól nem tudtak semmit megteremteni, míg mások igen. Na, pont ez süt belőled is. Bocsi, magyarázkodjál még 20 oldalon keresztül, de mások ezt látják belőled, hogy kisebbségi érzésed van és pozitív megerősítést kell gyűjtened.

Gondolom, élőben sem abuzál egy anyuka sem, csak beképzeled emiatt.

2022. szept. 23. 05:04
 100/159 anonim ***** válasza:
100%
Hát te nagyon értetlen vagy. Már a kérdésed megfogalmazasából is süt, hogy mennyire nagyra tartod magad, amiért szíveskedtél huszonévesen szülni. Nézd, maximum az irigykedik rád, akinek még abszolút nem jött össze a baba. A többieket csak lehet, hogy irritálod a kivagyiságoddal. Nem egy huszonx évesen szült (azaz nemrég) barátnőm van, akik nem számoltak be hasonló jelenségről. Pedig van köztük, aki még egy percet sem dolgozott, mégsem buzerálja senki. Foglalkozz csak inkább magaddal, meg a SAJÁT időddel az öreg anyukák helyett. Ki tudja mennyi van abból az időből.
2022. szept. 23. 07:24
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!