30 feletti kismamák, olyan anyukák, akiknek későn jött össze a baba. Őszintén: Ti irigykedtek az olyan kismamákra, anyukákra akiknek ez korán összejött rendezett körülmények mellé?
Akiknek korán meglett a férj, ház, anyagi háttér és még a baba is összejött bőven a húszas éveikben.
Vagy ellenszenvet éreztek irántuk?
Sehogy!:D
Nem is az a lényeg. Mindegy, menyi van. Próbáld meg értelmezni azt, amit leírtam, mert ezt másképp nem lehet kifejezni.
Többet adhatok neki, mint az idősebb énem. Ezt ennyire nehéz értelmezni?
Ha ti szültetek volna 25 évesen, ti is többet lehetnétek a gyereketekkel, mint amennyit így lesztek.
Bocsi, ez gonoszan hangzott.
Egyébként nem, nem verseny. Egyesek annyira nem értik azt, amiről az ember ír, hogy az fáj. Senkihez képest sem leszek előrébb, mint ahogyan azt írtam is. XD
De ha már ennyire személyeskedünk ezzel az egzisztenciával...
Nekem is sikerült megteremtenem. Csak egy pirinyóval hamarabb...
És a nagy részét nem más tolta a fenekem alá. :)
Nekem itt a lényeg, hogy 25 évesen még lehet engem is foglalkoztattak volna ilyen dolgok, meg, hogy mit gondol más.
30 felettiként meg lesz@rom.
Lehet szemét vagyok, de a 20-on X éves fiatal énem nem cserélte volna le az élményeket a kakis pelenkáért.
Nem hiszem, hogy 80 évesen visszagondolva azon fogok lamentálni, hogy kár, hogy nem hamarabb szültem, hogy jajj azzal a plusz 5 évvel többet lettem volna a gyerekeimmel. Hanem inkább arra fogok gondolni, hogy mennyi mindent megéltem. :)
Kérdező, látod, még így a sokadik oldal után is próbálsz minket, idegen embereket arról győzködni, hogy Te milyen f*sza ember vagy, milyen klassz életed van, miközben megpróbálod ezt az egészet ilyen álnaiv értetlenség mögé bújtatni.
Mit gondolsz, tényleg elhiszi valaki, hogy 22 évesen diplomáztál, 24 évesen már szültél és ebben a két évben te bármit is megteremtettél magadnak? :D Jó, hát nyilván ha beköltöztél a pasid házába és ő eltartott, biztos félre tudtad rakni a fizudat, micsoda önálló egzisztenciateremtés :D
Te tök olyan vagy, mint az egyik régi szomszédom, akinek mindent a szülei meg a házastársa szülei teremtettek meg, a háztól kezdve a kocsin át a babacuccokig, aztán folyton tolja, hogy ők hol tartanak már 30 évesen, bezzeg mások :D
Süt róluk, hogy kisebbségi érzésük van amiatt, hogy tudják, mindenki tisztában van vele, hogy ők maguktól nem tudtak semmit megteremteni, míg mások igen. Na, pont ez süt belőled is. Bocsi, magyarázkodjál még 20 oldalon keresztül, de mások ezt látják belőled, hogy kisebbségi érzésed van és pozitív megerősítést kell gyűjtened.
Gondolom, élőben sem abuzál egy anyuka sem, csak beképzeled emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!