Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 30 feletti kismamák, olyan...

30 feletti kismamák, olyan anyukák, akiknek későn jött össze a baba. Őszintén: Ti irigykedtek az olyan kismamákra, anyukákra akiknek ez korán összejött rendezett körülmények mellé?

Figyelt kérdés

Akiknek korán meglett a férj, ház, anyagi háttér és még a baba is összejött bőven a húszas éveikben.

Vagy ellenszenvet éreztek irántuk?

2022. szept. 21. 17:32
 141/159 A kérdező kommentje:

Ugye, tipikus magyar mentalitás. Ha valakinek nem jött össze, akkor valószínűleg más sem tudja összehozni x év alatt.

139-a meddőség nem korfüggő és nem azon viháncolok, hogy hihihi-hahaha nekem egy menetből gyerekem lett, mert nem is volt így.

2022. szept. 23. 16:37
 142/159 anonim ***** válasza:
93%

Persze, hogy erre élvez.

Azt várta, hogy majd elárasztják olyan kommentek, hogy "ó, igen! Irigy vagyok! De jó neked! De irigylésre méltó életed van!"

Akinek az van, nem fog egy ilyen hulladék kérdést kiírni.

2022. szept. 23. 16:39
 143/159 A kérdező kommentje:
Nincs irigylésre méltó életem és nem is mondtam. 😂
2022. szept. 23. 16:44
 144/159 anonim ***** válasza:
100%

"Ha valakinek nem jött össze, akkor valószínűleg más sem tudja összehozni x év alatt."

De ezt megint ki állítja? Senki.

Mind tudjuk, hogy sokaknak összejön, örökléssel meg a férj pénzéből, mint nálatok. Képzeld, még milliárdosok is léteznek, akik dubai villát vesznek a gyerek 10. születésnapjára. Micsoda meglepő, ugye?

Itt az volt a poén, hogy te előadtad nagy mellénnyel, hogy te teremtettél meg mindent, erre természetesen kiderült - mint úgyis mindenki tudta -, hogy nem is tettél bele semmit kb. Csak akor mire a nagy pofa?

Nem az a szégyen, ha valaki örököl, hanem az, hanem ez a lenéző, öntelt vetítés ennek kapcsán.

2022. szept. 23. 16:47
 145/159 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs irigylésre méltó életem és nem is mondtam."

Akkor minek arról kiírni kérdést, irigykednek-e rád? :D Ha nincs irigylésre méltó életed, miért irigykedne bárki?

Durva vagy, kérdező, hát téged sem az eszedért szerettek meg :D

2022. szept. 23. 16:48
 146/159 A kérdező kommentje:

De honnan derült ki neked, és micsoda, mégis!? Az, hogy mennyi pénzt raktam bele a dolgokba és hogy mennyit gyüjtöttem? Mert én ilyenről nem írtam, téged érdekel beteges módon.

145-Ez csak egy kérdés. Attól, mert én nem tartom annak, más lehet irigy, hisz sokan olyan dolgokra irigyek, amelykre alapesetben nem kéne.

2022. szept. 23. 16:53
 147/159 anonim ***** válasza:
100%

Te hülye vagy, kérdező?

Azt, hogy örököltél, te árultad el. Azt, hogy 2 év munkával nem sok pénzt lehet összerakni, még jobban fizető melóban sem, azzal is minden felnőtt ember tisztában van, pláne, mert még megélni is kell.

Ja, hogy örököltetek, aztán míg újítottátok a házat, anyu-apu eltartott? Kaja, rezsi, minden ingyen volt, hogy milliókat félretették?

2022. szept. 23. 16:56
 148/159 anonim ***** válasza:
100%
136-os voltam: először is ne légy ilyen paraszt, a pénzt nem azért írtam hogy hú jobban keresek vagy ilyesmi csak viszonyítási alapnak, hogy tuti te adtál bele kevesebbet így ez nem olyan ami önerő,de te megint CSAK a bántást látod... másodszor a férjem az első pasim és mégis 10 évet vártunk. Igenis simán nevezem az én esetem is lebabázásnak ez sem bántás és nekünk kellett ez az én idő. Ez nem jelenti azt hogy neked is ez kell,de ne nézz le.minket sem azért mert nekünk meg a te verziód nem.felelt volna meg.az ásítós emoji is naaaagyon gyerekes...
2022. szept. 23. 16:58
 149/159 A kérdező kommentje:

Ja, hogy örököltetek, aztán míg újítottátok a házat, anyu-apu eltartott? Kaja, rezsi, minden ingyen volt, hogy milliókat félretették?”

Szerintem fokozd még!

Te se nézz le minket. Főleg, hogy írtad, hogy mások nem az első pasinál babáznak le. Ezek szerint, te is megtetted.

2022. szept. 23. 17:02
 150/159 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak, hogy félre sikerült tenni egy egész háznyi pénzt, de állítólag még utazgatni is sikerült.

Nem keresem vissza hány éves vagy, de azt felfogta a mikronnyi agyad, hogy 5, maximum 10 évvel idősebb nőket öregezel?

Ez az egyetlen retorikád mindenre, hogy mindenki más öreg.

Amiket leírsz, mint irigykedési szempontok, rohadtul nem nagy produktum összehozni.

2022. szept. 23. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!